Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 20, 09:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72547899" data-time="1574205415"><div><p>siaip krutine gamtos sukurta kudikiui zindyti..
</p></div></blockquote><p>Ir ne tik.
</p><p>Gražios krūtinės pagalba greičiau norimą patiną pakabinsi. rolleyes.gif
</p>

Standus speniukai skirti laizymui, buciavimui ir ciulpimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 20, 09:44)
Nu tu duodi. Senos kartos babces pro langa ciokindavo ir ant suoliuku pletkindavo. Kalbos tos pacios (kas su kuo apsizenijo, ka nusipirko, kokia sukuosena pasidare), tik dabar viskas persikele i internetus biggrin.gif

Cia labai tinka tas anekdotas
Dievas negali visko susekti, suziureti...Todel jis sukure mano kaimyne Maryte.
Monteverte tolygi Marytei.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 20, 09:50)
Cia labai tinka tas anekdotas
Dievas negali visko susekti, suziureti...Todel jis sukure mano kaimyne Maryte.
Monteverte tolygi Marytei.

putom apdribai visai? nes matai, tau nepavyko apie mane nieko tokio pikantiško iškapstyti tik prikurti kaip vyras bėga, šuo veganas, graži ar negraži. O apie tave tai oi ko galima rasti biggrin.gif
O kaip Lutukės praeitį vis kapstai, tai tau čia normalu? Esi niekšė, išverstaskūrė, neverta žmogaus pavadinimo. Todėl ir gauni kas kartą į dantis, o tada jau kitusoe niekšus matai biggrin.gif
Atsakyti

Labs rytas Cambalai,
Cambala, ar atmeni kontekstą del mano brolio. jis tą pasake su nuolankumu, jis pasake, kad jei atejęs pacientas užsispyręs tvirtins, jog jis nenori keisti gyvenimo būdo/mitybos, mano broliui beliks padaryti jam operaciją, kuriai pacientai juk neprieštarauja (juk tik operacija daugeliui - rimtas dalykas, ne koks mesgaliu ar tauku atsisakymas).
mano brolis - už prevenciją, kuri turi būti vykdoma. daugeliui chirrugu i prevencijas nusispjauti.
"tokie kvailiai ir užsispyrę sukraus man pinigus." cia jau pasekme (nenoro gyventi kitaip).

Paveiksliukas, jeigu matosi, cia

Man toks jausmas, kad mes randame tai, ko ieskome. Kiek as matau, tai sveika gyvensena - madoj. Gydytojai kalba apie maista, influenceriai kalba, pilna straipsniu spaudoje. Dabar kai pagalvoji, aplink mane stori zmones tik is senosios kartos. Mano mociutes amziaus. Mano kartos draugai visi rupinasi savimi, nes nu sveiko proto zmones, suvokia, kad sveikata prasideda nuo gyvenimo budo, o ne operaciju.

Visai mesos atsisakyti, tai nei sveika, nei ka. Reikia balanso, ne krasutinumu.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 09:33)
Labs rytas Cambalai,
Cambala, ar atmeni kontekstą del mano brolio. jis tą pasake su nuolankumu, jis pasake, kad jei atejęs pacientas užsispyręs tvirtins, jog jis nenori keisti gyvenimo būdo/mitybos, mano broliui beliks padaryti jam operaciją, kuriai pacientai juk neprieštarauja (juk tik operacija daugeliui - rimtas dalykas, ne koks mesgaliu ar tauku atsisakymas).
mano brolis - už prevenciją, kuri turi būti vykdoma. daugeliui chirrugu i prevencijas nusispjauti.
"tokie kvailiai ir užsispyrę sukraus man pinigus." cia jau pasekme (nenoro gyventi kitaip).
Paveiksliukas, jeigu matosi, cia

Sutinku su prevencija.
Bet nesutinku su veganizmo privalomumu sveikai gyvensenai. Na nebent kazkokie ypatingai specifiniai sutrikimai, netoleravimai ir panasiai. Zmogus puikiai gali sveikai funkcionuoti valgydamas siek tiek mesos, bet ribodamas riebalu, blogu angliavandeniu pertekliu, judedamas daugiau.
O medikas neturi teises apeliuoti i paciento morale kalbant apie gyvuneliu skausma. Man batsiuvys apie dantu prieziura patarimu juk nedalina.

Dvi pazistamos pasidare skrandzio perrisimo (ar tai mazinimo, zodziu, kazka su skrandziu) operacijas, tai buvo laikinas pagerejimas (pakudejimas), bet kadangi iprociu nepakeite, ede ede ir vel tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 09:53)
tau nepavyko apie mane nieko tokio pikantiško iškapstyti

Ar kazkam gali buti idomi Maryte? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 20, 09:56)
Ar kazkam gali buti idomi Maryte? biggrin.gif

nu net kalatojiesi kaip tau įdomu
kad gautum Lutukės foto, visaip apie Aimeja vyniojaisi. Pliuškė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 09:53)
o tada jau kitusoe niekšus matai biggrin.gif

Tu ne nieksas, tu nusistekenusi, nesitvardanti isterike Maryte biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 09:58)
nu net kalatojiesi kaip tau įdomu
kad gautum Lutukės foto, visaip apie Aimeja vyniojaisi. Pliuškė

Tai ten Danguole. Jos foto idomi.
O tu Maryte, niejam neidomi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 20, 09:46)
jokia normali forumo narė, nebandžiusi ir nieko neišmananti tame, nedrįs reikštis prieš veganizmą

biggrin.gif aga
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 20, 10:00)
Tu ne nieksas, tu nusistekenusi, nesitvardanti isterike Maryte biggrin.gif .
Papildyta:

Tai ten Danguole. Jos foto idomi.
O tu Maryte, niejam neidomi biggrin.gif .

aha. Ir tu sukūrei Agnieškos profilį, dar vyrą Dimką pridėjai. Ir kartojai gal 3 mėn. ar daugiau apie tai. Aha jo, todėl, kad tau tas neįdomu.
Nu tu ir debilė biggrin.gif Supranti, kai toks debilizmo laipsnis, tai jau neina to sušvelninti, tenka įvardyti, kad debilė ir vsio 4u.gif
Atsakyti

jokia normali forumo narė, nebandžiusi ir nieko neišmananti tame, nedrįs reikštis prieš veganizmą

Jei nare isbando ant saves, paskaito knygu, kuriu autoriai siekia parduoti senscija, dar nereiskia, kad ji ismano ir, kad is esmes jos patirtis tiks kitiems.

Ir kiek cia matau, tai nares sneka apie ligas bei ju gydyma, nors jei jomis, sirgo, nei turi medicinini issilavinima, nei isvis kazka apie tas ligas zino (tas labai akivaizdu). Tai kodel turetu susilaikyti nuo nuomones reiskimo apie veganizma be jokiu ziniu? :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 20, 07:39)
Ir būtinai ta prevencija  aišku, turi būti veganizmas? biggrin.gif

jau bet koks mitybos pokytis - i gera, bet pagrinde, taip, plant based diet.
mergos gi seniai jūsu nemoralizuoju, ką norit, tą valgykit, peilis visada po ranka.
Atsakyti