QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 23:14)
Moteru problema yra sekanti,
jei jos nedirba, tai uz kazka reikia jas mylet (uz tyruma ar uz kazkoki atsidavima)
jei dirba - tai joms jau nera laiko, jos pavargusios, kad net nesugeba persijungti.
As taip galvoju, dauguma su problemomis, bet pats kvailiausias dalykas yra neigti jas. Nematyti.
Na gyvenimas nelabai pavyko tai pataisom, ir susikuriam kazka.
O ne svaigstam, kad mane myles tiesiog kad esu moteris.
Visa tai grazus zodziai ir tai buvo mano tuscios viltys po skirybu.
As galvojau, ka galiu busimam zmogi duoti, o jos galvojo, ka gales gauti.
Nes gyventi nebudamos princesemis NEGALI.
Vel skamba graziai, kaip kokia suzeista stirnaite besigydanti zaizdas. Deja... deja...
Ne visas zaizdas gydosi, tik sau naudingas... svarbiausia nagai ir astrus dantys.
Kaip ne viena rase anksciau forume: "As daugiau nei vieno taip nemylesiu, viskas"
O as galvojau visai priesingai...
jei jos nedirba, tai uz kazka reikia jas mylet (uz tyruma ar uz kazkoki atsidavima)
jei dirba - tai joms jau nera laiko, jos pavargusios, kad net nesugeba persijungti.
As taip galvoju, dauguma su problemomis, bet pats kvailiausias dalykas yra neigti jas. Nematyti.
Na gyvenimas nelabai pavyko tai pataisom, ir susikuriam kazka.
O ne svaigstam, kad mane myles tiesiog kad esu moteris.
Visa tai grazus zodziai ir tai buvo mano tuscios viltys po skirybu.
As galvojau, ka galiu busimam zmogi duoti, o jos galvojo, ka gales gauti.
Nes gyventi nebudamos princesemis NEGALI.
Vel skamba graziai, kaip kokia suzeista stirnaite besigydanti zaizdas. Deja... deja...
Ne visas zaizdas gydosi, tik sau naudingas... svarbiausia nagai ir astrus dantys.
Kaip ne viena rase anksciau forume: "As daugiau nei vieno taip nemylesiu, viskas"
O as galvojau visai priesingai...
Sutikot ne tokias moteris.
O kodėl tik ne tokias? - pats atsakykit.
Gali būti , kad 'tokios' buvo pramestos , nepraėjo jūsų pirminio filtro.
Aišku jūsų variantas irgi geras, toks su 'nuline frančize' . Bet tai ką jūs vardan to varianto aukojat.. Na, bet iš kitos pusės - jūsų žmona irgi daug ką aukoja, ir su tokiais dalykais susitaiko... Taigi, tai čia balansas. Gal ir tikrai teisingai kortos sukrito kad vienas kitą sutikot. Sutinku , jums tikrai be galo pasisekė ;)