<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72555303" data-time="1574959578"><div><p>ką tu turi prieš dvarniukus? Tavo draugutė Lisitėja minėjo, kad augina. Manai, malonu jai, kai tu pastoviai jos šunelį neigiamoje plotmėje mini ir mini?
</p></div></blockquote><p></p><p>Teip, mano vienas šuo dvornius, mišrūnas.

Ir dar be vienos akelės.Ir ausiukės vienos pusės neturi.Ir dar senas.Visas komplektas.Ir ką?
</p><p>Gal aš nepakankamai protinga, bet nejaučiu,kad kažkas čia iš jo tyčiojasi. :blink:Kažkaip net keista tai skaityti.
</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72555320" data-time="1574960362"><div><p>Prisipažinkit, prašau, kas is jusu visu yra su šia baisia liga?
Gal as klystu, gal jums leidziamos negatyvios emocijos?
</p></div></blockquote><p>Aš šitą ligą mačiau iš labai arti.Mano tėtė nuo vėžio mirė.Ant mamos ir mano rankų užgeso.
</p><p>Ir dabar artimoje aplinkoje yra vienas sergantis.Ne šeimos narys.Nerašysiu kas, bet labai man brangus žmogus.
</p><p>Vėžys,ne visada mirties nuosprendis,kartais žmogus gyvena remisijoje ilgai ir laimingai.
</p><p>Kasos vėžys yra pats baisiausias, pats klastingiausias, vėliausiai diagnozuojamas, ir visai nepaliekantis šansų išgyventi, nepaliekantis jokių vilčių.Linkiu nei vienai nepatirti to košmaro.Kai žinai,kad tavo artimasis nebeturi šansų pasveikti, o tau reikia būti linksmai,vaidinti kad viskas ore.Negali rodyti ašarų, negali būti liūdna.Neįsivaizduojat kaip tai sunku.
</p><p>O negatyvo pilna visur, nuo jo neįmanoma apsisaugoti, nebent emigruotum į negyvenamą salą.Nebekurkim ir mes jo.
</p>
, bet ne apie tai aš klausiau. Gyvenime manau beveik visi mes esame artimai su tuo susidurę. Bet as gi ne apie tai klausiau. Mano klausimas labai konkretus buvo apie negatyviausia temą mamkose ir zmones, kurie turi rupintis savo ramybe ir aplenkti ratu tokias temas.. Na nejau sunku suprasti klausimo esmę?
bet tai kaip cambalinė dabar gerą ir jautrią vaidina
laižo Lisitėją iš visų galų, kad ta ją užtarė