Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 17, 11:28)
Tai taip, reikia turet patirties , kad moket izvelgti, o del to karto... Na juk velgi remiames zmogaus visumos paveikslu. Ne visiema budinga ir tas vienas atsitiktinis kartas.

tas vienas atsitiktinis kartas galejo nutikti zmogaus buvusiam partneriui, o ne jam paciam.
todel be prezeratyvo - tik pasitikrinus bent del labiausiai paplitusiu.
Atsakyti

tas vienas atsitiktinis kartas galejo nutikti zmogaus buvusiam partneriui, o ne jam paciam.

Tik kaip tai turetu atrodyti? Paprasyti pazymos? :D

Ir LT kiekvienas tyrimas kainuoja baisius pinigus. Man uzsienyje viskas per visus galus istikrinta ir uztikrinta, nes nuejau pas gine, paprasiau, surase saraseli ir padaryta. Nei cento nekainuoja. Ir citologini darau dazniau nei LT. Pas jus kompensuoja mano amziaus kas 3 m, man cia kas metus daro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 17 liepos 2018 - 11:01
Mylimuke, kai to klausia ne vaikinai noredami susipazinti, o mazai pazistami zmones is smalsumo. Prisimenu LT, daznas klausimas budavo ar turi vaikina? Lygtais nuo to, kad ji turi, tavo statusas pasikelia klausianciojo akyse.

Man rodos, kad Lietuvoje dar iki dabar moterys skirstomos. Vienoks statusas yra, kai turi vyra ir kai jo neturi. Net i sveciu sarasa, bevyres maziau yra itraukiamos. Kitaip sakant, maziau pageidaujamos.

Taip buvo, kai gyvenau dar LIetuvoje. Taip sako ir kai kurios merginos, kurios ten gyvena. mirksiukas.gif
Atsakyti

Mylimuke, kai to klausia ne vaikinai noredami susipazinti, o mazai pazistami zmones is smalsumo. Prisimenu LT, daznas klausimas budavo ar turi vaikina? Lygtais nuo to, kad ji turi, tavo statusas pasikelia klausianciojo akyse.

Man rodos, kad Lietuvoje dar iki dabar moterys skirstomos. Vienoks statusas yra, kai turi vyra ir kai jo neturi. Net i sveciu sarasa, bevyres maziau yra itraukiamos. Kitaip sakant, maziau pageidaujamos.

Taip buvo, kai gyvenau dar LIetuvoje. Taip sako ir kai kurios merginos, kurios ten gyvena. mirksiukas.gif

Tikrai skirstomos. Vis dar ir dar ilgai bus, nes zmoniu mentalitetas labai letai keiciasi. As tik stebiuosi, kad kazkaip senmergemis maziau vadina. Ar klystu?

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 17, 11:24)
Nera taip, kad viskas vienodai erzina. Su kai kuriais dalykais galima susitaikyti, prie kai kuriu - prisitaikyti, kai kuriuos zmogus gali pakeisti, jei pats to nori.
As galiu kazkiek toleruoti ismetytas kojines, bet sunkiai pakenciu cepsejima valgant  ax.gif abu dalykai nepriskirtini prie geru, bet erzina skirtingai. Gal ir mano kai kurie pomegiai erzina  biggrin.gif  pvz, kartais namie megstu valgyti rankomis (aisku, ne kokias misraines, nes tokiu nevalgau, o pvz,  virtos mesos gabalas vienoj rankoj, agurkas - kitoj  ax.gif ). Kazkas pasakytu, kad as kaip mazas vaikas, reikia isideti i lekste ir pjaustyti, bet man taip skanu  rolleyes.gif Baisi nekultura  biggrin.gif
Uztai  sumustiniui reikia pacios graziausios leksteles ir butinai supjaustyti ji i 4 dalis - taip skaniau  biggrin.gif
Papildyta:

zmogus gali save itikinti daugybe dalyku, bet cia jau net ne roziniai akiniai,kurie kartais nukrenta, cia jau rozine mikroschema smegenyse implantuota  ax.gif

tai butent, ta ir turejau omenyje, pasigalvoti ar tie visokie yprociai ,kokius turi konkretus zmogus bus galima iskesti visa gyvenima, jei jis visgi nesugebes ju pakeisti.
man irgi kojines ismetytos geriau, nei cepsejimas, cepsejimo is vis nepakenciu, turetume valgyti tada atskirai biggrin.gif nors mano vyras nei kojiniu meto, nei cepsi laimei, bet va ruko, o su tuo kazkaip jaunysteje buvo paprasta taikytis, nekliuvo, o va dabar vis sunkiau ir sunkiau unsure.gif kas idomiausia nezinai, kaip po nestumo persitvarkys kunas, kas bepatiks ir kas ne, moetriai tai tarsi nauja transformacija i kita kuna doh.gif
as pasidariau labai jautri kvapam, pradejau megti saldziai, ir miegoti normaliai nebegaliu doh.gif kunas aplamai atrodo naujas...va viska numatyti neimanoma...aplamai daugelis dalyku atrodo visiskai kitaip po vaiku gimimo man...

