Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 18:14)
Tu siandien galva susitrenkei ar su cambala gerti pradejot? lotuliukas.gif
Mes su vyru kelis metus draugavom, jis pasipirso, paskui apsigyvenom kartu ir tuokiausi as 20, tai kaip ir visai ne striokas buvo, dar per duag ir nenorejau, tik,akd jau ilgai buvom kartu, tai kazkaip santykiai turejo rutuliotis tolyn, arba issiskirti reikejo,dar laisvai 100m galejau be veseles gyventi  biggrin.gif

O tai kaip su tavim, su kiek vyriskiu pasivartei istekejusi?  bigsmile.gif Kada tu tekejai?

O, tai tu padstylka pirma buvai. Gyvenai su jobariu. Paskui tik apsizenyjot.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 01, 16:57)
Visų pirma ir mokslininkai tarp savęs nesutaria.Visų antra nelygink normalių gyvenimo sąlygų su ekstremaliomis.O trečia mano mama buvusi gydytoja.Mitybos principus paveldėjau iš jos.O ji ne profkę baigusi,rimtesni dėstytojai jai dėstė.
</p>

Ne, del to jau nera jokiu nesutarimu ir as kalbu apie oficialu moksla, ne kazkokias privacias nuomones.

Ir prie ko cia tavo mama dabar ? Jau tu nejauna, tavo mama dar vyresne, jos zinios tais laikais remesi tu laiku mokslu, vaikam duodavo mesos nuo 6 men, primaitindavo vos ne nuo 3 doh.gif moksas gana daug dalyku atrado per paskutinius 50m mirksiukas.gif be to ziurint dar kokia medike, ne visi gi studijuoja mityba ir jos itaka organizmui, net ir siuo metu, jie asmeniskai nesidomi, nebutinai ir zino...

It is the position of the Academy of Nutrition and Dietetics that appropriately planned vegetarian, including vegan, diets are healthful, nutritionally adequate, and may provide health benefits for the prevention and treatment of certain diseases. These diets are appropriate for all stages of the life cycle, including pregnancy, lactation, infancy, childhood, adolescence, older adulthood, and for athletes.
https://www.ncbi.nlm...pubmed/27886704

British Dietetic Association confirms well-planned vegan diets can support healthy living in people of all ages
https://www.bda.uk.c...ews/view?id=179

jei idomu, galima ir daugiau tokios informacijos rasti, tikrai siais laikai snesudetinga.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 01, 17:19)
O,  tai tu padstylka pirma buvai. Gyvenai su jobariu. Paskui tik apsizenyjot.

I tave isikunijo cambala fear.gif heloivynas neramios dusios skraido.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 18:25)

I tave isikunijo cambala  fear.gif heloivynas neramios dusios skraido.

Tu ne kitokia, nei visos. Jeii gyvenai su jobariu, reiskia gyvenai su jobariu, nes nebuvai zenota
Atsakyti
Tiek lutuke tiek burba tekejot senmergem. Pas viena vis vaikai mazyciai, nors bobai 40 su virs, kita arciau pensijos ir sunus po mokyklos.
Atsakyti

Ne, del to jau nera jokiu nesutarimu ir as kalbu apie oficialu moksla, ne kazkokias privacias nuomones.

Seniau mokslo vyrai tikėjo ir įrodinėjo,kad žemė plokščia.O tie kurie įrodinėjo,kad ji apvali, supleškėjo lauže.

Japonai gyvena ilgiausiai, ir dar kai kurios Kaukazo tautos.Nei vieni iš jų nėra vegetarai.O be to tu turi savo nuomonę, aš savo.Aš tau neįrodinėju kaip skanu karbonadas ar tuno konservai.

I tave isikunijo cambala fear.gifheloivynas neramios dusios skraido.

Žegnokis, o dar geriau apsišlakstyk šventintu vandeniu.Nors aš tavo vietoje gerą stiklą viskio kalčiau. a035.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 lapkričio 2019 - 17:37
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 01, 17:28)
Tu ne kitokia,  nei visos. Jeii gyvenai su jobariu,  reiskia gyvenai su jobariu,  nes nebuvai zenota

Burbanti, as jau ne karta sakiau, man pati susizenyjimo procedura niekad nebuvo ir nera svarbi, man svarbu meile, rysys su zmogum, Nei musu santykiai, nei poziuris, nei niekas po vestuviu nepasikeite. Taip, vyras turi pasipirsti, turi parodyti savo rimtus ketinimus veiksmais, bet tik tiek, man is mano puses tie visi statusai, parasai, dokumentai nera visai svarbus, tai tik teisine dalis, patogiau taip gyevnti ir tiek, mokesciu nuolaidas pvz gaunam Airijoje. O pasimylejimo ar palaidumo prasme, tie parasiukai stampiukai visai nieko neitakoja, svarbu,kas sirdyje yra, o ne dokumentuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 18:39)
Burbanti, as jau ne karta sakiau, man pati susizenyjimo procedura niekad nebuvo ir nera svarbi, man svarbu meile, rysys su zmogum, Nei musu santykiai, nei poziuris, nei niekas po vestuviu nepasikeite. Taip, vyras turi pasipirsti, turi parodyti savo rimtus ketinimus veiksmais, bet tik tiek, man is mano puses tie visi statusai, parasai, dokumentai nera visai svarbus, tai tik teisine dalis, patogiau taip gyevnti ir tiek, mokesciu nuolaidas pvz gaunam Airijoje. O pasimylejimo ar palaidumo prasme, tie parasiukai stampiukai visai nieko neitakoja, svarbu,kas sirdyje yra, o ne dokumentuose mirksiukas.gif

As ir sakau - gyvenai susimetus su savo jobariu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 01, 17:36)
Seniau mokslo vyrai tikėjo ir įrodinėjo,kad žemė plokščia.O tie kurie įrodinėjo,kad ji apvali, supleškėjo lauže.
Japonai gyvena ilgiausiai, ir dar kai kurios Kaukazo tautos.Nei vieni iš jų nėra vegetarai.O be to tu turi savo nuomonę, aš savo.

