<p>

<p>
</p>
😂
Tu matau jo nepamirsti, tai nueik , matosi, kad tau reikia to analinio orgazmo, pades zmogui, gal jau iseis jam si karta
O man net per rubus buvo masazas daromas, bendrai salejetaip buna otkosia renginiusoe, aisku nebuvus
, nesuprantu kokio durnumo turi buti moteris nusirengti nuoga pas vyra masazista ir leistis, kad i sikna pirstus kaisioti
, nu ta prasme jei to nori tai gerai, bet kam tada dejuoti?
Gal reiks kada nueiti. Paklausiu konkreciai apie ju energijas ir vibracijas. Kas vibruoja, koks daznis, amplitude. Susinervuotu galutinai. Gal net pasakytu, kad as riboto proto zmogelis esu.
Prie ko cia Romeo ir Dziuljeta?
Labai norejau mokytis italu, kai dar buvau studente, bet neradau pas ka, truputuka pramokau, kai dirbau italu restorane, labai grazi kalba, tikrai reiks kada pasimokyti daugiau , tikrai buciau pasidziayugusi, jei mokykloje butu galimybe ismokti.As ir nepriklausomoje Lietuvoje rusu mokinausi zinok
Lietuvoje gana patogu ismokti rusu, nes mokyklose moko kaip ir anglu. Kitos kalbos irgi svabrios, bet sios dvi svarbiausios manau pasaulyje. Anglu technine susikalbejimui, rusu dusevnaja (neveciamas terminas), dvasingumo ugdymuisi.
Paparsciausiai keistai nuskambejo tie kinai atrodo ten butu vienos rusies. NU baubas tai tikrai ne mano skonio kinas, bet manau panasiu tikrai ne vienas
Papildyta:
bet tos savybes jos niekur nedingstamiega lietuviai gal atsibus...
Prokovjevas parase muzika baletui "Romeo ir Dzuljeta". Negirdejai, nematei? Pasirodo kultura galima pazinti ir be kalbos, o kalba mokant va imi ir praleidi.
Anglu ir rusu svarbiausia, nes jas abi moki, ne? Moketum kinu, tai sakytum, kad ta svarbesne.