Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 21, 07:52)
Nu va ,nei obels nei vyno -taip ir 50 ateis greitai  biggrin.gif ir dar arbuzas erzina  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bent obeli koks butu pasodines per tiek metu , as tai va bent puse namo aptvarkau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Kazkada tokia pazinti turejau su viena moteriskaite; man 30 tada buvo jai apie 41  ... grazi blyn ,jaunatviska ,biski trenkta  su vyru isssikyrus ka tik .... 
nu i uzsimezge romaniukstis  su ja  biggrin.gif  as jos klausiu jaunystej 4 paskui vaiksciodavo ... ?
Ji -  ne tik vaiksciodavo , per nemuna plaukdavo i pasimatyma  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

turiu zydinti vijokli vietoj obels, o vyno ir nenorejau mirksiukas.gif
ar su obelim, ar be jos, kazkada vistiek ateis ir 50, ir 70, o gal ir daugiau biggrin.gif
ka padarys, kad ex nepasodino, o tamsta kam kita puse namo atidaves? ar ta puse namo gaves? ax.gif
koks skirtumas, kiek ten kur ko laksto, reiskia, ne tas buvo ir tiek. juk realiai nereikia, kad eiles rikiuotusi, reikia vieno vienintelio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 21, 06:09)
<p>Virga, tobulai, 10 balų atrodai wub.gif Vien sedėjimo stilius ką reiškia. Ar nebuvai praeityje šokėja, ar bent prijaučianti?Bus paskata prisilaikyti ir neprisišluoti ko nereikia ax.gif
</p><p>Vakaras vakar buvo gražus, bet kas iš to,po darbo nieko nebesinori, tik į lovą kristi.
</p>

Prijaucianti sokeja, Listeja. Megstu sokti. Tango ir valsa moku. Dar ciarlistona ir tvista, jei kas nors is jusu prisimena tokius pavadinimus. Ir esu istverminga. mirksiukas.gif Aciu uz komplimenta. wub.gif

Vaziuosiu siandiena viena, be palydos. Laikykite kumscius. Jei negrisiu i tema vakare, neminekite bloguoju. mirksiukas.gif ax.gif blink.gif

Monteverte, o as ziuredavau i masinu skaicius ir juos sudedavau. Va koki panasu hobi turime abi. mirksiukas.gif

Tobulas vyras, tai kaip sniego zmogus. Daugelis sako, kad mate, bet nera jokiu irodymu apie jo egzistavima. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 21, 10:37)
turiu zydinti vijokli vietoj obels, o vyno ir nenorejau  mirksiukas.gif
ar su obelim, ar be jos, kazkada vistiek ateis ir 50, ir 70, o gal ir daugiau  biggrin.gif
ka padarys, kad ex nepasodino, o tamsta kam kita puse namo atidaves? ar ta puse namo gaves?  ax.gif
koks skirtumas, kiek ten kur ko laksto, reiskia, ne tas buvo ir tiek. juk realiai nereikia, kad eiles rikiuotusi, reikia vieno vienintelio.  mirksiukas.gif

Matai kaip ir sakei apie dovanas -vieni islukstena greitai kiti aciu pasako ir t.t
Tai vienos ,tiesiog pasikele gyvenimo kartele -matydamos aplink save tiek daug gerbeju ,kitom uztenka vieno ,cia galvoju ,kaip augo ,ka mate =taip ir gyvena .
As savo pilaite turiu ,nesidalinu ne su kuo ,namai man sventa. ten buvo jos pilaite pagriuvus mirksiukas.gif
Ant dienu toks epizodas buvo ,apie zmones (moterys ) ; vaziuoja mano ex ,3m isbuta kartu ,padeta ideta dusios i ja , o ji vaziuoja net nesisveikina .... cia metai praejo po draugystes .
pries diena sutinku savo sena sena drauge pries 10 m draugavom ,net nepazinau,masina nauja ,pasisveikino ir as linktelejau .po to supratau kad tai -Ji . ten zmogus su 2pedagoginiais ir siaip charakteriu auksinis . ir dabar delioju , jai nieko nepadejau ,nieko nedariau tiesiog buvom kartu ,megavomes draugyste ir tiek - ir po kazkiek metu sugeba net galva linktelt , o cia is griuvesiu pakeliau ,net labas nesako ,dar kaltas likau ,skolingas ..
Vat ir suprask tuos zmones ,bet viena supratau -reikia save myleti ,niekuj dalinti save kitiems ;)
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 21, 11:12)
o cia is griuvesiu pakeliau  ,net labas nesako 