Aš tau neįrodinėju kaip skanu karbonadas ar tuno konservai.

Tai sakai mokslu visai netiki, tai kam kisai mama kaip pvz? bigsmile.gif biggrin.gif
As tau visai nieko neirodineju, tik ikeliau moksliniku poziuri oficialu i veganine mityba.
labai daug argumentu papylei vienu su kitu nesusijusiu.
ilgesnis gyvenimas?
skanumas?
nepatikimi mokslininkai?

as kaip ir jau apie viska snekejau, neglaima lyginti atskiru zmoniu pasiremiant iskirtinai mityba, gal tie zmones ilgiau gyevna, nepaisantkad valgo mesa, del kitu faktoriu? Lbaia sunku is tikro kazka siuo klausimu teigti, ens neabai yra tautu sikirtinai veganu, yra vegetaru, kurie irgi labai ilgai gyvena.
skonis subjektyvus ir kintantis dalykas.
o del mokslo tai zinoma galima abejoti, bet ta ju nuomone paremia ir labai daug sveiku veganu biggrin.gif Be to uztenka suprasti zmogaus organizma, ten vykstancius procesus ir pasidaro aisku.

Bet as jau sakiau as ta tema nei diskutuoti, nei kazkam kazka irodineti nenoriu, pasidalinau akivaizdziai faktais ir tiek, o tu juk darei ir darysi,kaip nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 lapkričio 2019 - 17:48
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 01, 18:36)
 Žegnokis, o dar geriau apsišlakstyk šventintu vandeniu.Nors aš tavo vietoje gerą stiklą viskio kalčiau.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 01, 17:36)

<p> Žegnokis, o dar geriau apsišlakstyk šventintu vandeniu.Nors aš tavo vietoje gerą stiklą viskio kalčiau. vartotojo įkelta nuotrauka</p>

prie ko ci atai? lotuliukas.gif
ar zinai kas yra zegnojimasis, ir juo labiau ka vynas turetu man padeti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 01, 17:49)

atrodo labai graziai ir gaiviai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 01, 17:46)
As ir sakau -  gyvenai susimetus su savo jobariu.

Gyvenau ir gyvenu su tuo paciu mylimu ir mylinciu vyru mirksiukas.gif
Jei tau tik joberiai galvoj, tai ka padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 15:21)
as ne vegane dar, bet dekui  4u.gif
Papildyta:
apie vyrus, matau ivariu tautybiu, rasiu vyrus, ir vis tiek man musiskiai lietuviai garziausi dar grazus ir patrauklus latviai, rusai, o vakarieciai nu kazkaip visai netraukia  biggrin.gif O kaip jums?

aš galėčiau būti su bet kokios rasės vyru, jei jis prisižiūrėjęs figūrą ir bent kiek stilingas, man visose rasėse yra gražių žmonių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 01, 15:26)
As suprantu zmones,  kurie yra vieniši -  be vaiku. Sitie gali issidirbineti su veganizmu. Bet moterys,   turincios vaikus...
Augantiems organizmams reikia visko,   ne tik žolių. Reiskiasi joms pirmoje vietoje jos pacios,   ne vaikai.

kokių gražių veganiukų žinok yra, o odelė kokia, kaip persikiukai. Svarbiausia, netingėti gaminti, nepakišti tik vegan bulkučių, picucių ir tt.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 01, 16:57)
</p></div></blockquote><p>Visų pirma ir mokslininkai tarp savęs nesutaria.Visų antra nelygink normalių gyvenimo sąlygų su ekstremaliomis.O trečia mano mama buvusi gydytoja.Mitybos principus paveldėjau iš jos.O ji ne profkę baigusi,rimtesni dėstytojai jai dėstė.
</p>

mūsų šeimos gydytoja labai už veganizmą, labai džiaugiasi už mus su vyru. Ir tyrimais labai mūsų džiaugiasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 01 lapkričio 2019 - 18:11
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 17:39)
Burbanti, as jau ne karta sakiau, man pati susizenyjimo procedura niekad nebuvo ir nera svarbi, man svarbu meile, rysys su zmogum, Nei musu santykiai, nei poziuris, nei niekas po vestuviu nepasikeite. Taip, vyras turi pasipirsti, turi parodyti savo rimtus ketinimus veiksmais,

Ex Ubuntiene, destai cia grazias tiesas, bet iki galo nesuvoki.
Kokios dar pirslybos, jei vestuves nieko nereiskia, o svarbu meile ir rysys.

Sakysim as su MB taip galvojam, tai nedarem cirku su pirslybomis, paskiau, kad gal reikia apsivesti del teisinio saugumo?
Po keliu metu pasakiau, kad gal savo lietuviska auto ant mano vardo perrasom, kad jei Vokietijoje pagautu, tai nebutu problemu? Matai kas vyksta, kai zmonems nesvarbu.

O va cia dar idomiau "Taip, vyras turi pasipirsti, turi parodyti savo rimtus ketinimus".
O tai iki tol santykiavot be rimtu ketinimu?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 01, 18:17)
aš galėčiau būti su bet kokios rasės vyru,

Nu tiek praleidus vyru, rimtai koks jau skirtumas
Atsakyti