Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 07 22, 10:00)
sumazinau streso lygi, pakeiciau valgymo rezima, pradejau valgyti grynesni maista ir susitvarke. Nereikejo nei mesos atsisakyti  mirksiukas.gif

o kodėl gi...mėsos ne - gi kažkam skauda...skauda
jei jau tobulėjam, tai kodėl ne į gailestingumo, grynumo pusę, ne šaip "grynumo", kur nemaišoma 12patiekalų..

nu va..ir priėjo veganas....ech.... rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 07 22, 11:48)
ne taip sakoma.
pirmoji nuo dievo, antra nuo zmoniu, trecia nuo velnio.  blink.gif

o mes tikime, (klajoklis pvz), kad sulig kiekvena santuoka tobulėjam... biggrin.gif
o gal nereik tų santuokų...užtenka santykių... rolleyes.gif

lotuliukas.gif nezinojau lotuliukas.gif

man tai tas pats biggrin.gif as sugretinau kazkada kriskcioniska mokyma ir savo suvokima ir stai kas gavosi, Satuoka is esmes yra lytinis aktas, juk ne kunigas kazka duoda, o zmone sveinas kitam, tai vientelis sakramentas beja toks, bet lytinio akto santuoka yra negaliojanti, vadinasi jos is vis nera. Tai va taip ir gaunasi ,kad kiekvieni santykia, kuriuos lydi seksas ir yra santuoka biggrin.gif nes susikuriamas rysys, kuri panaikinti nelengva ir abejoju ar dauguma sugeba, Energetikai, kurie mato dvasinius pasaulius, mato ir tuos rysius.

idomia tokia minti perskaiciau, sako moteris duoda energija vyrui santykiaudama, ir jei vyras turi meiluze tai jis gauna daugiau energijos, o jei moteris turi meiluzi, tai energija is ju namu iseina lotuliukas.gif ir moteris maitina energetiskai visus buvusius partnerius, kol tu saitu nenutraukia... unsure.gif todel ir tas noras vyrui skaiscios ir todel tas garbinimas moters skaistybes butent....
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 07 22, 10:07)
Kalbėkit už save. Esu visavalgė, kraujo davusi jau nežinau kiek kartų, gruodžio mėnesį atsiėmiau apdovanojimą.
Namie laikomi paukščiai ir gyvūnai, auginami sau, nebūna prifarširuoti viso to š, kurį išvardinot.
Kaip tik ant stalo guli du viščiukai, auginti laisvai, be jokių papildų.

kiek esti čia ūkininkų, kurie laiko gyvūnus, paukščius? kurios čia iš mūsų?

ir be steroidų, antibų mėsa (gyvūnnis baltyms kenkia) kenkia. galiu parašyt ir nepopulistiškai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 22, 10:09)
moteris duoda energija vyrui santykiaudama, ir jei vyras turi meiluze tai jis gauna daugiau energijos, ..... tas noras vyrui skaiscios ir todel tas garbinimas moters skaistybes butent....

dieve, dieve...ir vėl viskas galima vyrams.net meilužės. jie gi gauna. biggrin.gif tegu gauna. bet švaisdydami savo sėklą, dar ir kaip išsialina. apie tai ir kalba tantra sexas. vyrui patartina ejakuliuoti kas aštuntą kartą. kitaip tarant, ne kassyk. ax.gif

ar esat girdėję apie tokį (T) sexą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 07 22, 12:08)
o kodėl gi...mėsos ne  - gi kažkam skauda...skauda
jei jau tobulėjam, tai kodėl ne į gailestingumo, grynumo pusę, ne šaip "grynumo", kur nemaišoma 12patiekalų..

nu va..ir priėjo veganas....ech.... rolleyes.gif  tongue.gif

Hitleris buvo vegetaras. Toks visas i gailestingumo ir grynumo puse nuejes iki begalybes bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 07 22, 12:12)

taip, esu biggrin.gif vienas, su kuriuo susipazinau, pasake, kad jam tinka tik tantrinis, kitokio nereikia. Ir moteris butinai turi buti vegane ir praktikuoti jogas bei meditacijas ax.gif iki zandikaulio formos aptarimo nepriejom biggrin.gif nes jis ne moters ieskojo, o savo moterisko dvynio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 22, 12:00)
priminei man Nidos pusynus  wub.gif  reikia pasiziureti, kada geri orai bus,vel nuvaziuoti...
pritariu. Ir periodiskai eigoje.
As nesu vegetare, mesa kazkiek valgau. Kiekvienakart nuo seimos gydytojos gaunu klausima, ar valgau mesa, nes kraujo rodikliai ne kazka... Tai maitinuosi dabar visokiais burokeliais, granatais ir pan...
Kai anksciau valgiau daugiau mesos, rodikliai buvo super puikus, o pamazinus mesos, visada zemiau normos.

