Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 11:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72548136" data-time="1574242934"><div><p>dzin man jų teorinė nuomonė, kai aš praktikoje tuos žmones matau</p></div></blockquote><p>Nes gydytojai serganciu zmoniu, ju sveikatos bukles nemato. Gydytojai uzsiima tik teorijomos. Monteverte gi - praktika.
</p>

ir ką gi tu man šneki čia, kai nnn medikų patrys ligoniai, su antsvoriu ir t.t. biggrin.gif
kur tada jų teorija + praktika? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72548136" data-time="1574242934"><div><p>dzin man jų teorinė nuomonė, kai aš praktikoje tuos žmones matau</p></div></blockquote><p>Nes gydytojai serganciu zmoniu, ju sveikatos bukles nemato. Gydytojai uzsiima tik teorijomos. Monteverte gi - praktika.
</p>

TAip taip...

Apie veganizma siukstu kalbeti, mat nepatyrei, bet apie vezi, jo padarinius, atsiradimo priezastis to nepatirusi, SM etatine,gali kalbeti...
Paradoksas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 12:02)
Mano galva tai didesne nauda, nei veganizmas,

na, jūsų ir jūsų galvos šiuo klausimu būtų galima klausytis, jei jūs visiškai sveika būtumėte. Jums neatrodo, kad šioje vietoje jūs negalite patarinėti?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 11:50)

tavo istorija irgi su tuo ex draugu. jei po skyrybu būtu nusižudęs, kitaip jaustumeis? bet atejo Moonte (padare pertrauką nuo geliu sodinimo), tave apgyne (kad pritaria tavo mintis del draugysciu), ir foume ramu, nes cia Moonte kai saule.

Given444, tai butdinga tau, bet ne man...

Bet tu esi teisi, Is Sviesos mintys man labai artimos. Pries metus, buvau isitikinusi, kad Jus "susidraugausite", nes man PASIRODE kad jus abi esate "kamertonai" - kulturingi, gerai jauciantys zmones, atvirom sirdim ir svariom mintim.

Tu megsti graduoti, tai ir as leisiu sau pastaba, esi pasiekusi zemesni laipteli nei Is Sviesos, ji po tavo dusia purvinais ciabatais nebraido, nors yra jaunesne, bet brandesne, tyra (целомудренна), tai nieko benro su fiziniu tyrumu neturi, tai vidinis zmogaus pozymis.

AS jos neginu, jei ka, ji puikiai, ir kulturingai tau parode tavo netaktiskuma. O pati, gaila, tampi cinike.
Atsakyti

Given444, tai butdinga tau, bet ne man...

Bet tu esi teisi, Is Sviesos mintys man labai artimos. Pries metus, buvau isitikinusi, kad Jus "susidraugausite", nes man PASIRODE kad jus abi esate "kamertonai" - kulturingi, gerai jauciantys zmones, atvirom sirdim ir svariom mintim.

Tu megsti graduoti, tai ir as leisiu sau pastaba, esi pasiekusi zemesni laipteli nei Is Sviesos, ji po tavo dusia purvinais ciabatais nebraido, nors yra jaunesne, bet brandesne, tyra (целомудренна), tai nieko benro su fiziniu tyrumu neturi, tai vidinis zmogaus pozymis.

AS jos neginu, jei ka, ji puikiai, ir kulturingai tau parode tavo netaktiskuma. O pati, gaila, tampi cinike.

As tai tiesa pasakius neprisimenu, kas ka tada rase. Kai kuriu nariu neskaiciau samoningai. Man vienintelis istriges komentaras buvo apie tai, kad draugavau su kazkuo, nes buto nuoma pigesne, nors iki MB su jokiu vyru nesu gyvenusi. :D

Man tai tiesiog atrodo, kad cia isvis neverta ko nors pasakoti, nes supras savaip, iskreips ir po to tampys.

Atsakyti
Norit nesutryptu šviesių žmonių - palikite mamkas, Eikit bendrauti su vienuoliais. Jie ir tik jie vieninteliai yra švieūs
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 12:15)

Visiskai ne.
Net ne keista kad Given su lutuke drauges uz sm ribu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 20, 12:19)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72548179" data-time="1574244910">
<div>
<p>Given444, tai butdinga tau, bet ne man...
AS jos neginu, jei ka, ji puikiai, ir kulturingai tau parode tavo netaktiskuma. O pati, gaila, tampi cinike.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>As tai tiesa pasakius neprisimenu, kas ka tada rase. Kai kuriu nariu neskaiciau samoningai. Man vienintelis istriges komentaras buvo apie tai, kad draugavau su kazkuo, nes buto nuoma pigesne, nors iki MB su jokiu vyru nesu gyvenusi. biggrin.gif</p>
<p>Man tai tiesiog atrodo, kad cia isvis neverta ko nors pasakoti, nes supras savaip, iskreips ir po to tampys.</p>

Faktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 20, 11:02)
16:8, ar dvi dienas

16:8 visad darau. bent jau 15, tai tikrai.

mergos,nevelkit mano sveikatos paveikslo prie to, ką kalbu apie plant based diet ligotiems, nutukiems ir dar veganizmo kaip dietos nevelkit su meile gyvūnams.
aš jums nieko neprapaguoju, nes jūs gyvensit kaip noresit, kaip jums kieta širdis leis.
p.s. patiko svairnio mintis: "people want to be right. they don't want to learn."

mano spaudimas 90/60 - mazdaug visad toks nuo jaunystes. daznai būna 110. pulsas visad retas, ar valgiau mesą, ar ne.
akys blogos nuo 5kl.
kojos trauma nuo 13metu. labai stipri.
žmones duoda man minus 10-13metu.
taigi.
nesu koks kosmosas.
turiu ivairiu (blogu) iprociu. esu paprastas žmogus, ne nuskridusi i menuli davatka su uzakusiais kanalais.

beje, si savaitgali kaledine Vegfest Vilniuje. Mylimuke, kažkada domejaisi Mooncup. "Menulio seserys" (viskas moterims, kad susieta su "tomis" dienomis) pristato moterims savo produkciją. bus vegfeste, jos turi ir internete savo svetaine.

