QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 21, 11:47)
man ner bjauriau, kaip priekaistai, "o as tau padejau"...todel ir nemegstu auku, pasiaukojimo, darymo kazko del manes, jei nesuvokia zmgus, kad viska daro del saves galu gale...
pagalba , tai nebutinai gero darymas, pagalba gali vesti i labai negerus dalykus, padeti reikia moketi ir sugebeti padaryti taip, kad to zmogaus nepazemintum, nepastatytum i tokia poza, o dabar man dekok...nes tai jau nebepagalba.
padejai, pamirsk ir gyvenk toliau, nelauk dekingumo, negali taip, nepadek is vis, mano toks poziuris...
kaip ir su pinigu skolinimu, jei negali dovanoti tokios sumos, geriau neskolink...
siaip pagalba buna dazniausiai abipusiai mainai, jei atidziau isiziuri, abu kazka gauna...
Papildyta:
jo

vyrais reikai dziaugtis vien jau kad yra
cia jus apie savo mama ar apie ta moteri, kurios vaikai nelanke?
sakau, jei mama gerai vaikus augina, ja ir senatveje vaikai lanko
Jei tiksliau ,tai man buvo pasakyta taip ; jei ne tu -tai kiti padarys

vat butent ,kad nepastatytum i nepatogia padeti ,as net negalvoju apie kazkokia skola ar dar kazka - tiesiog zmones ,kai padedi ant taves -net supyksta. visgi per ta pagalba ir uzsimezge draugyste

) beje ten daug is sono buvo ,,padedanciu,, rutuliotis draugystei .. sesuo,brolis ,buves ex . dabar kai pagalvoju ,blyn kiek man jie visi kvarsino galva ,kaip pelke kokia buvo.
--------------
o ten kur nelanke - galvoju ,-kad skaudu matyti ,kai mama mirsta . bet neatmestinas ir kitas variantas