QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 06, 12:53)
oi ta musu veidmaine lutuke

cia sneka vienaip, o kitoj temoj kitaip.
nedrista pries savo vienintele drauge nieko blogo pasakyti

suko neseniai uodega prieas given, kad nors ir vedes, NIEKO NEREISKIA gi
Mane vis stebina tavo nesugebejima suprasti teksta, tu tikriausiai kai skaitai visa demesi i klaidas sutelki?
skaityk dar karta, jei riekia 10k si VISA SAKINI. Kur kada as kitaip rasiau?
Jei tave tenkina laikinas seksas su juo ir nieko daugiau neplanuoji tavo reikalas, bet jei nori seimos, normaliu santykiu, nepradek santykiauti su vyru, jei jis vedes ar santykiuose,
Ir kad as sakiau,kad gerai, kad Given pradejo santykius su vyru, kuris teisiskai nebuvo issikyres?

As nemanau ,kad tai gerai, bet ne del to, del ko jus ja puolet, o del to ,kad vargiai ar tai ves i laimingos seimos kurima, ka realybe ir parode. Nes matosi, kad kazkas ne taip su vyru, kuris ir kurti seimos nesugeba ir issiskirti nesugeba tiek metu. Jos atvejas net nepanasus i ana temoje, kur vyras visai nera issiskyres(separated) su zmona.
O jus jai aiskinot, del pasileidimo, kaip ji drista vyra viliot is seimos ir kitus briedus. Ta prasme man jo oficiali santuoka visai nieko nereiksia, jei jie jau gyveno atskirai ir t.t. jei abu tenkina tokia padetis.
ps o siaip ilgai galvojai ir ieskojai prie ko siandien prisikabinti?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 06, 13:51)
Tu gi tokia gera seklė, išsiaiškink, ką aš baigus, ar nesugebi?

Gal elfų pagalbos paprašyk

Aš neturiu nuo ko išsisukinėti
na ir kokie skirtumai tarp given ir marinos? abi su vedusiais, tik kad marinai jos statusas rupi, o given nelabai, bet fakto tai nekeicia niekaip
Tu rimtai skirtumo nematai?
Given ex, buvo pradejas skyrybu procesa ir gyveno jau kazkiek laiko atskirai, bet tame paciame mieste, ji pazysta ir jo zmona, taigi cia apgaules nebuvo,kad jie skiriasi. Tik tiek,kad pasiskeitus aplinkybem vyras pasirinko SUGRISTI pas zmona, ta prasme skyrybos(atsiskyrimas), jau buvo ivyke, lauke tik finalo - istuokos. Jie savo santykiu ir neslepe, zmona apie juos zinojo. bet matomai nereikalilngas daikats, kai patenka kitam pasidaro riekalingas kai kuriom....ir susigarzino vyra.
Tai ne kaip Marinos vyrukas, tiketinai tik isvaziavo uzdarbiauti i uzsieni, ir zmona, nei nespanuoja apie jokias skyrybas ir meiluzes.
Man asmensikai tai visai skirtingos istorijos. Vienas vyras nemiegojo su abiem vienu periodu, kitas miegojo.