Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 19:09)
Kas sioj temoj negatyvu? Kad lutuke rauda? Tai eina ji nx, jei nesugeba bendraut. Arba tu. Tau baisi tema. Kodel? Kad tavo snukis tau sukisamas i tavo pacios isange?
Normali tema - pokalbiai apie nieka, kur nereikia lakstyt i pomidoru, roziu sodinimo, valgio receptu, knygu, filmu  temas. Viskas savo vietoj tongue.gif .

jo, labai normali tema, skalbimo tokia. Skalbia ir skalbia cambala visus ką netingi kasdien ir tik todėl, kad pati idiotė ir turi baisų gyvenimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 19:35)
jo, labai normali tema, skalbimo tokia. Skalbia ir skalbia cambala visus ką netingi kasdien ir tik todėl, kad pati idiotė ir turi baisų gyvenimą  4u.gif

Skalbiama tokia kaip tu, kurios " zodis turi buti paskutinis" arba lutuke - sm pajuokos objektas pagal savo nora biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 19:38)
Skalbiama tokia kaip tu, kurios " zodis turi buti paskutinis" arba lutuke - sm pajuokos objektas pagal savo nora biggrin.gif .

mano žodis ir bus paskutinis, pasikalbėjau aš su tuo tavo velniu, sakė užsiims tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 19:40)
mano žodis ir bus paskutinis, pasikalbėjau aš su tuo tavo velniu, sakė užsiims tavimi 4u.gif

Neabejoju, sizofrenike 4u.gif
Atsakyti

ką tu turi prieš dvarniukus? Tavo draugutė Lisitėja minėjo, kad augina. Manai, malonu jai, kai tu pastoviai jos šunelį neigiamoje plotmėje mini ir mini?

Teip, mano vienas šuo dvornius, mišrūnas. :rolleyes:  Ir dar be vienos akelės.Ir ausiukės vienos pusės neturi.Ir dar senas.Visas komplektas.Ir ką?

Gal aš nepakankamai protinga, bet nejaučiu,kad kažkas čia iš jo tyčiojasi. :blink:Kažkaip net keista tai skaityti.

Prisipažinkit, prašau, kas is jusu visu yra su šia baisia liga?
Gal as klystu, gal jums leidziamos negatyvios emocijos?

Aš šitą ligą mačiau iš labai arti.Mano tėtė nuo vėžio mirė.Ant mamos ir mano rankų užgeso.

Ir dabar artimoje aplinkoje yra vienas sergantis.Ne šeimos narys.Nerašysiu kas, bet labai man brangus žmogus.

Vėžys,ne visada mirties nuosprendis,kartais žmogus gyvena remisijoje ilgai ir  laimingai.

Kasos vėžys yra pats baisiausias, pats klastingiausias, vėliausiai diagnozuojamas, ir visai nepaliekantis šansų išgyventi, nepaliekantis jokių vilčių.Linkiu nei vienai nepatirti to košmaro.Kai žinai,kad tavo artimasis nebeturi šansų pasveikti, o tau reikia būti linksmai,vaidinti kad viskas ore.Negali rodyti ašarų, negali būti liūdna.Neįsivaizduojat kaip tai sunku.

O negatyvo pilna visur, nuo jo neįmanoma apsisaugoti, nebent emigruotum į negyvenamą salą.Nebekurkim ir mes jo.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 19:49)

4u.gif 4u.gif 4u.gif ... balionu tau , kaip origami...Viltis.. ir stebuklas. Stiprybes tau ir sveikatos tavo ligoniukui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

O koks skirtumas kai italas virejas daro pica Italijoje ir Airijoje? bigsmile.gif

Jokio skirtumo tam, kas tikrai geros picos neragavo. :) 

Skiriasi produktai, o italas virejas virejui nelygus. Tu gal manai visi italai by default moka picas kepti ir visi restoranai perka gerus produktus? Zinok yra skirtumas tarp mozarellos is Lidl ir tikros italiskos. 

As italisko maisto fane, esu buvusi picerijose Italijoje, kurios labai garsios ir skirtumas tarp ju ir siaip piceriju vakaruose ar toje pacioje Italijoje yra labai didelis.

Kazka panasaus esu valgiusi tik dar vienam restorane uz Italijos ribu,  bet ji italai draugai nurode. O jei eisi i picerija bele kokia, tai gausi vidutine pica. Be majonezo, bet vistiek vidutine. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 17:56)
Dejavai. Butent pabrezei, kad Lietuvoj visi sukciai , visur vagys, nesaziningi ir aferistai, kad net tokioj vietoj kur maistas ir tai tavo vaika apgavo.
Papildyta:
Jei apsilankysi kada Italijoj - gal dasus. Bet vargu.
Papildyta:
Zek, ubunte biggrin.gif
O koks skirtumas kai turkas kebaba daro Turkijoje ir Lietuvoje? biggrin.gif
Kas cia vakar bliuskele apie turkiska kebaba plesesi, ka tavo seselis bande isspaust apie majoneza?
Gluse.

ne del to atvejo dejavau, bilobilininke lotuliukas.gif kaip gali buti apgavyste, jei kaip sakai taip pica gaminama, paparsciausiai nsutebau ir tiek, kad nezino.

