Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 07 19, 15:05)
Nu aš tai irgi turiu vieną Idomuciai jei ką. Tuoj 30 jai, nieko neturėjusi, net nesibučiavusi su niekuo bigsmile.gif Bet ji kol kas turi tėvelį (tiesa, silpnokas jau, užlinkti gali bet kada) ir tada mergiotei gali reikti naujo "tėvelio", nes nepragyvens tiesiog. Tada manau ims bet kokį ir moterišką, ir vyrišką.
Tik...... Idomucia, imkite jau nuo dabar rusų kultūra domėtis, įskaitant muziką, nes ta būtent tokia ir yra biggrin.gif

aš irgi vieną kandidatę žinau biggrin.gif Jokių vyrų, jokių vaikų.
bet nesiūlau, nes manau kad suleidus su IDOMUCIA sekantį rytą atsiliepimus skaitytume kriminalinėse kronikose biggrin.gif

Nors šiaip galima tarp jų panašumų įžvelgt - kiek žinau yra pakadrinęs ją vienas vyriškis (t.y. tik parodęs dėmesį) , prieš kokią 20 metų. Ir po to apsigalvojo, ir to dėmesio daugiau neberodė. Tai ji paminėjus jo vardą prapliumpa keiksmais po šiai dienai. Daugiau tokių drąsuolių neatsirado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 19 liepos 2018 - 15:32
QUOTE(MuseZuze @ 2018 07 19, 16:31)
aš irgi vieną kandidatę žinau biggrin.gif Jokių vyrų, jokių vaikų.
bet nesiūlau, nes manau kad suleidus su IDOMUCIA sekantį rytą atsiliepimus skaitytume kriminalinėse kronikose biggrin.gif

Nors šiaip galima tarp jų panašumų įžvelgt - kiek žinau yra pakadrinęs ją vienas vyriškis (t.y. tik parodęs dėmesį) , prieš kokią 20 metų. Ir po to apsigalvojo, ir to dėmesio daugiau neberodė. Tai ji paminėjus jo vardą prapliumpa keiksmais po šiai dienai. Daugiau tokių drąsuolių neatsirado biggrin.gif

prisiminiau ras viena tokia. bigsmile.gif vyrai jai buvo bjaurastis, seksas slystu, vaikai apsaugok viespatie.
vaikystes traumos.
Atsakyti
lutuke, ir aš tavęs pasiilgau 4u.gif
buvau pabėgusi pas filmus ir knygas. rolleyes.gif
Man čia nepatinka kompanija, nedakastruotų nedagėrusių herpėtų kerpėtų sifilitikų biggrin.gif jei norėčiau buizotis su nedašutusiais diedais, kam dar pirštus maknoti, galiu tai daryti gyvai biggrin.gif
ax.gif ax.gif ax.gif
virga, lisitėja, prisiimkit atsakomybę už savo pamokas. "jei duoda imk ir dar paprašyk". nupirko man su gimtuku krūtą tlf., sakau, kvepalų neturiu, nupirk. ax.gif išsirinkau savo mėgstamus, lacoste, nusiunčiau nuorodą. mažutis dailutis flakoniukas. labai retai naudoju, šiaip labai jautri kvapams, man nuo jų galva svaigsta. ankstesnio tokio mažučio 3 ar 5 metams užteko. na ir dabar tokio tūrio, sakau, ilgam užteks, vėliau gal kokių kitokių norėsiu. ax.gif nuėjom atsiimt, pakis toks sunkus ir didelis, galvoju, kas čia per blink.gif pasirodo, mano sumanusis, pareiškė, esąs ne toks turtingas, kad pirktų mažą. nupirko tris kartus didesnį kiekį, o mokėjo tik perpus brangiau blink.gif išsipakavau. pasvėriau rankose, pavoliojau, pamatavau sprindžiu blink.gif .
-tai, ką man dabar su juo daryt?- sakau,- išgert? blink.gif
pasipurškiau pora sykiukų važiuojant, kvapas vos ne vos salone sutilpo, biggrin.gif tai jam visą dieną skaudėjo galvą, man tai šiaip lengvai svaigo. bet aš nesiūliau jam minties, kad jam ta galva, kur niekada neskauda, skauda galbūt nuo mano kvepalų bigsmile.gif
visą dieną tyliai galvojau apie tai. aišku, žinau, ką pasakytum, virga,- "nesuk galvos, pamirš, išmesk, kitų užsiprašyk" biggrin.gif bet man labai neramu dėl mano jums žinomos dviejų lagaminų (daiktų minimalizmo) filosofijos. na, niekaip man tas butelalis kvepalų netelpa į mano gyvenimą. tą dieną šventėj sutikau studijų laikų kambariokę. šnektelėjom apie mokytojų algas (lygu pašalpas), sugedusius automobilius, vaikų studijas ir būstų nuomas toms studijoms. susivokiau, kad gal ne mano bėda didžiausia, kad gavau tris kar daugiau, nei norėjau biggrin.gif
na, ką, paėmiau mažą, 10 ml indelį nuo pilstomų kvepalų, persitaravau. įsimečiau į rankinuką, jau panešiu biggrin.gif Dabar, mano tokiu skalsiu naudojimu, turiu kvepalų atsargų 9-iems gyvenimams. 10-tam vistiek turės nupirkti naujų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 19, 17:34)

