Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 11:04)
Ziemuze jau uzuodziat?  bigsmile.gif

ne ne, baik baik
Atsakyti
Airijos Danguolei ir vel darbe nera darbo...ir taip kasdien, is pacio ryto, metai is metu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 06, 11:28)
ne ne, baik baik

Jo man irgi nelabai norisi, bet greiciau praeis ziema, greiciau ateis pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
oi ta musu veidmaine lutuke biggrin.gif
cia sneka vienaip, o kitoj temoj kitaip.
nedrista pries savo vienintele drauge nieko blogo pasakyti biggrin.gif suko neseniai uodega prieas given, kad nors ir vedes, NIEKO NEREISKIA gi biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 19:07)
Taip, tu meiluze, o kiti klausimai taves neturetu jaudinti. Jei turesi protelio, daugiau su juo nesusitikinesi.  Jei tave tenkina laikians seksas su juo ir nieko daugiau neplanuoji tavo reikalas, bet jei nori seimos, normaliu santykiu, nepradek santykiauti su vyru, jei jis vedes ar santykiuose, ypac, jei tai uzsienietis ir zmona kitoje salyje. Nores buti su tavim, issiskirs, pasipirs tau  mirksiukas.gif

Atsakyti
pala pala. Nei vienas normalus ir sveiko proto žmogus nepagirs už santykius su vedusiu. Bet istorija istorijai nelygi. Oi kaip tokie vedę moka manipuliuoti: jau jau skyriuosi, pas mus sekso nebuvo 10 metų ir t.t. given444 ir pati apie tai rašė. Juk pati prisipažino, kad naivi buvo. Gulinčio nemuša šiaip jau rolleyes.gif O toje temoje moteris dar dvejoja, nežino kas jam yra, meilužė ar ne meilužė ir t.t.
Nemylimuke, būk tu pagaliau sąžininga, negi tai tau taip sunku?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 06, 13:03)
Bet istorija istorijai nelygi. Oi kaip tokie vedę moka manipuliuoti: jau jau skyriuosi, pas mus sekso nebuvo 10 metų ir t.t. given444 ir pati apie tai rašė. Juk pati prisipažino, kad naivi buvo.

Aha, kausa advokate - given ir dabar bliuskele plesesi, kad anas vel sekso is zmonos negauna.
Specialiai " pamirsai" ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 06, 14:03)
pala pala. Nei vienas normalus ir sveiko proto žmogus nepagirs už santykius su vedusiu. Bet istorija istorijai nelygi. Oi kaip tokie vedę moka manipuliuoti: jau jau skyriuosi, pas mus sekso nebuvo 10 metų ir t.t. given444 ir pati apie tai rašė. Juk pati prisipažino, kad naivi buvo. Gulinčio nemuša šiaip jau rolleyes.gif O toje temoje moteris dar dvejoja, nežino kas jam yra, meilužė ar ne meilužė ir t.t.
Nemylimuke, būk tu pagaliau sąžininga, negi tai tau taip sunku?

Ka tu cia bandai apgauti? meiluze tampama ne todel, kad tu nusprendei buti ja ar nebuti, bet del akivaizdziu faktu.
o ju pilna, nesinori tampyt is anos temos, bet tai labiau nei akivaizdu:

QUOTE(Marina95 @ 2019 10 30, 17:44)
Per trecia pasimatyma jis pasisake esas vedes,
...
per whatsapp pametejo savo selfiu is kazkokios seimos sventes, ir juose vel pas ji ant pirsto ziedas, kurio cia nenesioja.
...
pastebejau, kad jis nuolat palaiko rysi su zmona per chat programas.
...
jis telefona nuolat nuo manes slepia ir yra uzdejes pin koda.

Kai kalei cambala del anos merginos savizudybės, apie kuria NIC NIEKO nezinai, o dabar apsimeti avim , kad nieko blogo but meiluze, kol dar "nezinai" ar tokia esi? nors tuo paciu ziurineji jo fotkes su zmona? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 06, 13:21)
Ka tu cia bandai apgauti? meiluze tampama ne todel, kad tu nusprendei buti ja ar nebuti, bet del akivaizdziu faktu.
o ju pilna, nesinori tampyt is anos temos, bet tai labiau nei akivaizdu:

Kai kalei cambala del anos merginos savizudybės, apie kuria NIC NIEKO nezinai, o dabar apsimeti avim , kad nieko blogo but meiluze, kol dar "nezinai" ar tokia esi? nors tuo paciu ziurineji jo fotkes su zmona?  bigsmile.gif

čia tu bandai išsisukti dabar ir apgauti. Ar aš sakau, kad Marina ne meilužė? biggrin.gif
klausyk, tu rimtai kažką baigusi ar kaip cambsė vis meluoji? tu gi paprastos minties nesugebi išnarplioti, net nesusivokei mano poste tarp given ir marinos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 06, 14:38)
čia tu bandai išsisukti dabar ir apgauti. Ar aš sakau, kad Marina ne meilužė? biggrin.gif
klausyk, tu rimtai kažką baigusi ar kaip cambsė vis meluoji? tu gi paprastos minties nesugebi išnarplioti, net nesusivokei mano poste tarp given ir marinos

