Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 04, 15:22)
Jei rinktis istaiginga busta ar keliones, man keliones irgi butu prioritetas. Zinoma, nekalbu apie tai, kad gyvent susigrudus po kelis kambary.

as irgi nesneku apie istaiginga busta, bet gyventi 2 k bute su vaiku ir metyti pinigus brangiom kelionem man nelogiska...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 15:24)
taigi matai kaip vestuvių visiems pavydi biggrin.gif

ji kaip visada viska pagal save unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 15:25)
nu va matai, o tu norėjai senmergės prezidentės biggrin.gif kokia tu durna buvai visgi

Anos galva ir mastymas 10 vyru atstoja.
O tu sek savo sugyventini toliau, senmerge 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 15:26)
Tai ir sakau - tegu tavoji given, besiduodama su vedusiais, i save geriau pasiziuri, o ne patarimus dalina.

palauk palauk dabar man tu idomiau ne Given, tai kaip ten jus nesusituoke ar lovoje jau stilis? ir siaip kaip surista mityba su zmogaus intymiu gyvenimu?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 15:26)
Mokslas seniai i prieki pazenge per sviesmecius, o pseudomokslas kaip liko sneketi apie bbz kokias vibracijas bei energijas, taip ir liko.</p>

ką tu pasakysi tada, kai ir jas patvirtins? lysi būdon kaip cambsė sako? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 15:27)
as irgi nesneku apie istaiginga busta, bet gyventi 2 k bute su vaiku ir metyti pinigus brangiom kelionem man nelogiska...

Nes pas tave tos logikos ir nera.
Juk tau nedasunta kad laikini sunkumai yra laikini ir jie issprendziami.
Tu gi nieko neturi - nei kelioniu, nei nuosavo busto. Nors jums virs 40
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 15:44)
Is_sviesos, mes ne vakar gi gimem, kiek turi? apie 5 -7 m, jei ir tiek, jei is vis nori vaiku, o ar pastosi ar ne tai ir suzinosim anksciau ar veliau, nebent net pagimdziusi slepsi. biggrin.gif
Keistai tu viska supranti, labai keistai, gal pas pacia baimes ir projektuoji i kitus?....Given tau gi is geros dusios patarinejo, o ne pagiezos kazkokios...
Pastojimas ir vaikai is vis stebuklas, nebutinai viskas paaiskinama per moksline prizme, labai tikiuosi. kad  susilauksi ne vieno vaiko ir pati visa tai suprasi.  4u.gif

Pati nelabai vaisinga esi, tai ir kitas tokiom laikai. Idomu, ka cia i kitus projektuoji? Gi jau vaiku prisiperejai, ar dar nori ir nebeiseina? Vargu, ar Is Sviesos kreipsis i jus su given, kurios neprasytos kisat per gerkle svao ezoterinius patarimus.
Atsakyti

ji kaip visada viska pagal save unsure.gif

tai negi apie mus. Gyventum tu su Ožiu, tai irgi pavydėtum, žmogiška tai smile.gif
Papildyta:

taigi viskas atitinka čia, negi pas cambalą gali kas logiško būt?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 15:28)
Anos galva ir mastymas 10 vyru atstoja.
O tu sek savo sugyventini toliau, senmerge 4u.gif .

būtinai, kol mirtis mus išskirs aip ir tu saviškį, nia? biggrin.gif nors žinant tave, tu kaip nors atvirkščiai ten prisiekei musiet. Pasakei: kol kokia senmergė mus išskirs, tai ir bijai dabar baisiai senmergių visų biggrin.gif
Atsakyti

Pati nelabai vaisinga esi, tai ir kitas tokiom laikai. Idomu, ka cia i kitus projektuoji? Gi jau vaiku prisiperejai, ar dar nori ir nebeiseina? Vargu, ar Is Sviesos kreipsis i jus su given, kurios neprasytos kisat per gerkle svao ezoterinius patarimus.

Neziurint ezoterikos, butu gan keista kreiptis i moteri, kuri neturi medicininio issilavinimo, teigia, kad dauguma nepastotu daugiau nei 2 kartus gyvenime ir normalu tureti kelias ovuliacijas per metus.  :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 15:29)
palauk palauk dabar man tu idomiau ne Given, tai kaip ten jus nesusituoke ar lovoje jau stilis? ir siaip kaip surista mityba su zmogaus intymiu gyvenimu?