sveika sugrizusi bigsmile.gif
nepatinkancius ignoruok, juk ne vien jie sioje temoje mirksiukas.gif
o su kvepalais tai nenustebinai - vyrai gi racionalus, ivertina kaina uz litra biggrin.gif
o isipilti i maziuka 10 ml flakoneli ir as megstu - kelionese nepamainomas dalykas ax.gif
o kvepinuosi visada ryte ka tik po duso, kad aplinkiniu nedusinciau savo chaneliais rolleyes.gif gi kol iseinu is namu, tai ir prasisklaido debeselis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 19, 17:40)
sveika sugrizusi  bigsmile.gif
nepatinkancius ignoruok, juk ne vien jie sioje temoje  mirksiukas.gif
o su kvepalais tai nenustebinai - vyrai gi racionalus, ivertina kaina uz litra  biggrin.gif
o isipilti i maziuka 10 ml flakoneli ir as megstu - kelionese nepamainomas dalykas  ax.gif 
o kvepinuosi visada ryte ka tik po duso, kad aplinkiniu nedusinciau savo chaneliais  rolleyes.gif gi kol iseinu is namu, tai ir prasisklaido debeselis  ax.gif
[right][snapback]72157815[/snapback][/right]

šaunuolė, tada nepapuolei į mano prakeikiamų sąrašą mirksiukas.gif
jau kaip man negudrūs tokie žmonės, kurie vasaros karštą dieną užsivarvolina ne gaivių, o sunkių vakarinių kvepalų didžiausią sluoksnį ir eina su šleifu tipo krūti, reikia gi biskį proto turėti kada kas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 19, 17:43)
šaunuolė, tada nepapuolei į mano prakeikiamų sąrašą mirksiukas.gif 
jau kaip man negudrūs tokie žmonės, kurie vasaros karštą dieną užsivarvolina ne gaivių, o sunkių vakarinių kvepalų didžiausią sluoksnį ir eina su šleifu tipo krūti, reikia gi biskį proto turėti kada kas tinka smile.gif

didziausia beda ne kokius kvepalus, o kada jais kvepinasi.
mano ex kvepindavosi praktiskai jau pro duris eidamas, tai auto nebudavo kuo kvepuoti (vyriski kvepalai gi ne moteriski, duoda per 5 metrus). O man nuo pasikvepinimo iki isejimo praeina valanda, per kuria ir prasisklaidydavo, kiek reikia, kad aplinkiniu neerzinti.
Papildyta:
rene, ka gero suziurejai ar suskaitei per ta laika? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 19, 17:51)
didziausia beda ne kokius kvepalus, o kada jais kvepinasi.
mano ex kvepindavosi praktiskai jau pro duris eidamas, tai auto nebudavo kuo kvepuoti (vyriski kvepalai gi ne moteriski, duoda per 5 metrus). O man nuo pasikvepinimo iki isejimo praeina valanda, per kuria ir prasisklaidydavo, kiek reikia, kad aplinkiniu neerzinti.
Papildyta:
rene, ka gero suziurejai ar suskaitei per ta laika?  ax.gif
[right][snapback]72157823[/snapback][/right]

bet man vyriški ne tokie erzinantys kažkaip, jie tiesiog stiprūs, o jau moteriški pompurpadur visokie, tai būna tokie ir glitūs ir šleikštūs, ir perdaug cukruoti, nu tiesiog ubit' galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 19, 18:46)
bet man vyriški ne tokie erzinantys kažkaip, jie tiesiog stiprūs, o jau moteriški pompurpadur visokie, tai būna tokie ir glitūs ir šleikštūs, ir perdaug cukruoti, nu tiesiog ubit' galima biggrin.gif

del skonio nesigincijama biggrin.gif patinka ar nepatinka, bet vyriski intensyvesni, o as pratusi kvepuoti biggrin.gif
Atsakyti
ilgai juokiausi biggrin.gif
https://www.lrytas.l...zenkla-6976224/
Atsakyti

kin-ka cia jami?

-----------------

​Idomu ,viskas . OK merginos baigiu savo sou , linkiu tokiu nesutikti ;)

Atsakyti

Va, Arbūzas pabėga.O man taip rūpėjo išgirsti iš jo kokio ženklo auklėjimas jam patiktų.

Nu Rene, pavarai, ir dar mus su Virga įvėlei.Kas tau liepė senų tarkų klausyti? A? :mastau:

Jei gerai supratau, tavo gimtadienis buvo šiomis dienomis? Nuoširdžiausi sveikinimai :4u:

Atsakyti

As nesu chamas ,jei mano draugija netinka ,as pasisalinu is draugijos ,taip sakant netrukdau vystytis toliau .  bet kartais paskaitysiu -kokia linkme cia vystosi reikaliukai , gal isbers kokia ,as juk gydytojas be licenzijos .;)

Atsakyti