Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 14, 17:03)
As nesuprantu,  kaip joms reikia tai parasyti,  kad savo makaulemis suprastu. Cia paprastas prisipisinejimas ir dirbtinis nesupratimas. Kad tik butu apie ka pasiėsti  rolleyes.gif

ai as jau pripratau cia prie tokio elgesio matomai zmones labai suzeisti viduje, labai sunku priimti realybe...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 14, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72543666" data-time="1573743721"><div><p>Bet tai tu turi liga. Mes neturim, todel einam kad 3 metai.</p></div></blockquote><p>As nekalbu kas kiek laiko as darau. As sakau, kas kiek laiko kompensuoja. O siaip gimdos kaklelio vezys tokia liga, kad per 3 m tikrai numirti galima, kaip cia kazkuri jau sake.
</p>

sis tyrimas nebutinai garantuoja, kad nesusirgsi, kad laiku nustatys ir kad nenumirsi nuo tos ligos mirksiukas.gif jei jau prisikuria tokiu ligu zmogus, tai niekur nuo to nepabegs deja...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 17:07)
Tepineli ima del GKV, ar tu isivaizduoji, kad vienas tepinelis nuo visu imanomu veziu? Kaip taip nesigaudyt unsure.gif

ka tu vejus rasai i ka cia man atsakineji? kur as ka rasiau panasaus?
Klausiu ko eiti pas gine, taip per visas visa diena nesugebat atsakyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 17:09)
Gluse savo prota demonstruoja - LPL tiriamos odos ligu  ir veneros kabinete ar klinikoj.

atleisk nesityriau nezinau, tu matau zinai gerai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 14, 17:09)
Karta per metus nueiti tikrai nera sunku.

KO?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 17:13)
Nuismesk ta savo emigrantiska mentaliteta, nes kitqip su tavim diskutuot neimanoma. doh.gif
Tai zmones kazkur isvaziuoja tik todel, kad pas juos kazkas blogai? Ar tavo tie "kolegos" phd tik sedi savo universitetuose, nebendrauja su jokiom kitom mokslo istaigom, nedaro bendru tyrimu kazkokiu?

tu biski adekvatumo igyk dar karta klausiu, kaip risasi tai k arasai dabar su tuo ka rasei, kad pas jus PRIVALMOS studijos uzsienyje kazkuri laika???
mano kolegos bendrauja ir mes bendtraujam, turim bendrus projektus, bet niekas PRIVERSITNAI i uzsieny nevaziuoja STUDIJOM daliai laiko.
Kiek matau emailu kolegm, kas nori phd studijuoti tai iv programos yra isvaziuoti VISAM STUDIJU LAIKUI, pagal norima studiju sriti i iv salis, o ir pas mus atvaizuoja, bet vel visam laikui.
nezinau kaip dar aiskiau pasakyti,

Va buvo mergina is Indijos, kur duagiau su ja bendraudavom, pas mus apsigyne phd, 3 m rase savo darba, dabar isvyko dirbti i Uk iniversiteta, nieku rjai is musu vykti nereikejo, nei menesiui, nei metam.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 21:36)

sis tyrimas nebutinai garantuoja, kad nesusirgsi, kad laiku nustatys ir kad nenumirsi nuo tos ligos  mirksiukas.gif jei jau prisikuria tokiu ligu zmogus, tai niekur nuo to nepabegs deja...
Papildyta:

Klausiu ko eiti pas gine, taip per visas visa diena nesugebat atsakyti lotuliukas.gif

As tau jau atsakiau. Ar tu tikrai durna, kad desimta karta klausi to paties doh.gif

Niekas niek negerantuoja. Bet GEROKAI DIDINA TIKIMYBE. o tu gali isvis niekur neit ir apsimest, ksd tqu viskas,. Ok, o paskuo vel gulsi po peiliu kaip jaunystej "be jokios priezasties" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 17:16)
Man nereikia papildu pardavinet, as gi nenusisluosciau uzpakalio su savo magistro diplomu kaip kad tu biggrin.gif
Papildyta:

