Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cia kaip cambala tampe Moonte smile.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 18:29)
Moontė šlykšti skundikė buvo?

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 19:29)
Moontė užsislėpusi skaito šią temą. Padarei jai meškos paslaugą.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 19:21)
pakišai niekam nieko blogo nedarančią Moontę.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 19:06)
Pavedei Moonte,  įkišai ją kur nereikia

Dėkok cambalai, kad ji tavo niką tąso šioje temoje.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 19:46)
Vel Moomtės nikas bus tampomas tavo dėka..

Moontė tau nerūpi visiškai,  todėl ir tampai jos niką kur reikia ir nereikia.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 19:59)

O tu, cambala,  vis tampai ir tampai Moontės niką čia. Kaip tau negėda?

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 20:21)
Svarbiausia,  kad tu Moonte ir Nakviša šiandien ir vėl tampei po temą.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 20:30)
<p>Ačiū,tau.Bet kasos vėžys nepalieka jokių vilčių.Esu mediko vaikas,o ir skaityti moku.Taip kad tik laiko klausimas.</p>

unsure.gif kuo lengvesnio išėjimo...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 28, 21:36)
Cia kaip cambala tampe Moonte  smile.gif

Bet tai kaip paśalpinė ištraukė žodžius iš konteksto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 lapkričio 2019 - 21:25
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 19:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72555303" data-time="1574959578"><div><p>ką tu turi prieš dvarniukus? Tavo draugutė Lisitėja minėjo, kad augina. Manai, malonu jai, kai tu pastoviai jos šunelį neigiamoje plotmėje mini ir mini?
</p></div></blockquote><p></p><p>Teip, mano vienas šuo dvornius, mišrūnas. rolleyes.gif  Ir dar be vienos akelės.Ir ausiukės vienos pusės neturi.Ir dar senas.Visas komplektas.Ir ką?

na čia kaip ir su įžeidimu daunas jei ką. Jei tu supranti, ką turiu omeny? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 28, 20:13)
Taigi grazu issisove speniukai, jum ne?  ax.gif aisku ne ofise kokiam  rolleyes.gif

man apskritai gražu tik mini speniukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 20:30)
<p>Ačiū,tau.Bet kasos vėžys nepalieka jokių vilčių.Esu mediko vaikas,o ir skaityti moku.Taip kad tik laiko klausimas.</p>

Zinau...
Tiesiog linkiu ligoniui lengvesnio isejimo ir didesnes nejautros .
Baliono nedesiu. Sypsena perdidele..
Stiprybes jums.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 21:24)
Bet tai kaip paśalpinė ištraukė žodžius iš konteksto  unsure.gif

bet tai kaip cambalinė dabar gerą ir jautrią vaidina biggrin.gif
laižo Lisitėją iš visų galų, kad ta ją užtarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 28, 20:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72555303" data-time="1574959578"><div><p>ką tu turi prieš dvarniukus? Tavo draugutė Lisitėja minėjo, kad augina. Manai, malonu jai, kai tu pastoviai jos šunelį neigiamoje plotmėje mini ir mini?
</p></div></blockquote><p></p><p>Teip, mano vienas šuo dvornius, mišrūnas. rolleyes.gif  Ir dar be vienos akelės.Ir ausiukės vienos pusės neturi.Ir dar senas.Visas komplektas.Ir ką?
</p><p>Gal aš nepakankamai protinga, bet nejaučiu,kad kažkas čia iš jo tyčiojasi. :blink:Kažkaip net keista tai skaityti.
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72555320" data-time="1574960362"><div><p>Prisipažinkit, prašau, kas is jusu visu yra su šia baisia liga?
Gal as klystu, gal jums leidziamos negatyvios emocijos?
</p></div></blockquote><p>Aš šitą ligą mačiau iš labai arti.Mano tėtė nuo vėžio mirė.Ant mamos ir mano rankų užgeso.
</p><p>Ir dabar artimoje aplinkoje yra vienas sergantis.Ne šeimos narys.Nerašysiu kas, bet labai man brangus žmogus.
</p><p>Vėžys,ne visada mirties nuosprendis,kartais žmogus gyvena remisijoje ilgai ir  laimingai.
</p><p>Kasos vėžys yra pats baisiausias, pats klastingiausias, vėliausiai diagnozuojamas, ir visai nepaliekantis šansų išgyventi, nepaliekantis jokių vilčių.Linkiu nei vienai nepatirti to košmaro.Kai žinai,kad tavo artimasis nebeturi šansų pasveikti, o tau reikia būti linksmai,vaidinti kad viskas ore.Negali rodyti ašarų, negali būti liūdna.Neįsivaizduojat kaip tai sunku.
</p><p>O negatyvo pilna visur, nuo jo neįmanoma apsisaugoti, nebent emigruotum į negyvenamą salą.Nebekurkim ir mes jo.
</p>