o rankomis as irgi valgau pvz pica, aisku sumustinius, vaisius , uogas, blynus ir t.t. kas nebyra ir neskystis lotuliukas.gif bet obuoli valgau su peiliu dazniausiai lotuliukas.gif, man tai normalu, abejoju ar dauguma zmoniu valgo vien su irankiais, prie paserviruoto stalo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 07 17, 12:02)

Man rodos, kad Lietuvoje dar iki dabar moterys skirstomos.  Vienoks statusas yra, kai turi vyra ir kai jo neturi. Net i sveciu sarasa, bevyres maziau yra itraukiamos. Kitaip sakant, maziau pageidaujamos.

Taip buvo, kai gyvenau dar LIetuvoje. Taip sako ir kai kurios merginos, kurios ten gyvena.  mirksiukas.gif

ar turi vyra, vaiku, kur dirbi , kiek uzdirbi, ar vyras geras, ka vaikai veikia, dirba, kiek uzdirba ir t.t. lotuliukas.gif
lietuviai dar tokie nuosirdesni, jie daznai ka galvoja ta ir sako. Vakarieciai, kaip tas zuikis is mikes pukuotuko, gerai isaukleti ir pasilieka sau savo mintis ir smalsuma biggrin.gif
bet ne is blogos valios jei taip(lietuviai) , ir siaip yra visokiu tikrai, man netrukdo kai klausia, ka galiu atsakau, ko nenoriu pasakau bendrai pvz kiek uzdirbi? - mums uztenka ir pan biggrin.gif
manau klasifikuoja galvoje ir vakarieciai, tik jie to neparodo ir smerkia jie, ir apkalba savu rate, velgi su tik pazystamais, kolegom neisiduos, nei ka apie tave galvoja, nei kiek jiem idomus esi... bet tokie vis tolimesni ir tolimesni santykiai apsunkina ir susipazinimus tarp vyro ir moters, man toks jausmas kartais, kad airiai vyrai moteru prisbijo lotuliukas.gif net kolidoriumi jei prasilenki kartais atrodo i siena sulys, nu nesu tokia stora, kad neprasilenktume lotuliukas.gif Pamenu dar seniau vienas vaikinas mane kviete eiti kur nors, apsakiau, akd as istekejusi, tai kiek jis vargsas atsirpasinejo, sakau vsikas gerai neiko tokio biggrin.gif
kaip bebutu, manau geriausia viduriukas, nei visiskai svetimi zmones, kaip dabar pas mane kaimynai, nei vardu nezinau, tik pasisveikinam, jei susitinkam, nei ten lindimas i dusia zmogui, kisimai savo pasauleziuru, kad butinai turi susituokti ar vaikus gimdyti.

laimei nedalyvauju tokiuose renginiuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 17, 11:58)
Tik kaip tai turetu atrodyti? Paprasyti pazymos? biggrin.gif
Ir LT kiekvienas tyrimas kainuoja baisius pinigus. Man uzsienyje viskas per visus galus istikrinta ir uztikrinta, nes nuejau pas gine, paprasiau, surase saraseli ir padaryta. Nei cento nekainuoja. Ir citologini darau dazniau nei LT. Pas jus kompensuoja mano amziaus kas 3 m, man cia kas metus daro.

as pazyma kazkur turiu, jei ka biggrin.gif o del kainos tas tai taip, jei kas daznai partnerius keicia, tai tegu ir susimoka, nors mano poliklinikoje buvo speciali prevencine programa moterims tyrimui del lpl, reikejo ginekologes siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 17, 11:47)

jo sudetinga su tom ligom...aisku yra akivaizdzios, bet visi virusai, kurie tuno zmoguje..
kaip seniau pries vestuves reikdavo pasitirkinti sveikata, galetu ir dabar taip buti, vis tiek bent suagudytu daugiau tu ligu biggrin.gif bet aisku siais laikais viskas nusiperkama, niekas nieko netikrina dazniausiai....

eina sau kuo labiau suaugi tuo viskas komplikuociau darosi, kai buvom jauni kazkaip viskas paprasciau buvo biggrin.gif

kaip bebutu, nu neserga gal taip jau masiskai visi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 17, 12:15)
as pazyma kazkur turiu, jei ka  biggrin.gif  o del kainos tas tai taip, jei kas daznai partnerius keicia, tai tegu ir susimoka, nors mano poliklinikoje buvo speciali prevencine programa moterims tyrimui del lpl, reikejo ginekologes siuntimo.

per nestuma nuo keliu tikrina nemokamai lotuliukas.gif bet gal reiktu pries pasitikrinti.
o kaina abejoju ar labai jau ten didele, palyginus su pasekmem....

