QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 01, 21:06)
Gyvenimas - sudetingas. Visokios sutartys pazdai zmonems kurie neiprate rimtai gyventi, tai sunkiai istesimi.
Ciai kaip kokia sudauzyta automobili atitiesint ir pasakyt, kad va vazinesiu as daba be avariju. Bet kad jis dauztas kaip harmoshke, po pirmo smugio padarys is keleiviu konservus.
Nu ir kur tu diedu protas su tokiomis susidet. Suprantu, nusilengvint, arkad patarnautu tai gerai. Aisku, kad vedybos klausimas tabu...
Tada bobos pastoja, kad jas zenytusi, bet tas triukas jau nelabai veikia irgi. Daug tokiu neveda net su keliais vaikais... Gyvena, nes neranda nieko geresnio ir tiek. Totalus chlamas visur... Vienetai kitokiu, bet tiek mazhai, kad jau neitikima, kad buna.
Dauguma nusishliundrinusios ir kuna ir siela, tiek kad jau nelabai supranta situacijos
Perdedi kaip visada. Gyvena su manimi jau n metų ir vargo nemato. Dar sako, kad jei kur norėčiau bėgti, tai prisirakintų ir nepaleistų
Matai, mes esame už tai, kad reikia sutikti savo žmogų, skirtą likimo (jis mane sapnavo keli mėnesiai prieš susipažįstant ir netgi sapnavo mano natūraliais plaukais, nors tuo metu kai susitikom jau buvo dažyti, o aš jį iš viso nujaučiau jau būdama 9 metų ir jo šeimos situaciją, taip kad mes tikrai ne veltui susiėję). O pats neieškau skirto likimo žmogaus, o atrinkinėji pagal susigalvotus kriterijus, tai kaip matai, nelabai tau veikia. Bent jau ant ex neveikė, o ir dabar antrarūšis jautiesi. Nepagalvojai, kad tavieji kriterijai visgi netinkami tau pačiam?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 21:59)
O del paleistyavimo Motevrete neislaiko krikscioniskos pasauleziuros jai kas del situ principu? Galu gale man neidomu jusu asmeniniai gyvenimai...
Ir kas idomiausia, ko jums taip aktualu? Jus praktikuojancios kriksciones? Ko jus taip jaudina sis poziuris? arba mano asmeninis poziuris?
va va, pagonys gi garsėja orgijomis
Montekrista mestų tą savo Kristą ir varytųsi sau lengvai, be nuodėmių
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 01, 22:01)
20 m tau senmerge?

O tai kada tu tekejai 16?
pagal ją senmergės visos, kurios vėliau už ją tekėjo
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 01, 22:34)
Pas tave vis mazyyyciai vaikai, burbe senatvej isperejo- blogai vaikams tokie seni tevai. Vaikai vis tokiu gedyjasi, tevai jaunimo nesuprantat...etc...
vakar kaip tik per teliką laida buvo, tai vienas fotografas pasakojosi, kad juo tikėjo ne tėvai, o močiutė. Močiutė jo pakalusi. Cambse, ne visi seni nupirdę, nespręsk pagal save ir savo gimines