Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 19:01)
Jau seniai pastebejom, kad tu gatvine, nes tik tokia kalba teismanai, ir dar kaip gerai  good.gif

vaje visgi ant kokio mozolio uzlipau skaudaus, tu taip nepergyvenk del to savo statuso mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 19:05)
Nieko baisaus, ne kiekvienai prostitutei lengva pripazinti, kad pardavineja save. Bet as is tavo patirties pazadu pasimokyti 4u.gif

daznai bendrauji su prostitutem? blink.gif
jau velu deja, nepasimokysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 10 31, 18:01)
Taisyklingas kalbėjimas/rašymas yra elementari komunikavimo higiena. Jei Jums nemalonu bendrauti su savo šlapimu smirdinčiu, parazitais apsikrėtusiu žmogumu, pagalvokite, kad kai kam (pvz., man) lygiai taip pat šlykštu bendrauti su žmogumi, kuris: 1) rašo su gramatinėmis klaidomis ir tingi jas taisyti (plg. tingi praustis); 2) išsigalvoja naujas žodžių reikšmes arba vartoja žodžius prasmėmis, kurios yra suprantamos 100-50 žmonių jo gluškaimyje; 3) sugeba vieną pastraipą pradėti vienu teiginiu, pastraipą pagaigdamas jį paneigiančiais sapaliojimais, ir t.t., ir pan.

Kaip teisingai. smile.gif
O, bet, taciau busit apkaltinta neismanymu ir nesuvokimu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 19:08)
vaje visgi ant kokio mozolio uzlipau skaudaus, tu taip nepergyvenk del to savo statuso  mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

daznai bendrauji su prostitutem? blink.gif
jau velu deja, nepasimokysi  mirksiukas.gif

Sutariam. As nepergyvensiu del statuso,o tu nepergyvenk del santuokines prostitucijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 19:06)
MB vartojimas jokio statuso neapibrezia. Jei kuri netekejusi tikrai noretu apsimesti, kad turi vyra, tai ne MB naudotu, o ir sakytu - vyras. MB gali buti ir draugas, ir vyras. Kai kurioms gal ir meiluzis.
Tu netaikyk savo logikos toms, kurios kitaip ta pati zodziu jungini supranta.
O siaip statusas svarbus be galo tau ir netekejusias moteris butent tu pasiepi. Ne visos savo verte matuoja pagal tai, turi vyra, ar ne. smile.gif

geria gerai nepergyvenkit vadinkit savo draugus MB, vaidnkit ar kas draudzia i rvyrais galit vadinti ir net sutuoktiniais , jei tik norisi ir sideles geidzia biggrin.gif

man iki lemputes jusu statusai, man juokinga, kaip jus juos ginat. biggrin.gif

aplamai man juokinga zmoniu elgesys pvz nebijo paleistuvauti, bet labai isizeidzia, jei tai ivardijama siais laikais...politkeorektiskumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 18:05)

Nu neduota kai kam supracio neduota  biggrin.gif

Nu ka ir sakiau. Scenarijus aiskus. Net Pastininke buvo apkaltinta aukstojo mokslo nebaigimu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 19:10)
geria gerai nepergyvenkit vadinkit savo draugus MB, vaidnkit ar kas draudzia i rvyrais galit vadinti ir net sutuoktiniais , jei tik norisi ir sideles geidzia  biggrin.gif

man iki lemputes jusu statusai, man juokinga, kaip jus juos ginat.  biggrin.gif

aplamai man juokinga zmoniu elgesys pvz nebijo paleistuvauti, bet labai isizeidzia, jei tai ivardijama siais laikais...politkeorektiskumas lotuliukas.gif

O ko tu isizeidei del prostitucijos? Ir taip krataisi savo patirties? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 19:10)
Sutariam. As nepergyvensiu del statuso,o tu nepergyvenk del santuokines prostitucijos.  4u.gif

As zinok del nieko nepergyvenu, zinai is vis ka reiskia pergyventi?

