Tai vis savo birkomis matuojatės?

QUOTE(cambala @ 2019 11 12, 19:48)
Niekam cia neidomu ka tu sventei susitaikius su sugyventiniu.
Tu maisto neverdi - edi zalia ir triedi ir vsio...
Bet tai koks pasiaiskinimas😂😂😂☺. Nes realiai tai zmogus taip nesiaiskins SM.
Tu maisto neverdi - edi zalia ir triedi ir vsio...
Bet tai koks pasiaiskinimas😂😂😂☺. Nes realiai tai zmogus taip nesiaiskins SM.

nu ir debilė tu, verdu kasdien

aš viską pasiaiškinsiu, kad tik dažniau tave sudebilinčiau

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 12, 19:52)
<p>Kūčias, tik kitokiu pavadinimu ir pagonys švenčia.Juk nuo šios dienos pradeda diena ilgėti.Aš gal daugiau irgi salės parbėgančios laukiu, ne Kalėdų.Nes lapkričio tamsa žudo negyvai.
</p>
</p>
nu va, kur žmogus protingas, tai žino, ne taip kaip ta debė

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 12, 19:09)
Tu rimtai? Tu rimtai?
Ismokta zmoniu elgesi bandai uzmauti ant gyvunu ir dali gyvunijos vadini iskrypusiais nenormaliais? Turbut ju vaikyste buvo traumuota, ane?
O kai patele sueda savo partneri, kai patinas "apeina" kelias pateles, kai motinos palieka vaikus, kai patele kencia skausma sueities metu, tu irgi sakysi, kad tai yra gamtos iskrypimai, nes gyvunai neva turi elgtis pagal zmoniu morales normas?
Gal tu vietoj Satjos bent kartais BBC ar NG isijunk, nes jau visai kosele galvoje suskystejo
Ismokta zmoniu elgesi bandai uzmauti ant gyvunu ir dali gyvunijos vadini iskrypusiais nenormaliais? Turbut ju vaikyste buvo traumuota, ane?
O kai patele sueda savo partneri, kai patinas "apeina" kelias pateles, kai motinos palieka vaikus, kai patele kencia skausma sueities metu, tu irgi sakysi, kad tai yra gamtos iskrypimai, nes gyvunai neva turi elgtis pagal zmoniu morales normas?
Gal tu vietoj Satjos bent kartais BBC ar NG isijunk, nes jau visai kosele galvoje suskystejo

Tu taip nesinervink ramiai sudeliok mintis ir parasyk , ka tu cia is surasei? kuri zinduoliu patele sueda savo partneri? ar tu jau kokia vore jau nebezinduole pasidarei?

Nelabai zinau, ka atsakyti i padrikus sakinius, nerislias, kazkokias mintis, Bet jei turmpai gamtoje kiekviena rusis elgiasi, kaip jiem irasyta i instinktus, bet kiekvienoje rusyje buna ir nukrypimu, apsigimimu, sutrikimu, tokie individai elementariai ilgai neisgyvena, buna sumedzioti arba zusta is bado, atstumti gentainiu. Koks elgesys normalus matom is to kaip ta rusis dauginasi ir isgyvena. Taigi, gyvunu homoseksualu elgesi tikiuosi nelaikai norma, juk net ziuri NG, turetum bent tiek susigrabalioti? nes nei viena rusis neisgyventu, jei toks elgesys taptu norma daugumai tos rusies atstovu ar ne?
Kaledu daug maz laukia kaip ir tu- dienos ilgume
Prisimenu buvau 6 -iamete- 5.30 po piet - visi namo vaikai kieme po darzelio.Geri laikai buvo. Ne taip, kaip dablar - 16..00 ir depresyja pas jaunima..
<p>Kūčias, tik kitokiu pavadinimu ir pagonys švenčia.Juk nuo šios dienos pradeda diena ilgėti.Aš gal daugiau irgi salės parbėgančios laukiu, ne Kalėdų.Nes lapkričio tamsa žudo negyvai.
Man Kucios nuo vaikystes viena tokiu paslaptingiausiu , smagiausiu svenciu, aisku ,tai buvo surista su dovanom po eglute, ir laukimu, dar darydavom ivairius burtus per Kucias, zinoma ir skanus maistas, ir siaip toks smagus metas, net sakom Kaledine dvasia, tikrai tuo metu kazkokia pakyleta atmosfera jauciasi tarp zmoniu, sirdys siek tiek suminksteja, daugiau sypsosi zmones, padeda vieni kitiem labiau ir t.t.
O lapkrytis vienas is niuriausiu menesiu...nieko nesinori tik guleti po kaldra ir gerti kakava

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 12, 21:54)
Tu taip nesinervink ramiai sudeliok mintis ir parasyk , ka tu cia is surasei? kuri zinduoliu patele sueda savo partneri? ar tu jau kokia vore jau nebezinduole pasidarei?
Nelabai zinau, ka atsakyti i padrikus sakinius, nerislias, kazkokias mintis, Bet jei turmpai gamtoje kiekviena rusis elgiasi, kaip jiem irasyta i instinktus, bet kiekvienoje rusyje buna ir nukrypimu, apsigimimu, sutrikimu, tokie individai elementariai ilgai neisgyvena, buna sumedzioti arba zusta is bado, atstumti gentainiu. Koks elgesys normalus matom is to kaip ta rusis dauginasi ir isgyvena. Taigi, gyvunu homoseksualu elgesi tikiuosi nelaikai norma, juk net ziuri NG, turetum bent tiek susigrabalioti? nes nei viena rusis neisgyventu, jei toks elgesys taptu norma daugumai tos rusies atstovu ar ne?

Tu beviltiska.
Sakiau gi
Būkim pozityvios, net didžiausioje tamsoje ieškokime šviesos.Šioje vietoje nors krislelio išminties.
Labas rytas
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 12, 20:52)
nu ir debilė tu, verdu kasdien

O taip, pamirsau - pliurza gi

Tu pasiaiskini, nrs vis susovarai. Ir kui faugiau susivarai - tuo daugiau pasiaiskini

Zegnoju tave tris kartus, monteverte😂😂😂.
Na o dabar paziurekim kaip tu isterikuosi

QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 07:57)
O taip, pamirsau - pliurza gi
.
Tu pasiaiskini, nrs vis susovarai. Ir kui faugiau susivarai - tuo daugiau pasiaiskini
.
.

sunkus rytas, a? debiliut?
tau jau ir egzorcistas nebepadės, ką ten žegnonė?

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 08:29)
sunkus rytas, a? debiliut?
linkėjimai tavo galvelės kubui 

Niu va, sakiau kad susinarvuosi

Nezyzei vakar vakare savo chliupikui kada gi tave ves pagaliau?
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 08:50)
Niu va, sakiau kad susinarvuosi
. Tai cia dar tik rytas, o vakare kas is taves bus
.

kad tai jis man zyzė, ne aš jam, kaip ir priklauso