Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 05, 22:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72536746" data-time="1572982168"><div><p>Bet juk mokeisi is esmes ta pacia sriti, tik kazkurioj vietoj gilinaisi labiau. O ne mokeisi visai kitus dalykus, bet tokiam paciam lygmeny kaip bak.
Aisku nauju dalyku buna, bet jie buna ant jau turimu ziniu pagrindo. Is to pacio viskas isplaukia. Ar butu paprasta iskart magistra studijuot neturint bakalauriniu ziniu? Cia kaip... Ant pamato statyti nama, o ant namo stoga. Neiskerpi atskru daliu is skirtingu projektu, viskas turi dereti. Nu as taip manau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Studijuoti magistra be tos pacios srities bakalauro mano atveju praktiskai neimanoma. Vistiek tai nepadaro vienu aukstuoju. Arba as tave ne taip suprantu. </p><p></p>

Is tiesu nera taisykles kaip vadint, bet man visad buvo keista, kai tos pacios srities bakalauras ir magistras vadinami " baigiau 2 aukstuosius".
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 05, 21:52)
Is tiesu nera taisykles kaip vadint, bet man visad buvo keista, kai tos pacios srities bakalauras ir magistras vadinami " baigiau 2 aukstuosius".

Vienas tai. Jokie du.
Atsakyti
As tai skaiciuoju diplomus kaip diplomus, o aukstuosius pagal sriciu skaiciu. Mano pirmo magistro sritis ta pati kaip bakalauro, antro magistro - kita. Tai kazkaip nesisako man, kad cia jau trys aukstieji.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 05, 19:14)
tai skaitai, kad be krikščionių velnių daugiau nieko nėra?
liūdnai tada gyveni smile.gif

Kriksčionių biggrin.gif biggrin.gif
Kriksčionys turi Kopslėjų??
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 05, 19:15)
Cia buvot kazkuri ikelus straipsni apie graziausia pasaulio moteri. Tiesa, mokslinkai nustate ta.
O man pvz zyyyyiai grazesne jos sesuo Gigi Hadid (kairej), mielesnio veiduko tokia  ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Nu kaip gi netaps mylimoji Hadido dukrele graziausia pasaulyje, kai jis turtus rieškuciiomis semia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 05, 22:13)
o tavo misija, mums apie tai pranesti? lotuliukas.gif
Kodel tau taip norisi kazka blogo apie zmogu pasakyti.

Gero???
Meluoti nenoriu, o teisybė - baisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2019 - 22:43
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 05, 22:42)
Kriksčionių  biggrin.gif  biggrin.gif
Kriksčionys turi  Kopslėjų??

aš jų velnių nepažįstu, Kopslėjų jokių nežinau ir nesu po jų egregoru. Pasimušiau su trim ir man gana biggrin.gif
Papildyta:
cambsė šiandien ir anoje temoje apsivarė, senas žinias kaip naujas įkrovė ir dar akis drasko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 05, 22:42)
Kriksčionių  biggrin.gif  biggrin.gif
Kriksčionys turi  Kopslėjų??

Nu kaip gi netaps mylimoji Hadido dukrele graziausia pasaulyje,   kai jis turtus rieškuciiomis semia.

Gero???
Meluoti nenoriu,   o teisybė - baisi.

kas cia koks pokemonas? biggrin.gif

Bet visgi grazios abi.

Rasyk, ka nori, tik klausiu , kodel norisi bloga rasyti, nejau nera nei vienos nares, apie kuria galetum kazka gero parasyti, net apie save? bigsmile.gif

P.S. tik kita kart istrink nuotraukas, jei ne per sudetinga,vel visas psl istampytas, viena nemoka ideti, kad neistampytu, kita cituodama neistrina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 lapkričio 2019 - 23:04
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 05, 23:01)
kas cia koks pokemonas? biggrin.gif

Turetum zinoti siaip su savo" Masgristu laipiniasais".
Bet keista kad nezinai - " Drasiuju keliai" tau bestseleriai, Karlsonas - tavo pats geriausias filmas...Indu/ Turku serialai - isvis aukstuma...
Tu zinok, cia pati erudiskEAsE.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 00:01)

P.S. tik kita kart istrink nuotraukas, jei ne per sudetinga,vel visas psl istampytas, viena nemoka ideti, kad neistampytu, kita cituodama neistrina doh.gif