Apislankysiu, kai tu apsilankysi lotuliukas.gif kaip matau nyfyga apie picas nezinai , kas Airijoje pas italus picoje kitaip nei Italijoje? konkreciai bigsmile.gif
Del kebabu negaliu atsakyti as ju nevalgau, nesidomiu, Turkijoje nebuvau, cia irgi turku darytu kebabu nevalgiau, gal irgi tokius pat daro, nezinau, tik itariu ne su kiauliena. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 28, 20:14)
Jokio skirtumo tam, kas tikrai geros picos neragavo. smile.gif </p><p>Skiriasi produktai, o italas virejas virejui nelygus. Tu gal manai visi italai by default moka picas kepti ir visi restoranai perka gerus produktus? Zinok yra skirtumas tarp mozarellos is Lidl ir tikros italiskos. 
As italisko maisto fane, esu buvusi picerijose Italijoje, kurios labai garsios ir skirtumas tarp ju ir siaip piceriju vakaruose ar toje pacioje Italijoje yra labai didelis.
Kazka panasaus esu valgiusi tik dar vienam restorane uz Italijos ribu,  bet ji italai draugai nurode. O jei eisi i picerija bele kokia, tai gausi vidutine pica. Be majonezo, bet vistiek vidutine. </p>

o va dar viena prisijunge lotuliukas.gif
Nu bet tai kaip parasai tu dazniausiai doh.gif zinoma, kad ne visi vienodi, zinoma ne visi italai virejai, cia kazkam naujiena??? blink.gif ne visi virejai yra picu kepejai ir net nebutina italu buti, kad ismokti gera pica kepti biggrin.gif cia ne raketu mokslas. Kalbu apie vietas, kur KEPAMOS PICOS.
As nesneku apie restorano lygius su Michelin zvaigzdutem ar iskirtines vietas garsias per visa sali, as sneku apie elementaria pica, tikiu, kad buna meistru, kurie superinai iskepa, padaro iskirtinius padazus, bet pica yra pica, tai nera kazkoks iskirtinis patiekalas.
Nepamirsk, dirbau italu restorane kelis metus, produktai buvo vezami IS ITALIJOS, zmogus su autobusiuku kursuodavo, vesdavo deliverius mums, miltai picai, pamidoru padazai, suriai, ledai ir t.t. buvo is ten. Taip, tai ne namuose gamintas patiekalas, ne kokie organic free range cows cheese pabarstyti su aukso dulkem uz 10 stuku, bet kokybe buvo superina, ne is lido gi restoranai apsiperka doh.gif kiek buvau cia restoranuose italu visur labai kokybiska, skani pica. Tokios panasiso niekur Lietuvoje nesu valgiusi. Pas mus ateidavo italai klientai ir girdavo ta maista, ne tik picas ir pastos budavo ir kiti mesos, zuvies patiekalai, jei kada atvaziuosi i Airija galesiu rekomenduoti mirksiukas.gif

Prie to pacio viena bendradarbe nuvyko i turistine kelione i Italija ir gavo vienoje vietoje mikrobangei iskepta pica, sake nusivyle belekaip , tai va pacioje Italijoje galima suda gauti, tik kalba buvo ne kur ko galima rasti, o kaip bendrai vaizdas, Lietuvoje labai prastas su picom, Airijoje gana neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 lapkričio 2019 - 20:30

Ačiū,tau.Bet kasos vėžys nepalieka jokių vilčių.Esu mediko vaikas,o ir skaityti moku.Taip kad tik laiko klausimas.

Atsakyti
Oho, Airijos pašalpinė kaip restoranų maistą išmano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 20:30)
<p>Ačiū,tau.Bet kasos vėžys nepalieka jokių vilčių.Esu mediko vaikas,o ir skaityti moku.Taip kad tik laiko klausimas.</p>

Ne vien medicina galima kliautis, yra dvasines priezastys visom ligom, bet zmones, aisku, turi savo kelia, savo tikejima.

O kodel praignoravai klausima mano?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 11 28, 20:33)
Oho, Airijos pašalpinė kaip restoranų maistą išmano biggrin.gif

tu irgi is pasalpu gyveni kaip ir cambala? kad aplink pasalpinius tik matai? nesitikejau....
Atsakyti