Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 11 14, 18:18)
labai pritariu. bet kas tą nori daryti?

Labai labai maza dalis. Pradedant zmoniu prastu informavimu, gyvenimo mastymu "po manes nors ir tvanas", baigiant didziuliais pinigais uz aukstu galvu. Samoningu vienetai. Dabar kai tuos plastikus uzdraudineja, kiek greenwashingo atsirade, baisu. O daliai tai tik mada, deje.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 16:58)
Pati zinai kad ne. Nesudomino manes tavo " pas mane pigiau Omega nei nuorodoj".

ek tu debile beprote, be atminties, ten buvo: šioje nuorodoje iherbe pigiau nei Europoje prekiauja, o ne pas mane. Koks dar pas mane, kai aš neturiu parduotuvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 18:25)
Jei zmones tikrinasi kaip priklauso - tai reiskias jie rupinasi savo sveikata
Nekisk cia savo mamos, kuri tau nervus istampe prasinedama vezti ja pas gydytojus. Reiktu tau but pakantesnei senam, tave gimdziusiai ir auginusiai moterei. Tu gi nezinai kokia senatve taves laukia - jau paskutiniu metu isprotejai, o kas bus toliau?

Eik tu savo nesveika putę gydytis cia neburbejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 17:00)
Oi, tu tik imk sita "sviesa", prasom, dar primokesiu, kad nereiktu savo ausu varginti.  unsure.gif

imu. Užtat žinau Europos muziką, ne tik USA ir vietinius mūsų jurgiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 14, 18:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72543680" data-time="1573744290"><div><p>Tai cia tik del tepinelio...o kur dar visos kitos ISIVAIZDUOJAMOS ligos? Tikuu, jei del vieno dalyko tiek lakstoma, tai del viso likusio kuno irgi pergyvenama ne maziau.
Numirciau, jei taip bijociau.
Taip va ir tampama ikiriomis bobulkomis, gyvenanciomis poliklinikose vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na as nzn ar yra profilaktinis tyrimas nuo tarkim smegenu vezio. Kiek suprantu proffilaktiniai tyrimai darromi toms ligoms, kurios sunkios, populiarios ir kurias lengva nustatyti tam tikrais tyrimais. Tai ju ir ieskai, o ne visko is eiles.
</p>

As pokolkas einu kasmet tik pas gine ir dantiste. Akrtais vitamino D pasidarau, nes didziajai daliai lietuviu jo truksta drastiskai. Veliau manau daugiau reiks eit, del tu veziu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 18:31)
imu. Užtat žinau Europos muziką, ne tik USA ir vietinius mūsų jurgiukus biggrin.gif

Nu jau lietuviu estrada, tai eina ji nx biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 17:09)
Gluse savo prota demonstruoja - LPL tiriamos odos ligu  ir veneros kabinete ar klinikoj.

oooo, matai kaip žinai, šios srities žinovė biggrin.gif aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 14, 18:20)
17 metu skirtumas. lb myliu savo broli  wub.gif

Mes su sese mazos kaip pesdavomes, db irgi miaile, kai suaugom wub.gif iki pilvu skausmo prisijuokiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 17:13)
Peilio asmenim vaikstai- juk tavo vyras po chemoterapijos. Ir nebijai rasineti briedu, kad tikrintis nera reikalo. blink.gif

tai kada smegenis tikrinaisi paskutinį sykį? reiktų gi
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 14, 17:13)
tokios, kokios pas mus....su išpuoštais langais...ir lemputemis išraizgytomis...dar nuo vainiku nuleisdavom kažką, db vainiku nepuošiam.
langus išpaišom patys.

Langai pas mumis tokie ir lieka, iki sniegas nutirps, pvz iki kovo pirmos, kovo vidurio esam laikę ir pn.

Eglute ir pušis stovi pas tevus ir senelius.
tai visko per akis.

ir mes laikom, pagyvina tą tamsų periodą
Atsakyti
Nu vsio, padružkės biggrin.gif , jau sazine muneis uzgraužė negyvai. Eit rwikia barscius bent isvirti ar ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 lapkričio 2019 - 17:35
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 17:29)
ek tu debile beprote, be atminties, ten buvo: šioje nuorodoje iherbe pigiau nei Europoje prekiauja, o ne pas mane. Koks dar pas mane, kai aš neturiu parduotuvės biggrin.gif

Tai kur tu turesi parduotuve, kai siulai sm savo šūdą? Is tokiu prekeiviu kaip tu, gali tik kvailys pirkt. Juk nera jokios kontroles, neaisku kur tavo tie papildai gulejo, kokiom salygom laikomi ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 14 lapkričio 2019 - 17:36
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 17:16)
Man nereikia papildu pardavinet, as gi nenusisluosciau uzpakalio su savo magistro diplomu kaip kad tu biggrin.gif
Papildyta:

As  jau parasiau, tu tikrai durna esi ar visgi skaityti nemoki?

nu matai kokie brangūs mano popieriai tongue.gif tu toki neturi ir siunti
Atsakyti