Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 16:36)
Tu matau jo nepamirsti, tai nueik , matosi, kad tau reikia to analinio orgazmo, pades zmogui, gal jau iseis jam si karta  mirksiukas.gif
O man net per rubus buvo masazas daromas, bendrai saleje mirksiukas.gif taip buna otkosia renginiusoe, aisku nebuvus  biggrin.gif , nesuprantu kokio durnumo turi buti moteris nusirengti nuoga pas vyra masazista ir leistis, kad i sikna pirstus kaisioti  blink.gif , nu ta prasme jei to nori tai gerai, bet kam tada dejuoti?

priminei man bajerį, kai aš išdūriau savo manualistą kartą smile.gif aš buvau su tokiu nu labai jau kūno spalvos liemenuku. Nusiėmiau megztinį ir žiūriu, kad jis iš toliau vos ne prasižiojo biggrin.gif Iš karto supratau kame reikalas. Jo akys matomai ne pačios geriausios ir ne iš karto įžiūrėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 25, 16:37)
Deja, ejo ir uzsiliko dar. Kol turesim tokius kaustelejusius miesto architektus, tol bus tik baisiau.

ne tame manau esmė. O korupcijoje, papirkinėjimuose, taupyme žmonių sąskaita. Architektų tikrai rastum normalių
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 25, 17:42)
Tiesiogini nuo storulio satjos? biggrin.gif

Butent tiesioginius isventinimus biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 25, 17:48)
priminei man bajerį, kai aš išdūriau savo manualistą kartą smile.gif aš buvau su tokiu nu labai jau kūno spalvos liemenuku. Nusiėmiau megztinį ir žiūriu, kad jis iš toliau vos ne prasižiojo biggrin.gif Iš karto supratau kame reikalas. Jo akys matomai ne pačios geriausios ir ne iš karto įžiūrėjo biggrin.gif

Butent, kas eina sikna plika kisti masazistui doh.gif net jei iki psues kai kur nusirengia moterys pas vyrus, bet tai tik nugara ir masazuoja.
vakar tai faina masazist aatradau, bet pas ji net ant lakstinuko reklamos, kad masazas daromas per lengvus rubus, nes airiai gana tokie drovus, kiek pastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 17:14)
Monteverte, taves noreciau paklausti, isgirdau tokia minti, kad Jachve demonas, gali taip buti?

tai krikščionims ir senovės lietuvių Gabija ar Perkūnas demonai būtų. Jiems bet kokia kita dieviška būtybė, kuri krikščionių pasauliui nepriklauso - yra demonai. O realiai, tai nėra tokio dalyko kaip vien tik blogis, nes visos dievybės yra visaapimančios. Panašiai kaip ir žmogus, gali tiek blogas, tiek geras būti. Juk sen testamente dievas iegi rūstus buvo. Kad žmonės įvedė demokratiją, tai nereiškia, kad dievai ją įvedė ir kad jie pasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 25, 18:48)
Papildyta:

ne tame manau esmė. O korupcijoje, papirkinėjimuose, taupyme žmonių sąskaita. Architektų tikrai rastum normalių

As kalbu ne MIESTO ARCHITEKTUS, kurie kuria visa miesto vaizda bendraja prasme, o ne pavienius pavieniu statiniu architektelius.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 18:53)
Butent tiesioginius isventinimus  biggrin.gif  tongue.gif
Papildyta:

Butent, kas eina sikna plika kisti masazistui doh.gif  net jei iki psues kai kur nusirengia moterys pas vyrus, bet tai tik nugara ir masazuoja.
vakar tai faina masazist aatradau, bet pas ji net ant lakstinuko reklamos, kad masazas daromas per lengvus rubus, nes airiai gana tokie drovus, kiek pastebejau  biggrin.gif

Jei visa kuna masazuoja, tai ir nurengia viska praktiskai, lieki su kelnaitem arba vienkartines duoda. Kaip kitaip daryt masazus su aliejais ar kokius kt specifinius? Jau tu kai parasysi, tai nei bek nei rek. Uztai pas ginekologa kaip kokia apsileidele negali nueit, nes negali nenusirengt ten. Stebiuosi, kaip pagimdei rolleyes.gif Viska amzinai seksualizuoji, kiti zmones tiesiog nueina paslaugu ir tiek. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 17:14)

nu is bruozu grynas ukrainietis, sakai ukrianieciai tau i aferistus panasus?  unsure.gif

Man tai dainininke Ani Lorak lb grazi( ukrainiete).
Bet tas tavo satja grynai putlerio aferizmo turi.
Atsakyti

Butent, kas eina sikna plika kisti masazistui doh.gifnet jei iki psues kai kur nusirengia moterys pas vyrus, bet tai tik nugara ir masazuoja.
vakar tai faina masazist aatradau, bet pas ji net ant lakstinuko reklamos, kad masazas daromas per lengvus rubus, nes airiai gana tokie drovus, kiek pastebejau biggrin.gif

Nusigaravai kapitaliai.Koks masažas per drabužius?Tai kas iš jų lieka po masažinio aliejaus?Pas masažistą vyrą reikėdavo būti su kelnaitėmis,vienkartines duodavo.O jei viso kūno masažas, tai gulint ant nugaros, krūtinę pridengdavo.Jokių priekabių nebūdavo.Na,gal aš ne tokia patraukli, kaip kažkas.

