Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 19:19)
Monteverte, dabar sutelk savo zvairas akis, pusiau kurcias ausis ir ziurek video. Nes tu pries kelias dienas apdrabstei policijos darba
https://m.delfi.lt/k...php?id=82671463

P.s. gaila vaikinuko, uzuojauta tevams. O policininkai saunuoliai.

aa, tai korupcijos Kaune nebėra? čia aš apdrabsčiau, jo aš, ne jie patys save biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 19:25)
Ismwtė svolacius i kaima sena šunį,  kad madinga kate i namus parsineštų. Sūkelė
Papildyta:

Siandien vel gwrsi,  kioskelio karalievna?  biggrin.gif

jinai jau po, jau užsipylus
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 19:30)
Kuri istorijas bet be jokios logikos. Sunys su katem visai draugiskai sugyvena. Kam mesti suni, jei niri isigyt kate?

o jau tavo logika tai 'auksinė' biggrin.gif pvz. veganas važiuoja kotletų biggrin.gif greičiau sukištų tau tuos tavo kotletus atgal į tavo šikamąją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 19:36)
aa, tai korupcijos Kaune nebėra? čia aš apdrabsčiau, jo aš, ne jie patys save biggrin.gif
Papildyta:

jinai jau po, jau užsipylus

Tu neiksk dabar. Kauno korupcijai taska padejo pati policija - Pernavas ji atleido is pareigu.
Tu gi inkstei, kad policijoj visi gyvuliai, niekas nesisveikina, neprisistato. Video matei? Jei tavo fizionomija kaip helovyno makiazas - tai cia niekas nekaltas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 19:40)
Tu neiksk dabar. Kauno korupcijai taska padejo pati policija - Pernavas ji atleido is pareigu.
Tu gi inkstei, kad policijoj visi gyvuliai, niekas nesisveikina, neprisistato. Video matei? Jei tavo fizionomija kaip helovyno makiazas - tai cia niekas nekaltas.

tik žiūrėk, kad tavo pernavo kas nors kitas irgi neatleistų biggrin.gif kaip tu akivaizdžiai svaigsti dėl jo, tai šakės. Susiimk, avigalve, "laimingai ištekėjusioji" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 19:38)

o jau tavo logika tai 'auksinė' biggrin.gif pvz. veganas važiuoja kotletų biggrin.gif greičiau sukištų tau tuos tavo kotletus atgal į tavo šikamąją biggrin.gif

Pati apie savo sugyventini rasei, kad jam nieko neleidi. Tai paslapciom nuo taves ir kerta kepsni pas grazuole neisterike ramiai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 19:42)
tik žiūrėk, kad tavo pernavo kas nors kitas irgi neatleistų biggrin.gif kaip tu akivaizdžiai svaigsti dėl jo, tai šakės. Susiimk, avigalve, "laimingai ištekėjusioji" biggrin.gif

Taip, Pernavas saziningas pareigunas, empatiskas, sportuojantis ir rodantis pavyzdi kitiems policininkams.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 10 31, 19:01)
Taisyklingas kalbėjimas/rašymas yra elementari komunikavimo higiena. Jei Jums nemalonu bendrauti su savo šlapimu smirdinčiu, parazitais apsikrėtusiu žmogumu, pagalvokite, kad kai kam (pvz., man) lygiai taip pat šlykštu bendrauti su žmogumi, kuris: 1) rašo su gramatinėmis klaidomis ir tingi jas taisyti (plg. tingi praustis); 2) išsigalvoja naujas žodžių reikšmes arba vartoja žodžius prasmėmis, kurios yra suprantamos 100-50 žmonių jo gluškaimyje; 3) sugeba vieną pastraipą pradėti vienu teiginiu, pastraipą pagaigdamas jį paneigiančiais sapaliojimais, ir t.t., ir pan.

Taikliai.
Papildyta:
Treniruotėj išsikroviau, gėris, dabar ir alaus su vytinta jautiena galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 20:30)
Kuri istorijas bet be jokios logikos. Sunys su katem visai draugiskai sugyvena. Kam mesti suni, jei niri isigyt kate?

Eik tu motinai pasturgali plauti, pavartyti, zmogus gulintis,pabendrauk, nuprausk, perrenk, sušukuok...bet neeee, dukrele istisai internete mirksta, kokia dar prieziura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 20:07
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 20:00)
Eik tu motinai pasturgali plauti, pavaryti, zmogus gulintis,pabendrauk,  nuprausk,  perrenk,  sušukuok...bet neeee, dukrele istisai internete mirksta,  kokia dar prieziura.

Bandai durti pirstu, bet vel i savo rudaja biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 10 31, 19:01)
Taisyklingas kalbėjimas/rašymas yra elementari komunikavimo higiena. Jei Jums nemalonu bendrauti su savo šlapimu smirdinčiu, parazitais apsikrėtusiu žmogumu, pagalvokite, kad kai kam (pvz., man) lygiai taip pat šlykštu bendrauti su žmogumi, kuris: 1) rašo su gramatinėmis klaidomis ir tingi jas taisyti (plg. tingi praustis); 2) išsigalvoja naujas žodžių reikšmes arba vartoja žodžius prasmėmis, kurios yra suprantamos 100-50 žmonių jo gluškaimyje; 3) sugeba vieną pastraipą pradėti vienu teiginiu, pastraipą pagaigdamas jį paneigiančiais sapaliojimais, ir t.t., ir pan.

Oi bleeeeeet biggrin.gif Ašaka, nuo kada tokia aristokratė pasidarei? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 20:29
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 31, 13:43)
*Bet kokį žmogų galima išvesti iš kantrybės, bet kokį.Visi žmonės, net patys geriausi turi slaptą spyruoklę.O kai ta spyruoklė atsipalaiduoja, tai pridaroma tokių kvailysčių.
**Arba baisių dalykų.Juk teko girdėti ar skaityti, kad gyveno žmogelis, tylus, ramus,ne girtuoklis, ir staiga bac išdubasina pusę kaimo, ar pats pasikaria.

* Sutinku.

** O del sio teiginio deja ne. Tie ''tylus, ramus zmogeliai'' abejoju ar buvo tokie. Greiciausiai tik laike savyje viska, o viena diena pratruko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 21:08)
Bandai durti pirstu, bet vel i savo rudaja biggrin.gif .

Kad tu tiek laiko praleistum prie motinos, kiek praleidi ikisus nosi i savo telefona...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 20:10)
O, bet, taciau busit apkaltinta neismanymu ir nesuvokimu...

Na ir kas? Kodėl man turėtų rūpėti nuomonė žmogaus, kurio nuomonė bet kokiu klausimu nuo buitinio iki ezoterinio, ar avirkščiai, man visiškai nesvarbi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 20:14)
Kad tu tiek laiko praleistum prie motinos,  kiek praleidi  ikisus nosi i savo telefona...

🖕
Atsakyti