QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 19, 06:48)
<p>Man tai idomu kokia aplinka vyrautu ,kai paprasai pazymos apie venerines ligas

)) jei tarkim 2-3men laikotarpyje -tai sukeltu nepasitikejima . dar pvz prasytu pazymos apie banko saskaita ;( nu cia gaunasi policikiskai .dar galima interpretuoti kaip draugyste is naudos be meiles .
nu nebutinai pazymos prasyti, galima kartu nueiti ir pasitikrinti

jei zmogus supyktu issizeistu, manau butu geras zenklas su tokiu is vis nebebendrauti.
ir is vis cia nieko bendro su banko saskaita, kaip jums sie dalykai susisiejo?

is kokios naudos bendrausi , jei suzinosi zmogus serga ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 19, 11:56)
<p>Nepasakysiu kur Rene, bet as vis dar Norvegijoje. Laivu plaukiu i Bergena. Malonu, kad pasigedot... :*</p>
Dzentelmenai damu neisduoda
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 18, 15:56)
<p>Ar jau labai norėtumėte kuri tokio?Negaliu pakęsti tokio tipo ;vyrų'.Paskutinis lochas, o nešasi kaip koks Švarcnegeris.Iškiltų rimtas pavojus, pamatytum ,kaip pasislėptų už moters sijono.</p>
<p>Juokas juokais, niekaip negaunu savo kampo.Priežastis labai banali,vairuotojas vienas vežioja, nėra kam padėti sunešti į namus.Mano kaimynai dirba, aplinkiniai pijokai visi išmirė.Nu, nėra vyrų aplinkui, nors nusižudyk

Sutariau su broliuku, padės.O jei rimtai,tai pas mus rajone darosi baisu.</p>
jo kazkas su musu vyrais negero darosi...bet juk tokiais moterys isaugina...
as kai pernai buvau atotsogose, tai rytais buvo ne kas i parduotuve nueiti, eilute jau su kvapeliu stovedavo...bet vienas toks labiausiai i chroniu paasus, nors gana jaunas vyras, paeme ir uzleido viena ryta taip dzentelmeniskai, liudna pasidare, pagalvojau, kas va taip zmogu palauze , kad taip nusirito, matosi dusioj geras zmogus...