as irgi turejau dideliu problemu su skrandziu - sumazinau streso lygi, pakeiciau valgymo rezima, pradejau valgyti grynesni maista ir susitvarke. Nereikejo nei mesos atsisakyti  mirksiukas.gif

ai geriau nepriminkit wub.gif
man kaip po gimdymo buvo labai labai nukrites hemoglobinas, kazkodel ne mesa patare valgyti gydytojai, o gerti sultis maisytas dabar gal vsiko neivardinsiu bet tai buvo spanguoles, burokeliai, morkos, bulve(zalia aisku), dilgeles. Taip pat geriau papildus naturalius ne gyvunu pagrindu ten kazkoks gelezinga svanduo, atsistate viskas, nu tada dar mesos valgiau siek tiek, bet tik pausktiena pagridne kalakutiena, dabar jau kokie 5-6 m nevalgau, kraujas geras. Pieno produktu valgau labai mazai, kvieciu irgi. biggrin.gif
dilgeles iveskit i mityba, burokeliai nera tokie jau turtingi gelezim, as kai LIetuvoje gyvenau, po gimdymo kas ryt adarydabausi smudi, dilgeles plius kokios uogos ar obuoliai, ir skanu ir aisku daug gelezies, dar idedavau lapeli kiaulpieniu, garsvu. mirksiukas.gif

o man deles sutvarke, tuo metu is vis nieko keisti nereikejo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 22, 12:15)
Hitleris buvo vegetaras. Toks visas i gailestingumo ir grynumo puse nuejes iki begalybes  bigsmile.gif
Papildyta:

taip, esu  biggrin.gif  vienas, su kuriuo susipazinau, pasake, kad jam tinka tik tantrinis, kitokio nereikia. Ir moteris butinai turi buti vegane ir praktikuoti jogas bei meditacijas  ax.gif  iki zandikaulio formos aptarimo nepriejom  biggrin.gif  nes jis ne moters ieskojo, o savo moterisko dvynio  ax.gif

ne zinokit nebuvo, paskaiciau daugiau ta tema, nes buvo idomu, jis turejo specialia dieta del kazokiu ligu, nepamenu, bet ir mesa valge.

bent zino zmogus , ko nori biggrin.gif
Papildyta:

dieve, dieve...ir vėl viskas galima vyrams.net meilužės. jie gi gauna.  biggrin.gif tegu gauna. bet švaisdydami savo sėklą, dar ir kaip išsialina. apie tai ir kalba tantra sexas. vyrui patartina ejakuliuoti kas aštuntą kartą. kitaip tarant, ne kassyk. ax.gif

ne negali, del kitu dalyku blogai, jei pradeda pora myletis jie pradeda is kart ir vaikeli kurti dvasiniame plane, jei vyras eina i sona, vis ta kuryba labai sujaukiama, net ligu gali buti pas vaikus(turiu omeny ne lpl)....

tantra? kaip negirdesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 22, 12:20)
man kaip po gimdymo buvo labai labai nukrites hemoglobinas, kazkodel ne mesa patare valgyti gydytojai, o gerti sultis maisytas dabar gal vsiko neivardinsiu bet tai buvo spanguoles, burokeliai, morkos, bulve(zalia aisku), dilgeles. Taip pat geriau papildus naturalius ne gyvunu pagrindu ten kazkoks gelezinga svanduo, atsistate viskas, nu tada dar mesos valgiau siek tiek, bet tik pausktiena pagridne kalakutiena, dabar jau kokie 5-6 m nevalgau, kraujas geras. Pieno produktu valgau labai mazai, kvieciu irgi.  biggrin.gif
dilgeles iveskit i mityba, burokeliai nera tokie jau turtingi gelezim, as kai LIetuvoje gyvenau, po gimdymo kas ryt adarydabausi smudi, dilgeles plius kokios uogos ar obuoliai, ir skanu ir aisku daug gelezies, dar idedavau lapeli kiaulpieniu, garsvu.  mirksiukas.gif

tai, ka isvardijot yra ir jums buvo siuloma salia mesos mirksiukas.gif
o dilgeles geriausia jaunos, o ne vidurvasario.
Atsakyti

ir be steroidų, antibų mėsa (gyvūnnis baltyms kenkia) kenkia. galiu parašyt ir nepopulistiškai.

