Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 18:05)
Wowzas,  nuo kada savo praktikuojamą ženotžmogių krušimą perkeli ant mano pečių?  bigsmile.gif

Nuo tada, kai pradejai lakstyti biggrin.gif
Atsakyti
Nu nesigauna tau cia pavadovauti, jau ir pjedestala buvau uzleidus, o uzlipti bijai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 17:09)
nu ačiū, kad taip mane aukštai iškeli, aš kada nors pasistengsiu galimai, bet kol kas dar nesukūriau savo papildų smile.gif

Tai aisku nesukurei. Jei prijuostes brezinio su motina ir jos giminaite nesugebat nubraizyt iki 3 val nakties sededamos, tai kur tu ka protingesnio sukursi. Farmacijoj mokslo, ziniu ir proto reikia.
Todel ir tenkinies perpardavimu is po prekystalio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 26, 18:15)
Nuo tada, kai pradejai lakstyti biggrin.gif

Eik tu sau, pasirodo as elgiuosi kaip tu...niekada nebuciau pagalvojus, kad tokios zemos morales esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 lapkričio 2019 - 17:18
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 17:12)
Begi nuo mano klausimo apie tavo vidines baimes? Bijai kad ikisiu pirsta i zaizda? Nebijok,  gi senai esi pripratus prie savo zaizdu skausmo.  mirksiukas.gif

Tu savo pirsta nebent isikisi sau i anala.
Todel mes cia pasitarusios tau ir nupirkom kupona pas Gyduoli, kur per ana anga gydo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:16)
Tai aisku nesukurei. Jei prijuostes brezinio  su motina ir jos giminaite nesugebat nubraizyt iki 3 val nakties sededamos, tai kur tu ka protingesnio sukursi. Farmacijoj mokslo, ziniu ir proto reikia.

Jos tai jos, o tavo vyras medieną vagia is musu miškų.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:10)
O ko tu taip vestuves akcentuoji, kai tavo dvarniaska mintaverte su sugyventiniu gyvena 15 metu ir jos, isterikes, nieks vest nesiruosia?

vis dar pyksti, kad savo vestuvėse pasodinau į tamsiausią kampą tave ir tau per barzdą varvėjo, o burnoj neturėjai? biggrin.gif pyk, tas pyktis tave tuoj suvalgys galutinai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:18)
Todel mes cia pasitarusios tau ir nupirkom kupona pas Gyduoli, kur per ana anga gydo.

Visiems aplinkui siulai kistis kazka i išangę. Kiba pas pacia himarojus, skaudi ne tik šikna, bet ir tema, kad tiek apie šiknaskyle rasai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:16)
Tai aisku nesukurei. Jei prijuostes brezinio  su motina ir jos giminaite nesugebat nubraizyt iki 3 val nakties sededamos, tai kur tu ka protingesnio sukursi. Farmacijoj mokslo, ziniu ir proto reikia.

taip, aš labai patenkinta smile.gif
cambse, a cambse, kiek vakar PVM sumokėjai iš savo saliooono be darbo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 26, 17:05)
Ale kad pragydo dvi biteles darbininkes. Viena 20 metu bezdejo namie, kita 10 metu ant pasalpu tupejo namie, o dabar juokiasi is to, kokia pati buvo. Nu mirk is juoko biggrin.gif

juokiames, ne is to,kad nedirbi, o is to,ka dnuolat aiskini,adk moterim riekia dirbti ir dar saipaisi is kitu mzoniu kad ir tariamu darbu mirksiukas.gif
del manes tai nedirbk i sveikata, jei tau to norisi ir jei gali sau ta leisti. 4u.gif As nesijuokiu nei is vieno zmogaus gyvenimo budo, NEI VIENO DARBO, kaip judvi nuolat su draugeska cambaline, ar moteris vaikus augina ar ja vyras islaiko ar vyra moteris islaiko, jei jiems gerai ir jie abu laimingi, svarbu neparazituotu ant pasalpu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 17:20)
Jos tai jos,  o tavo vyras medieną vagia is musu miškų.

Joa ir buratinus drozia tokioms kaip tu, kurios vietoj vibratoriu naudoja, kol ju vyrai su gazelem smaginasi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:18)

čia tas katinas, kuris vienas vaikšto biggrin.gif
oi cambse, esu mačiusi nevykėlių, bet kad taip susivarytų 5 min. bėgyje, dar nebuvau sutikusi. Esi unikumas 4u.gif
Atsakyti