As  jau parasiau, tu tikrai durna esi ar visgi skaityti nemoki?

nu taip tu is vis nedirbi, tai nors papatintum kazka lotuliukas.gif kodle tu cambalos kliedesius kartoji, pati sakei, kad taip daro tik visai buki zmones, tai subukai visai?

nu matytt esu ir durna ir skaityti nemoku, nes kol kas nemaciau nei vienos ligos paminetos apart gimdos kaklelio vezio.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 18:14)
ką tu čia svaigsti??? klausyk, tu turėk bent sąžinės kuo kaltini blink.gif
tu ***** žinok tikrai užknisai parazite, nu kiek galima tokio briedo klausyti? kad tu prasmegtum, debile tu blink.gif kaltinti nusikaltimais čia jau žinok ne bėgančiu vyru ar šuniu veganu.

Oi, nors as ir bjauri boba, bet mano sazine rami - is ligoniu, onkoligoniuku ir vaiku netekties nedziugauju kaip tu.
Siulei savo sudpapildzius nemokedama mokesciu. O inkstei kazka apie nesazininguma ir korupcijas.Vargse,
nenusisekusi papipdu platintoja.
Tu tik aparpuolio negauk sitaip isryskinta.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 20:40)
ai as jau pripratau cia prie tokio elgesio matomai zmones labai suzeisti viduje, labai sunku priimti realybe...
Papildyta:

sis tyrimas nebutinai garantuoja, kad nesusirgsi, kad laiku nustatys ir kad nenumirsi nuo tos ligos  mirksiukas.gif jei jau prisikuria tokiu ligu zmogus, tai niekur nuo to nepabegs deja...
Papildyta:

Papildyta:

atleisk nesityriau nezinau, tu matau zinai gerai lotuliukas.gif
Papildyta:

KO?
Papildyta:

tu biski adekvatumo igyk dar karta klausiu, kaip risasi tai k arasai dabar su tuo ka rasei, kad pas jus PRIVALMOS studijos uzsienyje kazkuri laika???
mano kolegos bendrauja ir mes bendtraujam, turim bendrus projektus, bet niekas PRIVERSITNAI i uzsieny nevaziuoja STUDIJOM daliai laiko.
Kiek matau emailu kolegm, kas nori phd studijuoti tai iv programos yra isvaziuoti VISAM STUDIJU LAIKUI, pagal norima studiju sriti i iv salis, o ir pas mus atvaizuoja, bet vel visam laikui.
nezinau kaip dar aiskiau pasakyti,

Va buvo mergina is Indijos, kur duagiau su ja bendraudavom, pas mus apsigyne phd, 3 m rase savo darba, dabar isvyko dirbti i Uk iniversiteta, nieku rjai is musu vykti nereikejo, nei menesiui, nei metam.

Kur mamasa laika leidi? Sm vel ir vel - vaikai nedavalge, arba gatvej trinasi arba tevas juos globon pasiemes. Visa laik zinojau, kad tavo ex vyras saunuolis - geras tetis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 14 lapkričio 2019 - 20:47
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 14, 20:41)
As tau jau atsakiau. Ar tu tikrai durna, kad desimta karta klausi to paties  doh.gif

Niekas niek negerantuoja. Bet GEROKAI DIDINA TIKIMYBE. o tu gali isvis niekur neit ir apsimest, ksd tqu viskas,. Ok, o paskuo vel gulsi po peiliu kaip jaunystej "be jokios priezasties" doh.gif

tai, kad neastakei ar praleidau gal tai ikelk vel , tai kokios ligos?

siaip praeita menesi kaip tik gavau atsakymus is smear testo kad viskas gerai, bet del jo nereikia pas gine, jau issiaiskinom, dle ko riekia pas ja va taip ir nerandu, kas metus lanktyti?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 20:46)
Kur mamasa laika leidi? Sm vel ir vel - vaikai nedavalge, arba gatvej trinasi arba tevas juos globon pasiemes. Visa laik zinojau, kad tavo ex vyras saunuolis - geras tetis.

mamasa i kursus isvaziavo laukia kol prasides, vaikai pamaitinti, suziureti polisiauja mirksiukas.gif
Atsakyti

tai, kad neastakei ar praleidau gal tai ikelk vel , tai kokios ligos?

siaip praeita menesi kaip tik gavau atsakymus is smear testo kad viskas gerai, bet del jo nereikia pas gine, jau issiaiskinom, dle ko riekia pas ja va taip ir nerandu, kas metus lanktyti?

