QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 03, 19:44)
Pamirsai. As jukk bobisku hormonus geriu. Taigi visi aparatai veikia puikiai ant geresnio kuro

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 03, 19:09)
Kenkia visos, kai daromos belen kaip. Su joga galima susivaryt stuburą, aš sportuoju su gerais treneriais.
Taip tas tiesa, bet as apie intencyvuma, treneriai tera treneriai, nebutinai jie viska zino apie sanarius ir stubura.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 03, 20:44)
Pamirsai. As jukk bobisku hormonus geriu. Taigi visi aparatai veikia puikiai ant geresnio kuro
Pasaku nepasakok. Jau gi ir fiziskai tu neprimeni trisdesimtmecio.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 03, 19:49)
Taip tas tiesa, bet as apie intencyvuma, treneriai tera treneriai, nebutinai jie viska zino apie sanarius ir stubura.
IntenSyvumas.
Šiknos raumenis skauda, ne stuburą.

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 03, 19:51)
Cia gerai - bus stangri sikna.
Man irgi pradzioj skaudejo nuo kango trenuluruociu, kai darom pratimus ant kilimeliu. Vienas batas sveria 2,5 kg, tai kojas kilnojant/ skeciant ir tampant jega buna

QUOTE(cambala @ 2019 11 03, 19:56)
Cia gerai - bus stangri sikna.
Man irgi pradzioj skaudejo nuo kango trenuluruociu, kai darom pratimus ant kilimeliu. Vienas batas sveria 2,5 kg, tai kojas kilnojant/ skeciant ir tampant jega buna
.

Nu matai, mėnesį nėjau į šias treniruotes, rinkausi kitas, tai ir suveikė

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 03, 19:50)
Pasaku nepasakok.
Tai kad ribota tamstos moksline fantazija. Moksliniu ziniu tai aisku mazoka, nes tokiu eksperimenttoriu dr nedaug
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 03, 21:02)
Tai kad ribota tamstos moksline fantazija. Moksliniu ziniu tai aisku mazoka, nes tokiu eksperimenttoriu dr nedaug
Nesidomiu vyru erekcijos problemomis.
Papildyta:
Nejuokinkit, bobutės, jei jau gimet su ploksciomis šiknomis, tai su tokiomis ir numirsit

Guoskitės, tinginės
, bet sportu ir mityba galima sukurti sau kūną kokio nori. Aš tiek valios neturiu
,

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 03, 20:14)
Juk jus su vyrais gyvenat, tai jums ir dometis
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 03, 20:19)
Juk jus su vyrais gyvenat, tai jums ir dometis
Tai dar vyrų amžius toks, kai be problemų