Taigi pagal tave jei permiegi - reiskias susituoki biggrin.gif .
Todel kad ku ku tavo Given. Fanate, nors neprimato, kraujospudis zemas, bradicardia. Veganizmu nesusitvarko savo problemu, o patarimus dalina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 15:31)
Nes pas tave tos logikos ir nera.
Juk tau nedasunta kad laikini sunkumai yra laikini ir jie issprendziami.
Tu gi nieko neturi - nei kelioniu, nei nuosavo busto. Nors jums virs 40

nu tikrai. Tau niekaip nedašunta, kad Lutukė viską išsisprendė, todėl ir nikas naujas ir viskuo patenkinta. O tu kaip cambsėjai 2015, taip ir dabar cambsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 15:34)

būtinai, kol mirtis mus išskirs aip ir tu saviškį, nia? biggrin.gif nors žinant tave, tu kaip nors atvirkščiai ten prisiekei musiet. Pasakei: kol kokia senmergė mus išskirs, tai ir bijai dabar baisiai senmergių visų biggrin.gif

Senmerge su jorku visai susiraizge. Belieka paauglytes mastymo vingiai biggrin.gif .
Lisk i buda, senmerge su jorku.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 15:36)
nu tikrai. Tau niekaip nedašunta, kad Lutukė viską išsisprendė, todėl ir nikas naujas ir viskuo patenkinta. O tu kaip cambsėjai 2015, taip ir dabar cambsi biggrin.gif

Kad lutuke pati rase, jog slepe savo nica, nes nenorejo kad ja pazintu.
Kai man ner ka slept - tai man nera prasmes nico keist.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 15:17)
Dabar panagrinek logoliskai( nors abejoju ar sugebesi), bet pabandom
1.Savo temoj skundeis kad vyras negaudamas sekso ir pikantisku dalykeliu bega i barus ir nusigere.
2.Tuo paciu Sani ir kitu ubuntu nicu teigei" kad burna skirta tik maistui, kur sysiukai- ten sysiukai, kakuciai - kakuciai, o visi kas tuom uzsiima yra iskrypeliai).
3. Tai kokiu pikantisku dalykeliu negavo tavo vyras,
4.kad neplove indu ir grindu?
5. Juk paprasciausio oralinio.
6.Ir beje, toj temoj pas tave per 4 dienas problema issisprende, nes pasipyle postai, kurie tau nepatiko.

Matai tame ir esme, tu vsi viska sumaisai, bet klausimas buvo apie tai, kad kas nores kazka ciw paskaoti, kai tu tampai paskui visur, iskraipydama vsika?
eik skaityk tema is naujo mirksiukas.gif
1 tavo iskraipymas
skundziaus, kad vyras geria, o priezasties ieskojau, ir tai ne tik mano poziuriu, kas dabar jau senai aisku, bet tada ir dauguma ten dalyvavusiu nariu niekaip nebuvo surista su seksu mirksiukas.gif
2. tavo iskraipymas:
niekur apie burna ir maista nesnekejau, tik apie sikna biggrin.gif
3. ne tavo reikalas mirksiukas.gif
4. tavo iskraipymas
5. ne
6. kuri zinute tau susiveite, kad problema issisprende? stovejo klausiams galvoje, kad o gal visgi as kalta,kad vyras geria, nes tokoj busenoj visko prisimastai, bet taip diskusiju metu supratau galutinai,kad tikria ne as, tai taip is dalies problema issisprende, gavau atskaymsu i savo klausimus. mirksiukas.gif ne duok dieve tokia beprote kaip tu tureciau drauge ir man tuo metu butu patarusi tu daugiau vyrui duok tai viskas bus gerai, nustos gerti doh.gif jauciu iki dabar buciau laukusi doh.gif Gal parasyk kokia knyga kaip galima padeti geriantiem zmonem, duodant daugiau sekso, tikrai tikrai mes, sparnuotos idejos tavo doh.gif

taigi dar karta klausiu, kas cia ka nores pasakoti, kai mato kaip tu tampai 6 metus kazkokia tema, kuri senai issiseme, ir kaip iskraipai viska, bandai tyciotis ar manai, gal mane kad skaudini su ta tema, nezinau as tavo motyvu, bet tai atorodo labai kvailai, o man tai senai siprestas klausimas, zmones ir nenori to. Kaip ir apie kitus irgi ta pati gi darai, tai naujai kas cia ka rasys?
Atsakyti