Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 09:07)
kad tai jis man zyzė, ne aš jam, kaip ir priklauso tongue.gif aš gi ne kokia nabagė kaip tu, kad tekėt dvidešimties už pirmo imančio biggrin.gif

Buna automobiliu, kuriuos drozia kas netingi neiformine pardvaimo, o po to koks lochelis nuperka NAUJA iSH SALONO
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 13, 09:52)
Buna automobiliu, kuriuos drozia kas netingi neiformine pardvaimo, o po to koks lochelis nuperka NAUJA iSH SALONO

nu matai, geriau apsidrožti kažkiek ir neskubėti, nei pulti ant pirmo imančio, o po to turėti pieno neduodantį Ožį ir pačiai laikyti 4 kampus su nusenusia motina, be jokios pagalbos ir verkti forumuose biggrin.gif nu arba kaip pats, neištestavai exės ir jos pažiūrų į gyvenimą ir turi dabar suskilusią geldą, vis nelaimingas smile.gif tas "anksti vedęs" šiais laikais jau ne visiems tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksti teka tik durnelės
Atsakyti
labas rytas, mielosios, su Pasauline gerumo diena...
wub.gif

Kažkada Lutuke rasei: kam ta Valentino diena, ar (Monteverte): kam ta musu pagoniu geguzes menesio deives Mildos (meiles) svente - love one another every day.
Pritariu, bet švente ir pavadinimai vis tiek turi užtaiso.

kadangi cia nepriimtina "girtis" gerais darbais, tai patylesim. tikiuos visos darom gerus darbus, ir ypac sau. nemylesi savęs, kaip Osho ir Jezus sako, nemylesim ir kitu. tą sako ir visi specai.
nemylesi savęs, neauginsi savęs, kitam tegalesi pasiūlyti tik savo bjauru sukiužusi pajuodusi kevalą, ir i kitą taip pat žiūresi, kitą taip pat laikysiu tokiu pat varganu kaip pats. (projekcijos)

O girtis visgi reiktu, o ypac lietuviams. nes paskalas skleisti malonu, bartis ir shaminti(gedinti vienas kitą malonu), tad kartkartem praverstu kad ir tas lekstas amerikoniškas požiūris. "aš esu toks ir toks, daug prarasit, jei manęs neidarbinsit." brunette.gif
amerikonams to nereikia, o lietuviams (vergu mentalitetas), tai nekenktu.

Mano naujienos? to našlio vyro vaiku dar neaplankiau.
maluosi su kitais vaikais pa kolkas.

Neseniai Akropoly būdama užmaciau Intimissi, ir pagalvojau (pgalvojau ir apie Montekrista tą sekundę), na, va, pirmąsyk dabar matau, kaip atrodo šis brandas iš tolo). maniau, kad yra tik Triumph, kur mano draugei negaila palikti intymiai aprangai tiek, kiek paltui.

kas dar? atsitolinus esu nuo fiziniu intymiu ryšiu, du meilužius laikau per atstumą, jiems sunkoka, aš jauciuos gerai, žiūresim kaip viskas bus toliau.
kaifuoju nuo erdves. žinoma, emocinis ryšys tai intensyvus.

Monteverte, ar tie Mustang batai ar iš kur kitur perki - cruelty-free odos?

Gal žinot/žiūrit serialu panašiu i Shameless ar Modern family? kažką tokio apie craxy seimynele, ju santykius, peripetijas. Cernobili pradejau, negaliu.
Noris linksmesniu, šmaikšciu, bet ne lekštu, aišku, dalyku.
dabar laiko turiu, parašysiu gal daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 lapkričio 2019 - 11:15
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 12, 22:48)
Tu beviltiska.

as ir nesitikejau is taves argumentuotos kalbos biggrin.gif ta ir temoki padurninti, apdergti, o argumentu nulis, nes matomai kaip ir Motekristai Dieva paminejau tai jau viskas uztrumpino lotuliukas.gif
Ir taip, su manim beviltiska nusisnekant kazka irodyti, tam reikia gerai apmastyti ta tema, sudelioti mintis aiskiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 lapkričio 2019 - 11:35
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 09:07)
kad tai jis man zyzė, ne aš jam, kaip ir priklauso tongue.gif aš gi ne kokia nabagė kaip tu, kad tekėt dvidešimties už pirmo imančio biggrin.gif

Aik aik biggrin.gif , ka cia bandai apgaut. Juk ir pati puikiai supranti, kad mylimas moteris veda ir su jomis savo gimine pratesia. Nors saves neapgaudinek besiguosdama sitaip biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 13, 07:19)
Būkim pozityvios, net didžiausioje tamsoje ieškokime šviesos.Šioje vietoje nors  krislelio išminties.
Labas rytas 4u.gif

Tai siulyciau pradeti nuo saves bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 13, 10:58)
Anksti teka tik durnelės

Tikrai taip manai As zinau ne viena labai gera seima, kur abu jauni susituoke. Amzius tikrai ne rodiklis, ar anksti ar velai tekes ta pati moteris nelabai bus skirtumo. Su amzium vis maziau geru kandidatu lieka biggrin.gif ir aplamai sunkiau prisitaikyti vienam prie kito. Vienu zodziu visada yra 2 puses, kazkas geriau veliau, kazkas anksciau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 11:14)

Mano naujienos? to našlio vyro vaiku dar neaplankiau.
maluosi su kitais vaikais pa kolkas.