Ko tu priskretai su ta sesute. Jeigu nori, eik pas sesute to tepinelio. Dar tiesa, sesute turetu ir krutis apziureti, ir pilva apciupineti. 

Gali ir pas veterinara eiti, jei ten kazkur tvarka tokia - koks skirtumas. Kalba juk ne apie tai. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 20:50)

mamasa i kursus isvaziavo laukia kol prasides, vaikai pamaitinti, suziureti polisiauja  mirksiukas.gif

Vargsai vaikai, jai motka prkklausomybe turi.
Gatve pamaitins, zmonems vaiku gaila....
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 14, 20:42)

nu matytt esu ir durna ir skaityti nemoku, nes kol kas nemaciau nei vienos ligos paminetos apart gimdos kaklelio vezio.

Kiausidziu cistos, gimdos miomos- dariniai kurie gali suvezeti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 20:46)
Oi, nors as ir bjauri boba, bet mano sazine rami - is ligoniu, onkoligoniuku ir vaiku netekties nedziugauju kaip tu.
Siulei savo sudpapildzius nemokedama mokesciu. O inkstei kazka apie nesazininguma ir korupcijas.Vargse,
nenusisekusi papipdu platintoja.
Tu tik aparpuolio negauk sitaip isryskinta.

dūsk tu debile, nuisikaltėlio moterie, netepk kitų savais šūdais, apsišikėlė proto invalidė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 14, 21:12)
dūsk tu debile, nuisikaltėlio moterie, netepk kitų savais šūdais, apsišikėlė proto invalidė

Oo, kaip nervuojasi papildu platintoja, siulydama savo šūdą sm , mokrsciu nemokedama... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 14, 21:17)
Oo, kaip nervuojasi papildu platintoja, siulydama savo šūdą sm , mokrsciu nemokedama... biggrin.gif

sėdi savo zonoj ir sėdėk, mužike tu
visas tavo šūdas, kurį ant forumo narių ir jų šiemos suvertei pastrigs tavo gerklėj
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 14, 20:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72543870" data-time="1573757423"><div><p>tai, kad neastakei ar praleidau gal tai ikelk vel , tai kokios ligos?

</p></div></blockquote><p>Ko tu priskretai su ta sesute. Jeigu nori, eik pas sesute to tepinelio. Dar tiesa, sesute turetu ir krutis apziureti, ir pilva apciupineti. </p><p>Gali ir pas veterinara eiti, jei ten kazkur tvarka tokia - koks skirtumas. Kalba juk ne apie tai. </p>

Ir echoskopą padaryti. . Pagalvojau, kaip LT gerai gyvenam.
Atsakyti

Ir echoskopą padaryti. . Pagalvojau, kaip LT gerai gyvenam.

Kalbant apie medicina tai LT gerai gyvenat, jei su tam tikrom salim lyginsim. Is mano patirties tai ten kur buvau, buvo zymiai geriau. 

O siaip galvojant apie grizima, tai pats sistemos organizavimas, eiles, kompensavimas mane labai gasdina. Kaip ten kazkuri sako, kad emigrantai susirge parsliauztu i Lietuva. Tai as ne, oj ne. 

Gydytojai Lt mano galva geri, cia atskira kalba. 

Salys, is kuriu emigrantai grizta i LT gydytis matyt dar prasciau organizuoja. Man net sunku patiketi, bet taip tiesiog turi buti, kitaip jie gydytusi ten. 

Atsakyti