O pas tokį gydūna nei už ką neičiau savo noru.Jau vien tas galvos sukiojimas ką reiškia.Negaliu pakęsti kaip traškina sąnarius

.Kaip juo niekas nesusidomi?Ką jis baigęs, ar med institutą ar tik kursus?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 18:02)
O is kokiu tautu teritoriju jie nafta ir dujas siurbia?

Jakutų, komių, chakasų, nencų, evenkų, uigurų, chantų-mansių, ir t.t., ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 25, 18:15)
As kalbu ne MIESTO ARCHITEKTUS, kurie kuria visa miesto vaizda bendraja prasme, o ne pavienius pavieniu statiniu architektelius.
Papildyta:

Jei visa kuna masazuoja, tai ir nurengia viska praktiskai, lieki su kelnaitem arba vienkartines duoda.  Kaip kitaip daryt masazus su aliejais ar kokius kt specifinius? Jau tu kai parasysi, tai nei bek nei rek. Uztai pas ginekologa kaip kokia apsileidele negali nueit, nes negali nenusirengt ten. Stebiuosi, kaip pagimdei rolleyes.gif  Viska amzinai seksualizuoji, kiti zmones tiesiog nueina paslaugu ir tiek. rolleyes.gif

va kai tu perskaitai ir kai ka parasai tai tikrai as stebiuosi, kaip magistratura sugebejai baigti. biggrin.gif
Tai as lygiai ta pati pasakiau, kad pasilieki su kelnaitem, o ne visai nuoga, jei toks masazas, dalis masazu daromi per rubus, jei nezinojai pvz japoniskas shiatsu, ir t.t.
ir darausi masazus pas moteris ir pas ginekologes irgi moteris einu ir gimdziau pas moteri ginekologe mirksiukas.gif
Prie moters ir visai galiu nuoga nusirenkt masazui, bet to niekur neprireike dar, matomai tokiu netaradau dar, o pas vyra nuoga tikrai neguleciau, nu is bedos aisku jei riektu kokia operacija daryti ar kokia ektra padetis, bet ne tai, kai pats kazkur uzsirasai is anksto ir eini. kaip tik turiu pazystama, kuri daro masazus, jau senai, tai sako ateina vyra sviena karta su stringais ir dar tuos pacius nuseme masazui, paparsiau, sako kad uzsidetu, nunereikia normaliam masizistui, ne erotiniam masazui, kad nuogas issirengtu zmogus, mano tokia mintis buvo.

nueina, bet tai matom kaip moteriskem baigesi ar tu irgi netiki ta istorija? bigsmile.gif as tai zinau ka as galvoju, as nezinau ka kiti galvoja ir kokios ju intencijos, jei yra specialsiciu moteru, kam eiti pas vyrus, juo labiau ypac ginekologes geriau supranta kas ir kaip, negimde vyrai , ka jie gali zinoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 25, 19:03)
Nusigaravai kapitaliai.Koks masažas per drabužius?Tai kas iš jų lieka po masažinio aliejaus?Pas masažistą vyrą reikėdavo būti su kelnaitėmis,vienkartines duodavo.O jei viso kūno masažas, tai gulint ant nugaros, krūtinę pridengdavo.Jokių priekabių nebūdavo.Na,gal aš ne tokia patraukli, kaip kažkas.
O pas tokį gydūna nei už ką neičiau savo noru.Jau vien tas galvos sukiojimas ką reiškia.Negaliu pakęsti kaip traškina sąnarius
Kaip juo niekas nesusidomi?Ką jis baigęs, ar med institutą ar tik kursus?

jei norit taip bendrauti tai as rigi taip moku smile.gif kas jus per kaimas kryskelei, jie kitu masazu nezinot, tik su aliejukais lotuliukas.gif
pilna ivairiu kitokiu masazu, kur nei aliejukai nenuadojami, nei nusirenkti nereikia mirksiukas.gif

https://www.youtube....h?v=hXyg-4IDsPg

https://www.youtube....h?v=dOs8UjR-N6g

Butent as ir sakau, kad su kelnaitem, bet kokiu atveju, o ka tos moterys rase, issirenge nuogos doh.gif
As irgi neiciau.
Nezinau ka reiskia sanarius traskina konkreciai, bet tailandietiskas man malonus masazas, kur vyksta ivairus tempimai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 19:55)
va kam eiti pas vyrus, juo labiau ypac ginekologes geriau supranta kas ir kaip, negimde vyrai , ka jie gali zinoti smile.gif

[right][snapback]72552356[/snapback][/right]

O tai jie negali pasigooglinti internete?? Neuztenka jiems mokyklos biologijos kurso?

*****, skaitau ir kvatoju, na tikrai nemaniau, kad tokiu bukenu buna 😁😁😁😁
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 25, 15:58)
Tu nesi destytoja. Ko cia gincijies?
[

Eik tu, glušpetre. As kalbu kaip buves studentas apie destytoju sugebejima buti idomiems ir idomiai parduoti savo zinias.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 25, 20:46)
O tai jie negali pasigooglinti internete?? Neuztenka jiems mokyklos biologijos kurso?

*****, skaitau ir kvatoju, na tikrai nemaniau, kad tokiu bukenu buna 😁😁😁😁

Nu...abu sykiys gimdžiau pas vyrą, tikiuosi gerai išgooglinęs buvo...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 25, 20:51)
Nu...abu sykiys gimdžiau pas vyrą, tikiuosi gerai išgooglinęs buvo...

As tik pirma. Antra pas moteri, bet matyt negimdziusi papuole ir prastai googlinusi, nes pas vyra viskas sklandziau ejosi 😁😁😁😁
Atsakyti