Sako Hitleris state autostradas, rupinosi darbininku gerbuviu, o jo nekencia...
Manai siaip, be priezasties?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 21, 11:09)
Prijaucianti sokeja, Listeja. Megstu sokti. Tango ir valsa moku. Dar ciarlistona ir tvista, jei kas nors is jusu prisimena tokius pavadinimus. Ir esu istverminga.  mirksiukas.gif Aciu uz komplimenta.  wub.gif

Vaziuosiu siandiena viena, be palydos. Laikykite kumscius. Jei negrisiu i tema vakare, neminekite bloguoju.  mirksiukas.gif  ax.gif  blink.gif

Monteverte, o as ziuredavau i masinu skaicius ir juos sudedavau. Va koki panasu hobi turime abi.  mirksiukas.gif

Tobulas vyras, tai kaip sniego zmogus. Daugelis sako, kad mate, bet nera jokiu irodymu apie jo egzistavima.  lotuliukas.gif

ir varnu negaudykit kai vaziuojat , i veidrodelius ziurekit . o tai arbuzas su savo kreiseriu ,,aurora,, kad neivaziuotu i uzpakali . anadien kai islindo ,blodine su dzipu ,mano viskas ant zemes nukrito nuo stabdziu .. ir siaip vakar toki ziauri avarija vilniuje buvo rode per zinias
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 21, 11:16)

Kai turi daugiau negu aplinkiniai ,jie is tos savivertes tave gali apvemti .nes jiem blogai kad jie neturi . dar yra toks posakis ;jei nekencia -vadinasi tu esi virs ju smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 21, 11:12)
Ant dienu toks epizodas buvo  ,apie zmones (moterys )  ; vaziuoja mano ex ,3m isbuta kartu ,padeta ideta dusios i ja , o ji vaziuoja net nesisveikina .... cia metai praejo  po draugystes .
pries diena sutinku savo sena sena drauge pries 10 m draugavom ,net nepazinau,masina nauja  ,pasisveikino ir as linktelejau .po to supratau kad tai -Ji  . ten zmogus su 2pedagoginiais ir siaip charakteriu auksinis .  ir dabar delioju , jai nieko nepadejau ,nieko nedariau tiesiog buvom kartu ,megavomes draugyste ir tiek - ir po kazkiek metu sugeba net galva linktelt ,  o cia is griuvesiu pakeliau  ,net labas nesako  ,dar kaltas likau ,skolingas ..
Vat ir suprask tuos zmones ,bet viena supratau -reikia save myleti ,niekuj dalinti save kitiems ;)

kas kad padejai. gal jai tos pagalbos ir nereikejo, pats brukai. o gal padejes, ant dusios prikakojai...
padeti zmonems reikia nuo dusios, o ne tam, kad paskui lipti ant sazines, atseit per mazai dekingi.
cia kaip kai kurios motinos visa gyvenima vaikus eda "as tave pagiiimdziauuuu"... didvyres baisios, nes kas kad pagimde, klausimas, kas toliau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 21, 11:26)
kas kad padejai. gal jai tos pagalbos ir nereikejo, pats brukai. o gal padejes, ant dusios prikakojai...
padeti zmonems reikia nuo dusios, o ne tam, kad paskui lipti ant sazines, atseit per mazai dekingi.
cia kaip kai kurios motinos visa gyvenima vaikus eda "as tave pagiiimdziauuuu"... didvyres baisios, nes kas kad pagimde, klausimas, kas toliau.