Tu cia man aiskinti kaip elgtis? MAN? tu? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūriu, jokiu geru nuotaiku forume...

labai noriu pasidžiaugti, kaip Dievas gelbejo kelionej...šikart pasijutau, kaip Indijoje prie daugybę metu, kur patekus i bedą, padejo visai nepažistami žmones.
Paskutinę dieną pavoge/pameciau pinigine su visomis 10-13korteliu, ir dar - autikas, pigus reisas, kuris visąlaik vezdavo i orouostą, tiesiog nebevyko ta kryptimi.
Informacijos centre mums parode kitą marsrutą, dvigubai ilgesni ir brangesni, o traukiny nepažistama (besilaukianti)porele dave mums 50e.
Šiaip ne taip su persedimais nusikapstem nakti iki orouosto, o tai būtume istrige kažkur kaimelyje tarp lauku...

Labai reikejo šios pamokos, senai tokios nebuvo.
Senai nedingdavo pinigines, visad, atrodo, saugu, gerai, juk Europa.
mano vaikas paauglys, visad toks chill, toks pozityvus, netgi ir tas buvo ant asaru ribos.
as ir pasakiau jam po visko: "Matai, Pijau, viskas eina ratu. atmeni, kaip mes visad tai senutems kokiom Laisves alejoj padedam, neskaiciuojam(ir ne slapimo spalvos centus numetam, o ir popierinius 10e, ir pan), tai vienam, tai kitam žmogui/draugui, taip ir mums viskas sugrižta. ir tu, taip, Pijau, jei pamatysi, kad kitam beda, padek be grimasu, nes juk ir mums patiems pagelbeta buvo."

Smagu žinoti, kad daugelis žmoniu pasauly elgiasi kaip family. pasijunti tiesiog one.
Grižus tąpat dieną pervedžiau tai mergiani 50e, nusirašiau jos sąskaitą.

del filmu. ketinau žiūret Cernobyl, sake, dauguma verke, žiūredami. bet šnd pradejau, žiuriu, per niūrus. man reik kažko linksmo, šmaikštaus.

Joker dar nebuvau nuo tada, kai jau ne vienas sake, jog ištęstas.
beje, Vokeitijoj per Helovyną žmones Jokeriais persirengę vaiksciojo.
gal tikrai žmonems ispūdi tas vaidmuo paliko.

p.s. del Cambalos ir mušinejimusi žinutemis, pritariu Hmmm.
aš irgi tokią nuomonę buvau išsakius.
non-reaction.
bet žmones renkasi.
o aš energijos tiek neturiuman gaila//sąmoningai jos neskiriu del mušimosi.
jau esu rasius, jog mergos, cia vietoj muštyniu, jau būtu galejusios ši bei tą placiame pasaulyje nuveikti su šitiek kiekio intensyvios energijos (ypac tos, kurios nuleidžia tą ypatingąją energiją forume.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 lapkričio 2019 - 10:35
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 05, 23:34)
Tu cia man aiskinti kaip elgtis? MAN? tu?  biggrin.gif  biggrin.gif

tik graziai paparsiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 11:55)
tik graziai paparsiau  biggrin.gif

As taves ne tiek kartu prašiau nerašyti paklodziu
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 06, 10:33)
Sveikos, žiūriu, jokiu geru nuotaiku forume...

labai noriu pasidžiaugti, kaip Dievas gelbejo kelionej...šikart pasijutau, kaip Indijoje prie daugybę metu, kur patekus i bedą, padejo visai nepažistami žmones.
Paskutinę dieną pavoge/pameciau pinigine su visomis 10-13korteliu, ir dar - autikas, pigus reisas, kuris visąlaik vezdavo i orouostą, tiesiog nebevyko ta kryptimi.

O tai kaip skridot, dokumentu bent nepavoge?
siaip kelionei visur reikia saugti ypac pinigus ir dokumentus, visai nesvarbu Europa ar ne. Airijoje man yra grazine iskrituse is kisenes pinigine, bet siaip vis tiek stengiuosi saugotis. Lietuva gana gerai istreniravo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 06, 10:57)
As taves ne tiek kartu prašiau nerašyti paklodziu

O tai nepastebi, kaip stengiuosi? bigsmile.gif
Papildyta:
Ziemuze jau uzuodziat? bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti