Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 01, 13:52)
Tai kad rašei, ir santuokoj palaidas gyvenimas, kai norima daugiau nei sexo po kaldra  biggrin.gif

nelabai suprantu, kas tai "norima daugiau nei sexo po kaldra". prie ko cia daugiau ir prie ko cia kaldra? blink.gif kas tas daugiau tau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 13:59)
nelabai suprantu, kas tai "norima daugiau nei sexo po kaldra". prie ko cia daugiau ir prie ko cia kaldra?  blink.gif kas tas daugiau tau?

biggrin.gif oralinį vyrui savo darai?
Atsakyti
Monterkista as seksu online neuzsiimu mirksiukas.gif

Atsakyti

Su Veganu diena  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 lapkričio 2019 - 13:28

Broliai veganai jau daug metu.

Atsakyti

Tikrai? suaugusi moteris, o nezinai padaryniu palaido gyvenimo ? Pasidomek,jei idomu, siais laikais ko ko , bet priejimo prie informacijos netruksta.

Kas daroma su savo vyru ar partneriu, nei vienam tai nesukelia diskomforto nėra paleistuvystė.O šiaip visokiems nuotykiams prezervatyvai skirti.Viskas, žvakės užkurtos, sporto klubas aplankytas,galima ir su kavos puodu pasirelaksuoti.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 14:21)
Monterkista as seksu online neuzsiimu  mirksiukas.gif

Vadinasi, nedarai:)
Papildyta:
Šian nedirba mano sporto klubas, lapus grėbėm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 01, 13:39)
Kas daroma su savo vyru ar partneriu, nei vienam tai nesukelia diskomforto nėra paleistuvystė.O šiaip visokiems nuotykiams prezervatyvai skirti.Viskas, žvakės užkurtos, sporto klubas aplankytas,galima ir su kavos puodu pasirelaksuoti.

Man paleistuvyste yra tada, kai nera meiles, jei tai sportinis inetresas.
Nuotykiam? cia nuotykis? Deja, deja gumytes mazai nuo ko apsaugo...

pliusiukai uzdeti veinu zodziu biggrin.gif

As vakar bandziau kurti zvakes, bet ziaurus lietus buvo, saldainiai liko visi mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 14:55)
Man paleistuvyste yra tada, kai nera meiles, jei tai sportinis inetresas.
Nuotykiam? cia nuotykis? Deja, deja gumytes mazai nuo ko apsaugo...

pliusiukai uzdeti veinu zodziu  biggrin.gif

As vakar bandziau kurti zvakes, bet ziaurus lietus buvo, saldainiai liko visi mums  biggrin.gif

Tai tavo draugė Given paleistuvė?smile.gif juk ten nėra meilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 01, 13:47)
Vadinasi, nedarai:)
Papildyta:
Šian nedirba mano sporto klubas, lapus grėbėm blink.gif

Atleisk, jau ne karta sakiau, neturiu noro apie tai su niekuom bendrauti, ka mes darom ir ko nedarom, tai tik musu rekalas, nera tikslo karts nuo karto metu metus klausineti. mirksiukas.gif
Tu rimtai, kaip paaugle ,kuri nesenai suzinojo apie visokius oralinius ir aplamai apei seksa ir vis atrodo kazka cia nustebinsi biggrin.gif

Nu va kaip gerai ir sportas ir nauda ir dar lauke, ne patalpoje kur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 01, 13:56)
Tai tavo draugė Given paleistuvė?smile.gif  juk ten nėra meilės  biggrin.gif

Pirma is kur zinai,kad nera? blink.gif

Antra , vel, jau daug metu jums aiskinu,!!! as neklijuoju etikeciu!!!, as galiu ivardinti veiksmus, o man zmogus per daug daugialypis, kad vienu kokiu zodziu ji butu galima ivardinti, net tas pats zmogus gali kartais paleistuvauti,kartais ne,buti labai geras tetis ar mama, ir pvz pavogti 5 e ir paaukoti kazkam 50 , arba pameluoti kazkam, o kazkam buti labai saizningu, tai kas jis toks?
Kodel pas jus toks noras tu etikeciu? sau uzsiklijuokit ir vaiksciokit, kam stengtis aplipinti kitus?
Man tokie poreikiai - riboto mastymo ir kompleksu pozymis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 lapkričio 2019 - 14:03
Lapų grėbimas sporto neatstoja.
Aha, kai dalytis informacija apie savo orgazmų skaičių tai ok, o paprastas klausimas apie oralinį kelią alergiją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 15:03)
Atleisk, jau ne karta sakiau, neturiu noro apie tai su niekuom bendrauti, ka mes darom ir ko nedarom, tai tik musu rekalas, nera tikslo karts nuo karto metu metus klausineti.  mirksiukas.gif
Tu rimtai, kaip paaugle ,kuri nesenai suzinojo apie visokius oralinius ir aplamai apei seksa ir vis atrodo kazka cia nustebinsi  biggrin.gif

Nu va kaip gerai ir sportas ir nauda ir dar lauke, ne patalpoje kur biggrin.gif
Papildyta:

Pirma is kur zinai,kad nera? blink.gif

Antra , vel, jau daug metu jums aiskinu,!!! as neklijuoju etikeciu!!!, as galiu ivardinti veiksmus, o man zmogus per daug daugialypis, kad vienu kokiu zodziu ji butu galima ivardinti, net tas pats zmogus gali kartais paleistuvauti,kartais ne,buti labai geras tetis ar mama, ir pvz pavogti 5 e ir paaukoti kazkam 50 , arba pameluoti kazkam, o kazkam buti labai saizningu, tai kas jis toks?
Kodel pas jus toks noras tu etikeciu? sau uzsiklijuokit ir vaiksciokit, kam stengtis aplipinti kitus?
Man tokie poreikiai - riboto mastymo ir kompleksu pozymis. mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Kaimas kryžkelėj....'dalyyyyyytis'
Atsakyti