Bet tau taip ta santuoka svarbi,kad net prie portitucijos reikia si termina pavartoti lotuliukas.gif

Geriau eik save labiau studijuoti, daug neigimo pas tave, sakei megsti podkastus sis zmogus idomius daro mirksiukas.gif
https://www.youtube....DwuWyh2IvsL08vg
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 18:12)
O ko tu isizeidei del prostitucijos? Ir taip krataisi savo patirties? biggrin.gif

Kazi pikantiskus dalykelius, kuriu jos vyras prase vis, uz pinigus dare ar uz isplautus indus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 19:14)
As zinok del nieko nepergyvenu, zinai is vis ka reiskia pergyventi?

Bet tau taip ta santuoka svarbi,kad net prie portitucijos reikia si termina pavartoti lotuliukas.gif

Geriau eik save labiau studijuoti, daug neigimo pas tave, sakei megsti podkastus sis zmogus idomius daro  mirksiukas.gif
https://www.youtube....DwuWyh2IvsL08vg

Kaip ir sakei, santuoka negarantuoja, kad nepaleistuvausi. Tu- gyvas to pavyzdys. Na bent jau pinigu uz seksa gauni smile.gif
Ar sis zmogus pasakoja apie vedas? Ne? Netiks....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 19:12)

Isizeidziau?nepraktikuoju isizeidimu gyvenime, koks ju tikslas? mirksiukas.gif
Jei buciau dirbusi prostitute taip ir sakyciau, kam negti kazka? nereikia stengtis atrodyti geresnei nei esi. Kazkaip vis nepataikai, nu neveikia su manim tavo pasikandziojimai, nes nei man del kazko gali suskausti, tau kakza pasakius, nei turiu ka slepti gyvenime, nei nuo saves kazka slepiu mirksiukas.gif
O jei vadini visas mamas, prostitutem, kurias vyrai silaiko, kol jos vaikus augina taibeda pas tave ne tik su svaiverte bet ir su motinystes supratimu mirksiukas.gif

tikiuosi ir pati suprant,kad jau tempi per negaliu?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 19:17)
Kaip ir sakei, santuoka negarantuoja, kad nepaleistuvausi. Tu- gyvas to pavyzdys. Na bent jau pinigu uz seksa gauni smile.gif
Ar sis zmogus pasakoja apie vedas? Ne? Netiks....

kazkokie pas tave labai negeri galvoje santykiai su santuoka, meile, istikimybe unsure.gif nesukursi siemos su tokiais...

nezinau gal ir pasakoja kelis tik ziurejau, bet patiko , jis kalbasi su iv zmonem mirksiukas.gif
Atsakyti
testas.
Pradedi diskusija apie nekaltybe jos svarba etc.
Nuomones:
1. Tai nera svarbus dalykas gyvenimas - moteris totaliai zlugus.
2. Na taip, tai geras dalykas, bet gyvenimas visaip pasuka - bent kazkiek doroves like.
Na o toliau tos pas kurias like kur kas daugiau doroves.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 19:20)
Isizeidziau?nepraktikuoju isizeidimu gyvenime, koks ju tikslas?  mirksiukas.gif
Jei buciau dirbusi prostitute taip ir sakyciau, kam negti kazka? nereikia stengtis atrodyti geresnei nei esi. Kazkaip vis nepataikai, nu neveikia su manim tavo pasikandziojimai, nes nei man del kazko gali suskausti, tau kakza pasakius, nei turiu ka slepti gyvenime, nei nuo saves kazka slepiu  mirksiukas.gif
O jei vadini visas mamas, prostitutem, kurias vyrai silaiko, kol jos vaikus augina taibeda pas tave ne tik su svaiverte bet ir su motinystes supratimu  mirksiukas.gif

tikiuosi ir pati suprant,kad jau tempi per negaliu?
Papildyta:

kazkokie pas tave labai negeri galvoje santykiai su santuoka, meile, istikimybe  unsure.gif nesukursi siemos su tokiais...

nezinau gal ir pasakoja kelis tik ziurejau, bet patiko , jis kalbasi su iv zmonem mirksiukas.gif

Svarbu, pas tave supratimas pavydetinas, alkoholikas vyras, seksas uz pinigus ar isplautus indus ir kasdienis protiniu gebejimu irodinejimas sm. notworthy.gif
Atsakyti