Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 02, 21:02)
Yra besiūlių kelnaičių,  gėris, nude spalva ir niekas niekur neprasisoaudžia,  nepersišviečia,  patogūs
Papildyta:

Ne visoms ir sportas padeda,  plius ne visos jį mėgsta. Vyresnio amžiaus moteriai korsetus tam tikroms progos išeitis nebloga. Sesė sau ieškojo, aišku, nude ir be kvarbatkų,  kad per rūbus nemuštų,  tai padailina figūrą.
Papildyta:
Ir gal nereiktų, Cambala, apvalesnių kiaulinti?

Tai bukit saziningos su savim - jei kiaulyte, tai kiaulyte, jei normalaus sudejimo - normalaus.
Blogai kada yra kiaulyte, nepatenkinta savim ir nersia ant normaliu..
Atsakyti
Vargšė distrofikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 02, 21:11)
Tai bukit saziningos su savim - jei kiaulyte, tai kiaulyte, jei normalaus sudejimo - normalaus.
Blogai kada yra kiaulyte, nepatenkinta savim ir nersia ant normaliu..

Koks tau skirtumas? Man storumas negražu, kaip ir perdėtas liesumas, bet nafik etiketės.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 02, 21:13)
Koks tau skirtumas? Man storumas negražu, kaip ir perdėtas liesumas,  bet nafik etiketės.

O prie ko etiketes? Storos moterys negrazu kaip ir stori vyrai.
Ir sudziuveles negrazu kaip ir sudziuve vyrai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 02, 21:17)
O prie ko etiketes? Storos moterys negrazu kaip ir stori vyrai.
Ir sudziuveles negrazu kaip ir sudziuve vyrai.

Visokių kiekvienam skoniui yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 02, 21:18)
Visokių kiekvienam skoniui yra biggrin.gif

Joa. Man negrazu stori, apsileide diedai. Ir lasiniais aptekusios moterys irgi negrazu. Tai apsileidimas.
Atsakyti

O jei moteris per plona arba per stora,jei neatitinka kažkieno nustatytų standartų,ką jai gyventi negslima?Utilizuotis belieka?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 02, 21:26)
Joa. Man negrazu stori, apsileide diedai. Ir lasiniais aptekusios moterys irgi negrazu. Tai apsileidimas.

Dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 02, 22:29)
<p>O jei moteris per plona arba per stora,jei neatitinka kažkieno nustatytų standartų,ką jai gyventi negslima?Utilizuotis belieka?</p>

Cia paprasciausias pavydas biggrin.gif
Atsakyti
Bukit su savim, moteriskes, saziningos- mergickom xs, s, moterim m/ l.
Neturiu minty olimpiniu sportinykiu.
Lasiniai negrazu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 02, 21:29)
<p>O jei moteris per plona arba per stora,jei neatitinka kažkieno nustatytų standartų,ką jai gyventi negslima?Utilizuotis belieka?</p>

Jai belieka spjauti į aplinkinių nuomonę
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 02, 21:29)

Galima gyvent.
Tik nereikia saukt jog tai graaaazuuuu.
Atsakyti