Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 26, 17:59)
Idomu, ka jau as tokio kisu, ko tu nekisi rolleyes.gif

esmė čia ne ką, o keliems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:07)
Bet tai kiek tu plesydavaisi apie tveidotyra, neatsimeni?
Patinka tau Veryga kaip vyras ir taskas biggrin.gif .

jei žmogaus veidas atrodo kaip gero žmogaus, tai nereiškia, kad būtinai man gražus biggrin.gif gali būti koks žudikas visai gražus iš išvaizdos. Bet kai tu nežinai kas yra objektyvumas, tai apie ką kalba?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 18:09)
Aaaaaaa, bijai,  kad it vel išduoti gali

Nezinau.
Tau apie isdavystes geriau zinot, kai taviskis prasikaltes tau 3000 svaru ikiso kaip prostitutei.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 18:20)
esmė čia ne ką, o keliems biggrin.gif

Raso ta, kuri cia gyresi jog nuo 13 su bernais duodavosi.. ir pedofilu demesiu vaikysteje zavejosi..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 19:25)
Nezinau.
Tau apie isdavystes geriau zinot, kai taviskis prasikaltes tau 3000 svaru ikiso kaip prostitutei.

biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
Nu vsio, Cambala issidvėsė, uzstrigo plokśtele pas ja išangėje, turbut vogtas diedo rastas uzstrigdino biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 18:27)

Ko lybinies?
Kokia pas jus seima, jei pinigai atskiri?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 19:31)
Ko lybinies?
Kokia pas jus seima, jei pinigai atskiri?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 18:20)

jei žmogaus veidas atrodo kaip gero žmogaus, tai nereiškia, kad būtinai man gražus biggrin.gif gali būti koks žudikas visai gražus iš išvaizdos. Bet kai tu nežinai kas yra objektyvumas, tai apie ką kalba?

Sirinskienes veidas irgi gero zmogaus - toks vienuoliskas.
Labai tiktu Verygai ja vest ir tave isivaikint. Gal nuo tavo isteriju ir sociopatijos pagydytu.
Atsakyti
Cambala issidave, kad didziausia vyro dovana buvo laboratorinis safykas biggrin.gif

Pernai dar didesne dovana gavau 20'ties bendro gyvenimo metu proga - deimantinius auskarus uz 5000 svaru
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 18:35)
Cambala issidave, kad didziausia vyro dovana buvo laboratorinis safykas  biggrin.gif

Pernai dar didesne dovana gavau 20'ties bendro gyvenimo metu proga - deimantinius auskarus uz 5000 svaru
biggrin.gif

Tavo Ravsanas padovanojo nugvelbtus brilikus is rusu oligarchu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:27)
Nezinau.

Papildyta:

Raso ta, kuri cia gyresi jog nuo 13 su bernais duodavosi.. ir pedofilu demesiu vaikysteje zavejosi..

duodavosi, aha, kurgi ne biggrin.gif kad manęs norėjo, tai nereiškia, kad gavo tongue.gif aš gi tai ne tu, kad su paskutiniu žuliko susidėčiau, kad net visa giminė manim po to bjaurėtųsi kaip tavoji tavim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:34)
Sirinskienes veidas irgi gero zmogaus - toks vienuoliskas.
Labai tiktu Verygai ja vest ir tave isivaikint. Gal nuo tavo isteriju ir sociopatijos pagydytu.

pavydi jai? tavo veidelis kaip Šapokliak? dėl to į groAžio srity pasidavei, kad užsimaskuot bent kiek? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:45)

bet tai bistras vyriokas jos, nia? ne taip kaip tavo Ožys, nei pieno iš jo, nei pokalbių net nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 19:45)

Ne, mano Machmudas juos parvežė is savo aulo kalnuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 18:49)
duodavosi, aha, kurgi ne biggrin.gif kad manęs norėjo, tai nereiškia, kad gavo tongue.gif aš gi tai ne tu, kad su paskutiniu žuliko susidėčiau, kad net visa giminė manim po to bjaurėtųsi kaip tavoji tavim smile.gif
Papildyta:

pavydi jai? tavo veidelis kaip Šapokliak? dėl to į groAžio srity pasidavei, kad užsimaskuot bent kiek? biggrin.gif

Taigi rasei su pasidiziavimu - tratyjaisi su bernais nuo 13. Ir pedofilo demesiu cia gyreis.
Nenuostabu, kad vaiku neturi 4u.gif .

Labai oavydziu Sirinskienei bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 18:51)
Ne,  mano Machmudas juos parvežė is savo aulo kalnuose  biggrin.gif

Auluose ubagynas...
Ten protingesni is juodadarbiu pelnosi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:51)
Taigi rasei su pasidiziavimu - tratyjaisi su bernais nuo 13. Ir pedofilo demesiu cia gyreis.
Nenuostabu, kad vaiku neturi 4u.gif .

Labai oavydziu Sirinskienei bigsmile.gif .

tikrai taip rašiau? ką tu sakai biggrin.gif tu susimaišei skaičiuose ir objektuose, nes bilobil nenusipirkai; aš rašiau, kad jau 3 metus tratyju tavo smegenis 4u.gif
Atsakyti