Kaip gera skaityti, pozityvas stačiai ir gulščiai liejasi per kraštus .Matosi kokios laimingos moterys bendrauja.
QUOTE(cambala @ 2019 11 03, 19:19)
Votis turi buti ispjauta. Tau ne vieta mamkose. Esi niekam neidomi su savo negatyvu amzinu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 03, 19:35)
<p>Kaip gera skaityti, pozityvas stačiai ir gulščiai liejasi per kraštus
.Matosi kokios laimingos moterys bendrauja.
</p>

</p>
Velkam tu auar klab darling. Labai tinki i musu rateli

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 03, 18:49)
Votis turi buti ispjauta. Tau ne vieta mamkose. Esi niekam neidomi su savo negatyvu amzinu.
Papildyta:
Papildyta:

Kokia geda nemoketi angliskai rasyti, sitiek metu pragyvenus uk...
Kaip lutuke beraste

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 01, 22:06)
jei cia apie mane, tai taip as kriskcione, nes pakrikstyta tevu, bet nepraktikuoju jokios religijos, bet krikscioniskos vertybes didzioji dauguma man labai artimos. Be ju, dar turiu savo suvokimus, ir kas surista su paleistuvavimu nesikerta, turiu daug gilesnius paaiskinimus, kodel taip geriau nesielgtis, bet jum tos temos is vis butu svetimos...
Man tai subinę skauda, bet nejuokingai skauda, po treniruotės sunkios
Cambala, tikrai atrodai labai apgailietinai, kaip pasiutes suo, puolantis visus aplinkui,nejau esi tokia apgailetina, kad nesugebi atsitoti tiesiai, buti sazininga, bent su savim? Kam cia tas zmoniu nuolatinis puldinejimas, patycios? tu ko sieki, taip savo skausma islieji, kitaip nesugebi?
Papildyta:
o ko tu taip galus daraisi, nezinai kad intensyvios treniruotes kenkia?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 03, 19:00)
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 03, 19:03)
Cambala, tikrai atrodai labai apgailietinai, kaip pasiutes suo, puolantis visus aplinkui,nejau esi tokia apgailetina, kad nesugebi atsitoti tiesiai, buti sazininga, bent su savim? Kam cia tas zmoniu nuolatinis puldinejimas, patycios? tu ko sieki, taip savo skausma islieji, kitaip nesugebi?
Papildyta:
Papildyta:
Kenkia visos, kai daromos belen kaip. Su joga galima susivaryt stuburą, aš sportuoju su gerais treneriais.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 03, 19:15)
Tu esi nereikalinga mamkoms. Esi forumo votis. O votis reikia išpjauti
Papildyta:
Bla bla bla.
Eilinis gyvenimas negali buti idomus
Papildyta:
Bla bla bla.
Eilinis gyvenimas negali buti idomus
O man didziausia forumo votis yra ubunte. Kai jos nebuna visai kitaip tema atrodo. Gaila, kad ji be savigarbos ir nieko be sio forumo neturi.
As ir nesakiau, kad idomus. Eilinis, paprastas, ramus. Man nieko daugiau ir nereikia. Va given tai idomus- meiluziai, dramos, lakstymas po svieta, lindimas kur nereikia, naujos pazintys (ubunte

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 03, 19:03)
Cambala,
Alio! Oi, ne, dabar apsisuki ir mazais zingsneliais eini nx.
QUOTE(cambala @ 2019 11 03, 19:56)
Kokia geda nemoketi angliskai rasyti, sitiek metu pragyvenus uk...
Kaip lutuke beraste
.
Kaip lutuke beraste

Tų iesi viotis mamašose. Naubody lavs jų

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 03, 20:12)
O man didziausia forumo votis yra ubunte. Kai jos nebuna visai kitaip tema atrodo. Gaila, kad ji be savigarbos ir nieko be sio forumo neturi.
As ir nesakiau, kad idomus. Eilinis, paprastas, ramus. Man nieko daugiau ir nereikia. Va given tai idomus- meiluziai, dramos, lakstymas po svieta, lindimas kur nereikia, naujos pazintys (ubunte
) ir t.t.

Tu ju nepieluok, geriau savo gyvenima susitvarkyk taip, kad turetum ka papasakoti anukams.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 03, 20:24)
Alio! Oi, ne, dabar apsisuki ir mazais zingsneliais eini nx.
Tu esi neidomi mamkose, nes bais negatyvo daug pas moteriškę. O kam idomūs negatyvūs zmones? Niekam.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 03, 20:00)
Iskisai is namu nosi valandai ir atbegai cia tai pasakyti?

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 03, 10:12)
Pamirsai. As jukk bobisku hormonus geriu. Taigi visi aparatai veikia puikiai ant geresnio kuro