Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cambala uzmerke akis ir praignoravo mano vizijas apie analini ir jos diedą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 17:42)
Pati rašei kaip tavo Ožys su tavimi nešneka, tu viena visus 4 kampus laikai, dabar kitiap, glušė gidi, kad myli tave, kad jis gražus, kad gerai gyvenat biggrin.gif nors galiausiai visada užbaigdavai Linu Pernavu biggrin.gif faini pas tave labirintai, įdomus tu eksperimentas, cambse 4u.gif

Nieks nekaltas, kad tu visus vyrus isivaizduoji kaip partnerius. Taip elgiasi niekam nereikalinga ir baisi senmerge, kurios 15 metu nieks neveda ir net negalvoja jurti bendros ateities, vaikus planuodamas su normalia ne isterike mergina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:47)
Nieks nekaltas, kad tu visus vyrus isivaizduoji kaip partnerius. Taip elgiasi niekam nereikalinga ir baisi senmerge, kurios 15 metu nieks neveda ir net negalvoja jurti bendros ateities, vaikus planuodamas su normalia ne isterike mergina.

Aš įsivaizduoju? Nu tai kad ne aš, o tamstytė debilytė rašėte gal jau 10 kartų ar daugiau forume apie Linuką wub.gif biggrin.gif Tai kas realybėje? Plakatai ant sienų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 17:44)
vėl tu neteisi, debilė  tai čia tau dar komplimentas, nes tu jau žemesniame lygyje nei jie 4u.gif

Man nelimpa, man juokas ima tave stebint kai tu uzsiduchini.
Gi paziurek ko griebeis, kai pastininke tave pamyne biggrin.gif . Istericka tu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 17:48)
Aš įsivaizduoju? Nu tai kad ne aš, o tamstytė debilytė rašėte gal jau 10 kartų ar daugiau forume apie Linuką wub.gif  biggrin.gif Tai kas realybėje? Plakatai ant sienų? biggrin.gif

Nu jo, man Linukas patinka, tau Veryga. Kiekvienam savo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:49)

aš niekada pamazgų nepalieku, viską išgraibau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 18:38)
O kaip noretum?

Nesvarbu, kaip as noreciau, vistiek tu vartei akis pries zenotzmogi biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai kaip cambala puolesi draskyti Monteverte, kad tik niekas daugiau neklaustu apie vogiama medieną
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 17:51)
Bet tai kaip cambala puolesi draskyti Monteverte,  kad tik niekas daugiau neklaustu apie vogiama medieną

Buratinas tau 1000 eur. Perki ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 26, 18:51)
Nesvarbu, kaip as noreciau, vistiek tu vartei akis pries zenotzmogi  biggrin.gif

Kur akis vartyti, o kur putės grižį rodyti, gal skirtumas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 26, 18:51)
aš niekada pamazgų nepalieku, viską išgraibau biggrin.gif

Nu skanaus tau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 17:51)
Papildyta:

Nu jo, man Linukas patinka, tau Veryga. Kiekvienam savo biggrin.gif .

Veryga - geros energetikos žmogus Seimo plotmėje ir tiek. Iš išvaizdos kaip vyras jis man antiskonio smile.gif

Tai sakai, kad Burbė tave vis dar teisingai mina, nes tu vis dar Varnas po šiai dienai paskaitai, kar kar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 26, 17:51)
Bet tai kaip cambala puolesi draskyti Monteverte,  kad tik niekas daugiau neklaustu apie vogiama medieną

ir grožio paslaugas bei nuoma
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 26, 18:53)
Buratinas tau 1000 eur. Perki ar ne?

Oi ne, mums su tavo vyru tarpininku nereikia. Duok savo diedo twlefono numeri.
Atsakyti