Tu gi tokia gera seklė, išsiaiškink, ką aš baigus, ar nesugebi? bigsmile.gif Gal elfų pagalbos paprašyk bigsmile.gif Aš neturiu nuo ko išsisukinėti mirksiukas.gif

na ir kokie skirtumai tarp given ir marinos? abi su vedusiais, tik kad marinai jos statusas rupi, o given nelabai, bet fakto tai nekeicia niekaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 06 lapkričio 2019 - 13:52
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 06, 13:51)
Tu gi tokia gera seklė, išsiaiškink, ką aš baigus, ar nesugebi?  bigsmile.gif  Gal elfų pagalbos paprašyk  bigsmile.gif  Aš neturiu nuo ko išsisukinėti  mirksiukas.gif

na ir kokie skirtumai tarp given ir marinos? abi su vedusiais, tik kad marinai jos statusas rupi, o given nelabai, bet fakto tai nekeicia niekaip biggrin.gif

manęs klausi? gi dediesi mokyta biggrin.gif tai perskaityk dar kartą marinos ir given444 žinutes ir rask 10 skirtumų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 06, 12:53)
oi ta musu veidmaine lutuke biggrin.gif
cia sneka vienaip, o kitoj temoj kitaip.
nedrista pries savo vienintele drauge nieko blogo pasakyti biggrin.gif  suko neseniai uodega prieas given, kad nors ir  vedes, NIEKO NEREISKIA  gi biggrin.gif

Mane vis stebina tavo nesugebejima suprasti teksta, tu tikriausiai kai skaitai visa demesi i klaidas sutelki?
skaityk dar karta, jei riekia 10k si VISA SAKINI. Kur kada as kitaip rasiau? blink.gif
Jei tave tenkina laikinas seksas su juo ir nieko daugiau neplanuoji tavo reikalas, bet jei nori seimos, normaliu santykiu, nepradek santykiauti su vyru, jei jis vedes ar santykiuose,

Ir kad as sakiau,kad gerai, kad Given pradejo santykius su vyru, kuris teisiskai nebuvo issikyres? blink.gif As nemanau ,kad tai gerai, bet ne del to, del ko jus ja puolet, o del to ,kad vargiai ar tai ves i laimingos seimos kurima, ka realybe ir parode. Nes matosi, kad kazkas ne taip su vyru, kuris ir kurti seimos nesugeba ir issiskirti nesugeba tiek metu. Jos atvejas net nepanasus i ana temoje, kur vyras visai nera issiskyres(separated) su zmona.

O jus jai aiskinot, del pasileidimo, kaip ji drista vyra viliot is seimos ir kitus briedus. Ta prasme man jo oficiali santuoka visai nieko nereiksia, jei jie jau gyveno atskirai ir t.t. jei abu tenkina tokia padetis.

ps o siaip ilgai galvojai ir ieskojai prie ko siandien prisikabinti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 06, 13:51)
Tu gi tokia gera seklė, išsiaiškink, ką aš baigus, ar nesugebi?  bigsmile.gif  Gal elfų pagalbos paprašyk  bigsmile.gif  Aš neturiu nuo ko išsisukinėti  mirksiukas.gif

Tu rimtai skirtumo nematai? blink.gif
Given ex, buvo pradejas skyrybu procesa ir gyveno jau kazkiek laiko atskirai, bet tame paciame mieste, ji pazysta ir jo zmona, taigi cia apgaules nebuvo,kad jie skiriasi. Tik tiek,kad pasiskeitus aplinkybem vyras pasirinko SUGRISTI pas zmona, ta prasme skyrybos(atsiskyrimas), jau buvo ivyke, lauke tik finalo - istuokos. Jie savo santykiu ir neslepe, zmona apie juos zinojo. bet matomai nereikalilngas daikats, kai patenka kitam pasidaro riekalingas kai kuriom....ir susigarzino vyra.

Tai ne kaip Marinos vyrukas, tiketinai tik isvaziavo uzdarbiauti i uzsieni, ir zmona, nei nespanuoja apie jokias skyrybas ir meiluzes.

Man asmensikai tai visai skirtingos istorijos. Vienas vyras nemiegojo su abiem vienu periodu, kitas miegojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 lapkričio 2019 - 15:24
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 15:33)

Man asmensikai tai visai skirtingos istorijos. Vienas vyras nemiegojo su abiem vienu periodu, kitas miegojo.

Su žvake stovėjai? smile.gif joks protingesnis nesakys juk, na dulkinu žmoną, bet ir tave noriu dulkinti biggrin.gif
Atsakyti