Suprantu tave 4u.gif , bet ne apie tai aš klausiau. Gyvenime manau beveik visi mes esame artimai su tuo susidurę. Bet as gi ne apie tai klausiau. Mano klausimas labai konkretus buvo apie negatyviausia temą mamkose ir zmones, kurie turi rupintis savo ramybe ir aplenkti ratu tokias temas.. Na nejau sunku suprasti klausimo esmę?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 28, 22:30)
bet tai kaip cambalinė dabar gerą ir jautrią vaidina biggrin.gif
laižo Lisitėją iš visų galų, kad ta ją užtarė biggrin.gif

Tapkes nešioja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 lapkričio 2019 - 21:33
Dvi issigimeles, eikit nx is sitos temos...
Koki jauciat pagiezos nesitvardymo orgazma?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 28, 22:34)
Dvi issigimeles, eikit nx is sitos temos...
Koki jauciat pagiezos nesitvardymo  orgazma?

Ramybės tau 4u.gif
Atsakyti

Papildyta: o va dar viena prisijunge lotuliukas.gif Nu bet tai kaip parasai tu dazniausiai doh.gifzinoma, kad ne visi vienodi, zinoma ne visi italai virejai, cia kazkam naujiena??? blink.gifne visi virejai yra picu kepejai ir net nebutina italu buti, kad ismokti gera pica kepti biggrin.gifcia ne raketu mokslas. Kalbu apie vietas, kur KEPAMOS PICOS. As nesneku apie restorano lygius su Michelin zvaigzdutem ar iskirtines vietas garsias per visa sali, as sneku apie elementaria pica, tikiu, kad buna meistru, kurie superinai iskepa, padaro iskirtinius padazus, bet pica yra pica, tai nera kazkoks iskirtinis patiekalas. Nepamirsk, dirbau italu restorane kelis metus, produktai buvo vezami IS ITALIJOS, zmogus su autobusiuku kursuodavo, vesdavo deliverius mums, miltai picai, pamidoru padazai, suriai, ledai ir t.t. buvo is ten. Taip, tai ne namuose gamintas patiekalas, ne kokie organic free range cows cheese pabarstyti su aukso dulkem uz 10 stuku, bet kokybe buvo superina, ne is lido gi restoranai apsiperka doh.gifkiek buvau cia restoranuose italu visur labai kokybiska, skani pica. Tokios panasiso niekur Lietuvoje nesu valgiusi. Pas mus ateidavo italai klientai ir girdavo ta maista, ne tik picas ir pastos budavo ir kiti mesos, zuvies patiekalai, jei kada atvaziuosi i Airija galesiu rekomenduoti mirksiukas.gif Prie to pacio viena bendradarbe nuvyko i turistine kelione i Italija ir gavo vienoje vietoje mikrobangei iskepta pica, sake nusivyle belekaip , tai va pacioje Italijoje galima suda gauti, tik kalba buvo ne kur ko galima rasti, o kaip bendrai vaizdas, Lietuvoje labai prastas su picom, Airijoje gana neblogas mirksiukas.gif
As nemanau, kad yra piceriju su zvaigzdutem. 

Neapolyje yra keletas labai geru, ten amzina eile, laukti valanda ir daugiau, picos nuo 4iu euru.

Tai as tikiu, kad tu eini bele kur ir tau tinka, nes tikrai geros niekada nevalgiusi. Tik vidutiniskas.  Del to tau jokio ir skirtumo.  :) 

Tai aisku, kad Italijoje ne visur kokybe vienoda. Nieko keisto, kad kolege gavo bet ka. As matai, kai keliauju, pasiskaitau, stengiuosi neiti bet kur, del to isbandzius ir zinau apie ka sneku.  :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 28, 21:36)
Ramybės tau  4u.gif

O tau nepatirt ka reiskia baisi liga 4u.gif ., neadekvate.
Atsakyti