QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:56)
Dejavai. Butent pabrezei, kad Lietuvoj visi sukciai , visur vagys, nesaziningi ir aferistai, kad net tokioj vietoj kur maistas ir tai tavo vaika apgavo.
Papildyta:
Jei apsilankysi kada Italijoj - gal dasus. Bet vargu.
Papildyta:
Zek, ubunte
O koks skirtumas kai turkas kebaba daro Turkijoje ir Lietuvoje?

Kas cia vakar bliuskele apie turkiska kebaba plesesi, ka tavo seselis bande isspaust apie majoneza?
Gluse.
ne del to atvejo dejavau, bilobilininke

kaip gali buti apgavyste, jei kaip sakai taip pica gaminama, paparsciausiai nsutebau ir tiek, kad nezino.
Apislankysiu, kai tu apsilankysi

kaip matau nyfyga apie picas nezinai , kas Airijoje pas italus picoje kitaip nei Italijoje? konkreciai
Del kebabu negaliu atsakyti as ju nevalgau, nesidomiu, Turkijoje nebuvau, cia irgi turku darytu kebabu nevalgiau, gal irgi tokius pat daro, nezinau, tik itariu ne su kiauliena.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 28, 20:14)
Jokio skirtumo tam, kas tikrai geros picos neragavo.

</p><p>Skiriasi produktai, o italas virejas virejui nelygus. Tu gal manai visi italai by default moka picas kepti ir visi restoranai perka gerus produktus? Zinok yra skirtumas tarp mozarellos is Lidl ir tikros italiskos.
As italisko maisto fane, esu buvusi picerijose Italijoje, kurios labai garsios ir skirtumas tarp ju ir siaip piceriju vakaruose ar toje pacioje Italijoje yra labai didelis.
Kazka panasaus esu valgiusi tik dar vienam restorane uz Italijos ribu, bet ji italai draugai nurode. O jei eisi i picerija bele kokia, tai gausi vidutine pica. Be majonezo, bet vistiek vidutine. </p>
o va dar viena prisijunge
Nu bet tai kaip parasai tu dazniausiai

zinoma, kad ne visi vienodi, zinoma ne visi italai virejai, cia kazkam naujiena???

ne visi virejai yra picu kepejai ir net nebutina italu buti, kad ismokti gera pica kepti

cia ne raketu mokslas. Kalbu apie vietas, kur KEPAMOS PICOS.
As nesneku apie restorano lygius su Michelin zvaigzdutem ar iskirtines vietas garsias per visa sali, as sneku apie elementaria pica, tikiu, kad buna meistru, kurie superinai iskepa, padaro iskirtinius padazus, bet pica yra pica, tai nera kazkoks iskirtinis patiekalas.
Nepamirsk, dirbau italu restorane kelis metus, produktai buvo vezami IS ITALIJOS, zmogus su autobusiuku kursuodavo, vesdavo deliverius mums, miltai picai, pamidoru padazai, suriai, ledai ir t.t. buvo is ten. Taip, tai ne namuose gamintas patiekalas, ne kokie organic free range cows cheese pabarstyti su aukso dulkem uz 10 stuku, bet kokybe buvo superina, ne is lido gi restoranai apsiperka

kiek buvau cia restoranuose italu visur labai kokybiska, skani pica. Tokios panasiso niekur Lietuvoje nesu valgiusi. Pas mus ateidavo italai klientai ir girdavo ta maista, ne tik picas ir pastos budavo ir kiti mesos, zuvies patiekalai, jei kada atvaziuosi i Airija galesiu rekomenduoti
Prie to pacio viena bendradarbe nuvyko i turistine kelione i Italija ir gavo vienoje vietoje mikrobangei iskepta pica, sake nusivyle belekaip , tai va pacioje Italijoje galima suda gauti, tik kalba buvo ne kur ko galima rasti, o kaip bendrai vaizdas, Lietuvoje labai prastas su picom, Airijoje gana neblogas