Taigi rasei, kad buvai nuejus, bet nerasysi, nes tada uzpykai cia biggrin.gif .
Ar buvai nuejus, baladojais ir vel taves neisileido?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 11:14)

Gal žinot/žiūrit serialu panašiu i Shameless ar Modern family? kažką tokio apie craxy seimynele, ju santykius, peripetijas. Cernobili pradejau, negaliu.
Noris linksmesniu, šmaikšciu, bet ne lekštu, aišku, dalyku.
dabar laiko turiu, parašysiu gal daugiau.

Gal ne visai toks, bet atrodo gana idomus serialas pradedamas rodyti See

https://www.youtube....h?v=o8xkpXGqNBY
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 13, 10:36)
nu matai, geriau apsidrožti kažkiek ir neskubėti,

Taigi 15 metu jau drozia tave, kur dar tau neskubeti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 13, 10:34)
Taigi rasei, kad buvai nuejus, bet nerasysi, nes tada uzpykai cia biggrin.gif .

Nežinau, kur matei mano pykti. sakiau, jei istorija vystysis, apskritai nerašysiu, nes, sakiau, kad Cambala žino, kas atsitiks, nes intepretuoja savaip.

Nesibaladojau dar.
Gyvenu egositini gyvenimą.

o dabar pamąstymai del karmos.

Baigiu skaityti knygą apie irakietę jazidę. Merginos kova su Islamo valstybe (ISIS). Autobiografine knyga apie tai, kaip visa autores šeima per vieną dieną buvo išžudyta (broliai, motina), o ji pati su seserimis tapo sekso vergemis.

Šviesi, tyra mergina, dabar paskelbta geros valios ambasadore.
tiek žiaurumo, kanciu, ir deja, nevirto bjauria, baisia sene, su pagieža besispjaudancia ant kitu.
kitu gyvenimuose ne puses tokiu dalyku neivyksta, o aplink pilna bjauriu bobu (kad ir mūsu laiptinej), keikanciu kitus žmones. biggrin.gif
tuomet kyla klausimas: kas yra tikrosios traumos, kodel virsta žmones tokiais, kokie virsta? kodel vieni po tarkim "nedideliu " traumu nuolat lesa kitiems smegenis, o kiti, žiurek, kancias, mirtis pereję - yra visai kitokie žmones?
viskas lemia priemimas ir ivykiu interpretacija ir turbūt branda, kaip leidi sau, kad kancia tave augintu (arba naikintu.)

vat tai mano siekinys, kaip tapti tokiu žmogumi. nesunaikinamu iš esmes.

kad ir N.Mendela. 27m kalejime, iš ju -18metu vientuje, ant jo sargybiniai šlapinasi, o jis - toks šviesus, kokios jo mintys....ir tapo veliau prezidentu.
arba žmones. grižta iš tremciu. statosi sau darzleius, augina geles. akys spindi. sutraumuoti, bet nesunaikinti.

Toji irakiete jazide rašo: nesu vien auka, vien sekso verge, vien toji, kurios namai buvo susprogdinti. turiu daug kitokiu tapatybiu. esu kovotoja uz moteru teises, už paprastu irakieciu gyvenimą, esu toji, kuri išgyveno, toji, kuri liudija...

grižatant prie karmos.
tada ir galvoji: kodel vieni vel gimsta tokiose šalyse, tokiose sąlygose. nu, nebent praeiti gyvenimai...
tarkim, okei. nuolankiai priiemei, kas su tavim nutinka, tuomet kitame gyvenime gyvensi geriau.
bet kas tuomet laukia tu teroristu? kaip išvis jausmas gimti teroristo kūne? ir pragyenti galvojant vien apie sprogmeni sir karą. ir taip baigti vieną (iš daugelio gyvenimu). o kas toliau?

idomiai rašo ir apie savižudžiu sprogdintoju gyvenimus. jiems geriausios patalpso, maistas, daugiausia sekso vergiu. jiegi turi atsidžiaugti iki savo paskutines misijos.

mano antro vaiko tevas (pykcio metu) pabreždavo, jog jis labai suprantąs musulmonus ir ko jie taip elgiasi su savo žmonomis. (cia ne i tema.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 lapkričio 2019 - 11:55
QUOTE(given444 @ 2019 11 13, 11:54)
tuomet kyla klausimas: kas yra tikrosios traumos, kodel virsta žmones tokiais, kokie virsta? kodel vieni po tarkim "nedideliu " traumu nuolat lesa kitiems smegenis, o kiti, žiurek, kancias, mirtis pereję - yra visai kitokie žmones?
viskas lemia priemimas ir ivykiu interpretacija ir turbūt branda, kaip leidi sau, kad kancia tave augintu (arba naikintu.)

grižatant prie karmos.

mano antro vaiko tevas (pykcio metu) pabreždavo, jog jis labai suprantąs musulmonus ir ko jie taip elgiasi su savo žmonomis. (cia ne i tema.)

Sutinku. Manau, nuo pacio zmogaus priklauso vieni sugeba praeiti sunkumus oriai,kazka ismokti, kiti nesugeba, palusta. Visi pilni mes visko esam, kaip su tuo tvarkomes, tokie ir bunam.
Ir taip as tikiu karma, t.y. dvasinis kunas jis toks pat eina per gyvenimus, kiek ko sukaupei ta ir turi.

Keistas pasakymas, o kaip tie musulmonai elgiasi? Siaip labai net graziai elgiasi su savo zmonom. jei jau imti tik religija, o zmoniu, nepaisant religijos, tautos ar dar ko visokiu beprociu yra visur.
Atsakyti