Labai norint galima susirinkti informaciją apie ūkius. Tuo labiau, kai dabar plinta idėja “kaimas miestui”, net ir su pristatymu į namus. Mano kolegos iš manęs užsisako daržoves, mėsą, pieno produktus, kiaušinius, medų. Aš dar pavasarį perspeju, kad pomidorai, bulves, agurkai ir ankštiniai bus tada kai bus, nes chemijos naudojam lygiai 0.
Ir ne, tai nėra pagrindinis mano verslas. Parduodu tik tai kas atlieka nuo stalo.

Dar viena religiją, į kurią įtikėjo.
Atsakyti

ne, tai nera butina del mesos atsisakymo, tai butina nepriklausomai nuo mitybos budo, jei gyveni mieste ir nevalgai savo uzauginto maisto...

B12 yra piene, kiausiniuose ir mesoje. Arba valgysi situos produktus, arba gersi papildus. Kitaip B12 truks. Tai kiekvienam rinktis. 

Atsakyti

taip, su mėsa gaus geležies. o ką dar su mėsa gaus - treneris nepasakė, įtariu? pats nežino. (nenori žinoti).

p.s. iškart galiu pridurti. su mėsa(kuri auginama masinuose ūkiuose) lietuviai gauna:
krūvą steroidų,
hormonų,
antibų,
svetimą gyvūninį baltymą ir riebalus, kurį virškindamas organizmas alina ir sendina save;
organizmo rūštėjimą (to pasekoje tokoje terpėje vysotsi neger

Valgau mesos gana retai, 2u kartus per savaite. Perku tik is mesines, normaliai seriamu gyvuliu mesa. I tuos ukius galima nuvaziuoti.  :4u: 

Kainuoja vos ne dvigubai brangiau, nei papigiai is lidlo, bet retai valgant kaina negroja. Kiausus irgi is ukiu. Pabandzius karta, prie parduotuviniu ir grizt negaleciau. 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 22, 10:15)
1.Hitleris buvo vegetaras. Toks visas i gailestingumo ir grynumo puse nuejes iki begalybes  bigsmile.gif

2.Ir moteris butinai turi buti vegane

1. Hitleris šiaip nemėgo mėsos, jam gyvūnai buvo dzin. gerai darė intuityviai, mėsa prifarširuota estrogenų, iš dalies dėl to auga vyrams papai ir pilvas. na, bet mes ne apie tą bčą.

aš tai rimtai. visa rimtai. labai lengva, gera, kai tarkim gyveni pagal tam tikrą filosofiją ir žinai, kad toji filsofija nekelia gyvūnams kančių. jos gi mums niekuo nenusikalto. tos mielos būtybės.
juk vis nori tobulėti ir kartu daryti, kas patinka.aš - už tai. už gyvenimo malonumus be kančių kitiems ir sau. ir jei į tai įtraukiamas gailestingumas...kas begali būti geriau?
žinoma, dar geriau - proto kitiems ne.kru.šimas. rolleyes.gif bet vakar taipogi diskutavom su draugais ukmergėj. ši tema ne apie rankinės ar lako spalvą. sunku nutylėti. aš irgi tyliu, tyliu, tipo man dzin, (tipo, aš ne fanatikė)giliai į užpakalį (savo mintis) susikišu, paskui vėl pratrūkstu. na bet aš ne Gary Yourovsky.(pažiūrėkit jį.)

beje, FB pažiūrėkit Anonymous for the Voiceless ir ką jie daro. šaunuoliai.

2. man irgi tinka tik veganas. na, dar vegetaras iš bėdos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 liepos 2018 - 12:14
joooo, pasirodo tiesa vienas girdetas posakis, kad vegetarai, nustoje valgyti gyvunu mesa, pradeda esti zmoniu smegenis. ax.gif
Atsakyti

Na ne 18 amzius, nebutina paciam tu vistu laikyt. Man tai pasiseke su salim, nes cia turi savo mesininka, savo surininka ir savo duonos kepeja. Jie neapgaudineja, nes ju klientai lojalus, is aplinkiniu namu. Yra ukiu adresai, vitrinose rasoma kuo gyvuliai seriamu. 

Atsakyti