Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 17:41)
tai čia bedarbių diagnozė matomai, nes pati nedirba ir apie kitų nesamus darbus peza, nes aš tai nedirbu su jokiais papildais, esu tik jų pirkėja, jei prireikia, bet ne pardavėja

Cia ne niekieno reikalas kaip tu pinigus uzsidirbi, svarbu is ju neprasai.

As nenustebciau, jei mylimuke dabar ant paslapos sedi, vaika maitinti tai reikia, o dirbti nesinori.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:44)
Ir vel pasiaiskini melage. Savo sudpapildzius omega man siuntei i az siulydama, sakei pigiau nei nuorodoj.
Mokesciu nemokejai matomai suda perparduodama.

O tu neturejai uz ka nupirkti net pigesniu papildu tada, kiek suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 lapkričio 2019 - 16:46
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 16:42)
Sitokie tavo postai parodo tik tavo vidinius uzsleptus norus. Tu taip noretum buti in charge of something...of anything...ноооооо - не судьба.  Jak dupa byłeś tak dupa i jesteś, querida  biggrin.gif

Eik dvarniaskas isvest pasiganyt, tuoj vel uzsmirs cia biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 16:45)

O tu neturejai uz ka nupirkti net pigesniu papildu tada,  kiek suprantu?

Yra vaistines, o ne bobutes su neaisku kuom.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 16:44)
Ir vel pasiaiskini melage. Savo sudpapildzius omega man siuntei i az siulydama, sakei pigiau nei nuorodoj.
Mokesciu nemokejai matomai suda perparduodama.

tik tokia psichiškai nupušusi nuo gimimo kaip tu gali tokį šūdą parašyt biggrin.gif kam dar kažkokią nuorodą kiščiau, jei pas mane pigiau būtų? biggrin.gif o kas, jei tu visgi iš nuorodos nupirktum, nes ten tau labiau patiktų?
Žodžiu, žlugo tavo sąmokslo teorija, namudininke. Tu stopudovai ir mokesčių už nuomą nuo mamos buto nemokėjai. Kaip ir nemoki dirbdama namie. Slėpkis, gluše su BMW tu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:45)
Eik dvarniaskas isvest pasiganyt, tuoj vel uzsmirs cia biggrin.gif .

Nu...maty šunes, leisiu pavadovauti per pora postu. Parodyk kaip gali suburti zmones aplink save?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 16:19)
užtruko šiandien maniškis, matomai katlietus svetimai ryja biggrin.gif  biggrin.gif
kai pirmus kartus išgirdau šią dainą, tai nepatiko, dabar jau norma smile.gif

biggrin.gif
Man daznai su dainom taip buna, bet isgarsejo labai sis airiukas i rveinas turitngiausiu dainininku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:46)

Yra vaistines, o ne bobutes su neaisku kuom.

Esi linkusi nepasitiketi zmonemis? Kazkada skaudziai nudegei pasitikedama?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 16:47)
tik tokia psichiškai nupušusi nuo gimimo kaip tu gali tokį šūdą parašyt biggrin.gif kam dar kažkokią nuorodą kiščiau, jei pas mane pigiau būtų? biggrin.gif o kas, jei tu visgi iš nuorodos nupirktum, nes ten tau labiau patiktų?
Žodžiu, žlugo tavo sąmokslo teorija, namudininke. Tu stopudovai ir mokesčių už nuomą nuo mamos buto nemokėjai. Kaip ir nemoki dirbdama namie. Slėpkis, gluše su BMW tu

Susikisk savo parduodamus sudpapildzius sau i zaliaja veganiska 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 26, 16:19)
Cia pagal save sprendi? biggrin.gif

Sprendziu pagal jusu zinuciu turini, jusu interesu laukus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 16:48)
Esi linkusi nepasitiketi zmonemis? Kazkada  skaudziai  nudegei pasitikedama?

Kai kuriais.
Kas ten zino is kokios skyles montaverte savo papildus traukia arba kokioj vietoj ji juos sandeliuoja. Gal ant palanges, ant saules jie pas ja guli.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 16:45)
Cia ne niekieno reikalas kaip tu pinigus uzsidirbi,  svarbu is ju neprasai.

As nenustebciau,  jei mylimuke dabar ant paslapos sedi,  vaika maitinti tai reikia,  o dirbti nesinori.
Papildyta:

O tu neturejai uz ka nupirkti net pigesniu papildu tada,  kiek suprantu?

tai gal istekejo ir vyras islaiko, o ji kaip priklauso dorai zmonai pietus gamina, kambarius tvarko bigsmile.gif

Reikejo Montevertei padovanoti tada jai tuos papildus, o tai gal butu padeja dar tuo metu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 16:47)
Nu...maty šunes,   leisiu pavadovauti per pora postu. Parodyk kaip gali suburti zmones aplink save?

Tu nupezai burba.
Leisk tau primint, kad as katinas, megstantis vaikscioti vienas tongue.gif .
Cia tau reikalinga draugija, net tokiu kaip tavo dvi dvarniaskos biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 lapkričio 2019 - 17:00
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 17:37)
Ko tu istisai pyzdielini apie kitu darbus pati budama bedarbė?

Nesuprantu tavo logikos

Cia kaip tu pyzdielini apie svetimu matku sventuma pati su zenotzmogiais lakstydama biggrin.gif
Atsakyti