Jus teisi , tik tas dekingumas mamoms -atsiranda ,kai ju netenkama ;)
viena sesute pasakojo ; mirsta moteris ir ji ja lanko priziuri ,o ji sako sesutei ; uzauginau 3vaikus ir nei vienas neateina paziureti kaip as mirstu ...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 21, 11:16)

lotuliukas.gif
Papildyta:
turim 2 vyrus temoje ir abu susireiksmine del tu ex lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 21, 11:32)
Jus teisi  , tik tas dekingumas mamoms -atsiranda ,kai ju netenkama ;)
viena sesute pasakojo ;  mirsta moteris ir ji ja lanko priziuri ,o ji sako sesutei ;  uzauginau 3vaikus ir nei vienas neateina paziureti kaip as mirstu ...

kazin kaip ten augino dar...
Papildyta:
Del tu testu, mane vyras testavo, dar draugystes pradzioj ar man jis is tikruju rupi doh.gif supykau biggrin.gif as jokiu tesu nedariau, nemegstu jokio dirbtinumo, kazkokiu specialiai sukurtu situaciju, tikrinimo, testavimo, maivymosi, vaidinimo. Naturaliai buvo daug situaciju, daug blogu situaciju, bet vis tiek as su juo, nes myliu, o ne del to, kad jis praejo testus, ar ten koks tobulas vyras biggrin.gif
ai, ir ne del to ,kad man padejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 21, 11:37)
lotuliukas.gif
Papildyta:
Papildyta:

kazin kaip ten augino dar...

Jus dziaukites kad turit ,o tai liudna cia butu .svaigtumet tik apie ziogelius smile.gif))))))
Augino ,gerai augino .. valgyt dare ,skalbe ...ir skaniai dare ko va ir pasigendu biggrin.gif biggrin.gif
--------------
Jo vat , patikrinti ---- o jei patikrines nusivili o ta maile uzpylusi akis ir ilindus i galva ..... su paskutine maile daug ir visko buvo -bet is jos puses nebuvo zingsniu jei butu buve buciau gal ir kartu .o siaip be jos ,as vel ant koju ,nes buvo ismususi is pusiausvyros del ko ir pabodo ir issiskyriau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 21 liepos 2018 - 10:50
QUOTE(kin @ 2018 07 21, 11:26)

man ner bjauriau, kaip priekaistai, "o as tau padejau"...todel ir nemegstu auku, pasiaukojimo, darymo kazko del manes, jei nesuvokia zmgus, kad viska daro del saves galu gale...
pagalba , tai nebutinai gero darymas, pagalba gali vesti i labai negerus dalykus, padeti reikia moketi ir sugebeti padaryti taip, kad to zmogaus nepazemintum, nepastatytum i tokia poza, o dabar man dekok...nes tai jau nebepagalba.
padejai, pamirsk ir gyvenk toliau, nelauk dekingumo, negali taip, nepadek is vis, mano toks poziuris...
kaip ir su pinigu skolinimu, jei negali dovanoti tokios sumos, geriau neskolink...

siaip pagalba buna dazniausiai abipusiai mainai, jei atidziau isiziuri, abu kazka gauna...

Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 21, 11:42)
Jus dziaukites kad turit ,o tai liudna cia butu .svaigtumet tik apie ziogelius smile.gif))))))
Augino ,gerai augino ..  valgyt dare ,skalbe ...ir skaniai dare ko va ir pasigendu  biggrin.gif  biggrin.gif

jo lotuliukas.gif vyrais reikai dziaugtis vien jau kad yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

cia jus apie savo mama ar apie ta moteri, kurios vaikai nelanke?
sakau, jei mama gerai vaikus augina, ja ir senatveje vaikai lanko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 21, 11:40)
lotuliukas.gif
Papildyta:

ir vėl man nuo jų bloga. Pas daktarą gastro eisiu pasiklaust, kai ta liga vadinasi, kai nevirškini debilų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 21, 11:49)
ir vėl man nuo jų bloga. Pas daktarą gastro eisiu pasiklaust, kai ta liga vadinasi, kai nevirškini debilų blink.gif

kiek tau metu ,kad nevirskina ?
Atsakyti