tai as irgi pazyma turiu tik jau keliu metu senumo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 17, 11:58)
<p>Tik kaip tai turetu atrodyti? Paprasyti pazymos? biggrin.gif</p>
<p>Ir LT kiekvienas tyrimas kainuoja baisius pinigus. Man uzsienyje viskas per visus galus istikrinta ir uztikrinta, nes nuejau pas gine, paprasiau, surase saraseli ir padaryta. Nei cento nekainuoja. Ir citologini darau dazniau nei LT. Pas jus kompensuoja mano amziaus kas 3 m, man cia kas metus daro.</p>

pparasyti, tai paprsyti, o jei nupirkt atik? lotuliukas.gif

kaip supratau Jav gana normalu prasyti ir ten gal ne taip gydytojai kysius ima lotuliukas.gif

dar Jav kiek zinau tuokiantis reikia genetini tyrima atlikti ar nesi giminaitis....lotuliukas.gif velgi matomai palaido gyvenimo pasekmes, zmones nebezino savo vaiku...

tai visgi manau geriausia vyras lietuvis, apie kuri dar gali daug ka suzinoti, vis tiek maza salis...
Atsakyti
lutuke, vieno tyrimo statistika - is 2190 tikrintu, kazkas nustatyta 1649 atveju... Kraupu? taip. Aisku, reikia ivertinti, kad tikrinosi tie, kurie jaute, kad kazkas ne taip (simptomai) arba ivertino tikimybe, kad gali buti (zmogaus ir/ar partnerio rizikingas elgesys). Bet vis tiek, skaiciai kraupus.
Atsakyti

Nu va nors gera tema uzvedet .

As pirma karta uzsikretes pasislykstejau ir nutraukiau santykius .

Antra karta vel tas pats ,bet gydytojas sako keisk nafik . esme man uzkretus kita ,kazkokia tai atsakomybe butu o tom ****** viskas . i pasiulyma gydytis kartu numojo ranka -keliai issikyre . 

paskutine  madam zinojo kad serga kazkuom bet vistiek mylejosi ir nesake .  kai islindo -pareiske kad cia as silpnas (puolimas geriausia gynyba)  as net suabejojau savo sveikata . net pabendravus su ja paaiskino kad tipo jai nieko nera ir ji nieko nedarys ,gal netgi pabandys su kitu ir ziures ar neberia :)))))  po tokio atsakymo is vis su ja nustojau myletis (santykiu nejo iskart nutraukt ) po kiek laiko pagalvojau kad ne as vienas turbut lipu ant jos . susirinkus visas pizamas teko palikti ta sexo objekta .. 

o jus gyventumet su apsikretusiu ir pastoviai uzkrecianciu zmogum?

Atsakyti
arbuzas, is jusu rasliavos man vis dideja ispudis, kad tai jus ja uzkretet, o ne ji jus.
jei ne vienakart lpl turejot, reiskia, nesisaugot kaip reikia, tai visa puokste ir susirinkot. Del tu kurias tyretes, issigydet, o kiti dalykai veliau islindo ir puolet tuometine drauge kaltinti. Ziniu spragos sviecia is toli.
Atsakyti

Tu nepyk ,bet tu durnus atsakymus kazkokius trauki :)))  

visas konkrecias ligas su konkreciais pavadinimais nustato LABOROTORIJA  - kraujo tyrimas - paselio auginimas -   

Jei pabendravus uzsikreti o nebendrauji nieko nera tai cia kaip  ,vejus kalbi moteriske . Ji uzsikretus buvo ir yra nes poziuris i gydyma blogas , mano kraujas kas 2metai tiriamas ,nera pas mane ligu ,nes as jas isigydziau . siaip tokiai  mano jaunysteje bachurai ir i nosi butu gavusi  .  

Noriu pasakyti kad norint ,tokiu atveju pasiekti ,reikia ir supratingumo abieju . Tai jei uzsikreti nuo partnerio -pirma nuojauta jis neistikimas -voliojasi su prastos reputacijos zmonemis ,neprisiziuri .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 17 liepos 2018 - 12:07
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 17, 13:02)
<p>Tu nepyk ,bet tu durnus atsakymus kazkokius trauki smile.gif))  </p><p>visas konkrecias ligas su konkreciais pavadinimais nustato LABOROTORIJA  - kraujo tyrimas - paselio auginimas -   </p><p></p>

del kokiu ligu tyretes? ar tikrai visu ju inkubacinis periodas tuo metu jau buvo praejes? ar neturejot kitu partneriu inkubaciniu periodu ar po jo?
Laboratorija daro tokius tyrimus, kokius zmogus nori darytis ir uz juos susimokat. Jei tyretes del sifilio ir gonorejos, tai tik del ju ir bus atsakymai.
arbuzas, nu apsisvieskit nors kiek, kad ir bent elementariai http://ligos.sveikas...laktika#turinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 17 liepos 2018 - 12:13