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 20, 09:45)
O čia puoli į kraštutinumus, peilis arba išganymas veganizmas. dėl to visiems ir kyla atmetimo reakcija.

nesijauciu puolanti i kraštutinumus. jūs gi analogiškai su savo šašlykais kažkokiam sveikuoliui extreme atrodot.
kertu ir tortus ir bandeles.
nejauciu jūsu atmetimo reakcijos, nes jūs gi rašot ką norit, aš irgi - ka noriu. apie veganizmą seniai snekejom. mes laisvi kalbeti ką norim.

ar Idomucia jauciasi cia atmestas su savo transsex, tu - su vibrikais, ar Lutuke su savo pasauliu?
as - su iškrypusiu altruizmu ar Monteverte su dievais? Burbanti su sluota ar cambala su alko?

as bent nesijauciu ką noriu rašau, parašau, nes kiek rašau, tiek vadinasi, laisva valia leidžiuosi būti užgauta. nei daugiau, nei mažiau.
visos mes skirtingos, tai gal laikas skirtingumus apkabint ir mažiau putotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 lapkričio 2019 - 18:40
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 18:34)
mano spaudimas 90/60 - mazdaug visad toks nuo jaunystes. daznai būna 110. pulsas visad retas, ar valgiau mesą, ar ne.

o mano kraujospūdis net pagerėjęs, kaip ir mėnesinės susitvarkiusios jau n metų, ko prie išganingosios mėsos nebuvo. Įdomiai čia, ne? biggrin.gif
Aišku, aš galiu prisipažinti, nes nieko nebijau. Kai valgiau mėsą dar, tai apskritai valgiau blogiau visapusiškai. Bet jei veganzimas man ne tik spaudimą ir mėnesines išgerino, o dar ir sustatė viską į vėžes taip, kad aš valgau praktiškai tik sveikai, jokių tortų ir bandelių (nebent labai retai vegan torčiukas), ir svarbiausia - aš nekenčiu dėl to, aš natūraliai nenoriu, nekankinu savęs, kai valgant mėsą dar man atrodė tas absoliučiai nerealu, kad galima nenorėti tortų ir bandelių, tai ką aš galiu pasakyti? tik - šlovė veganizmui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 08:26)
tu nesupratai mano posto. as pritariu TS fenomenui ir pritariu smegenu skirtingumui. tran-seksual- yra pakeista lytis, operacijos metu. žinoma, tam yra pagrindas. arba - ne. bet būna, kad yra (jei pagrindas - ne traumos vaikysteje, o tikrai išreikštas DNR struktūroje.) geriau jau keistu tikrai su pagrindu.
labas rytas
yra.

laukiu brolio atsakymo del skaiciu. daug kalbejom. kaip katalikai, kažkada senokai mudu abu tikejom tik "traumomis vaikysteje". kas tikrai sudaro dali priezasciu, kodel, berniukai, pvz patyre smurtą baseine, rūbinese, ar turedami šaltus/emocingai abejingus tevus, sukuria homo santykius.
taciau visgi genas, polinkis yra, nes toks genas yra ir tarp žinduoliu. kuo skiriasi tad žmogus?

Ka reiskai pritari ts fenomenui? Lytis nera keiciama, tai neimanoma, pakeiciami tik lytiniai organai, suzalojamas zmogus. Net jie tai butu kazkaip isreiksta dna, zmogus nesusipykes su svaim, niekad saves nezalos. Pvz atsibundi rytoj vyro kune, imtum pjaustyti kazka, keisti? As tai ne, gyvenciau su tuo kunu taip kaip jau eina vyrui gyventi ir tiek, KOKS SKIRTUMAS IS VIS KOKIOS LYTIES KUNA TURI? svarbu esi gyvas, dar geriau ir sveikas.

Gali imest koki oficialu linka, nes as randu tik tai, kad nera
Massive Study Finds No Single Genetic Cause of Same-Sex Sexual Behavior
https://www.scientif...exual-behavior/

O polinki daryti bloga mes vis iturim, zmones is prigimties visi biseksulaus, tame nieko keisto ar naujo, per zmonijos istorija labai daug buvo ivairiu pasileidimo epochu, kai tai skatinama , taigi nieko naujo ir dabar, po tokio periodo tokia civilizacija zlugdavo, kas manau laukai ir vakaru civilizacijos greitu metu el istvirkavimo, pasileidimo ir pervartojimo.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 20, 08:27)
Gražios krūtinės pagalba greičiau norimą patiną pakabinsi. rolleyes.gif

snekejau, kam gamta sukure, o kam moterys naudoja, cia jau kita tema. biggrin.gif
O tai ka sakai, jau labai gincytinas dalykas, abejoju ar tai turi is esmes dideli skirtuma, skoniai gi skirtingi, kiekviena krutine ras vyra, kuriam ji patiks biggrin.gif o jei norisi tik patino tai is vis iki lemputes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 20, 19:34)

aš jums nieko neprapaguoju, nes jūs gyvensit kaip noresit, kaip jums kieta širdis leis.

Ooh. Tai bent nuomonė apie kitus. Gal todel tik zenoti tave ir tampo, nes per daug šiaudadūšė esi.
Atsakyti