</p></div></blockquote><p>Ir ne tik.
</p><p>Gražios krūtinės pagalba greičiau norimą patiną pakabinsi.

</p>
Standus speniukai skirti laizymui, buciavimui ir ciulpimui

Labs rytas Cambalai,
Cambala, ar atmeni kontekstą del mano brolio. jis tą pasake su nuolankumu, jis pasake, kad jei atejęs pacientas užsispyręs tvirtins, jog jis nenori keisti gyvenimo būdo/mitybos, mano broliui beliks padaryti jam operaciją, kuriai pacientai juk neprieštarauja (juk tik operacija daugeliui - rimtas dalykas, ne koks mesgaliu ar tauku atsisakymas).
mano brolis - už prevenciją, kuri turi būti vykdoma. daugeliui chirrugu i prevencijas nusispjauti.
"tokie kvailiai ir užsispyrę sukraus man pinigus." cia jau pasekme (nenoro gyventi kitaip).
Paveiksliukas, jeigu matosi, cia
Man toks jausmas, kad mes randame tai, ko ieskome. Kiek as matau, tai sveika gyvensena - madoj. Gydytojai kalba apie maista, influenceriai kalba, pilna straipsniu spaudoje. Dabar kai pagalvoji, aplink mane stori zmones tik is senosios kartos. Mano mociutes amziaus. Mano kartos draugai visi rupinasi savimi, nes nu sveiko proto zmones, suvokia, kad sveikata prasideda nuo gyvenimo budo, o ne operaciju.
Visai mesos atsisakyti, tai nei sveika, nei ka. Reikia balanso, ne krasutinumu.
jokia normali forumo narė, nebandžiusi ir nieko neišmananti tame, nedrįs reikštis prieš veganizmą
Jei nare isbando ant saves, paskaito knygu, kuriu autoriai siekia parduoti senscija, dar nereiskia, kad ji ismano ir, kad is esmes jos patirtis tiks kitiems.
Ir kiek cia matau, tai nares sneka apie ligas bei ju gydyma, nors jei jomis, sirgo, nei turi medicinini issilavinima, nei isvis kazka apie tas ligas zino (tas labai akivaizdu). Tai kodel turetu susilaikyti nuo nuomones reiskimo apie veganizma be jokiu ziniu?