Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 14:39)
Visu pirma nerasyciau, nes kelios nares cia suabejojo ar man pavyktu vaiku susilaukti. Kai kuriom kliuvo, kad ju siulomos dietos nesegu ir taip negydau ligu, kuriu jos neismano, kitos siaip bjaurumui uzejus.Man vis dar sunku suvokti, kaip galima tiek pagiezos kitam zmogui, net nepazistamam jausti, kad tokius dalykus rasyti. smile.gif 

Is_sviesos, mes ne vakar gi gimem, kiek turi? apie 5 -7 m, jei ir tiek, jei is vis nori vaiku, o ar pastosi ar ne tai ir suzinosim anksciau ar veliau, nebent net pagimdziusi slepsi. biggrin.gif
Keistai tu viska supranti, labai keistai, gal pas pacia baimes ir projektuoji i kitus?....Given tau gi is geros dusios patarinejo, o ne pagiezos kazkokios...
Pastojimas ir vaikai is vis stebuklas, nebutinai viskas paaiskinama per moksline prizme, labai tikiuosi. kad susilauksi ne vieno vaiko ir pati visa tai suprasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 14:39)
Visu pirma nerasyciau, nes kelios nares cia suabejojo ar man pavyktu vaiku susilaukti. Kai kuriom kliuvo, kad ju siulomos dietos nesegu ir taip negydau ligu, kuriu jos neismano, kitos siaip bjaurumui uzejus.</p><p>Man vis dar sunku suvokti, kaip galima tiek pagiezos kitam zmogui, net nepazistamam jausti, kad tokius dalykus rasyti. smile.gif </p>

Gal cia ne tiek pagieza, kiek noras pasirodyti visaziniu viskame, nors tai paprasciu paprasciausias diletantizmas. Kiek buvo diskusiju apue ligas - tiesiog verkti is gailescio norisi beskaitant kaip moteris gali buti tokia neisprususi ir taip apsijuokineti.
Pradedant kad sperma jau vaikas, baigiant satjom...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 14:44)
....Given tau gi is geros dusios patarinejo, o ne pagiezos kazkokios...

Tavo Given labai atidziai reiketu i save pasiziureti, o ne kitiems patarineti.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 14:49)

o tau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 14:53)

ji gi forumo šviesulys, kaip tu drįsti abejoti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 14:54)
ji gi forumo šviesulys, kaip tu drįsti abejoti?

oi , rimtai ,kaip cia as, persiprasau labiausiai, nepaziurejau kokiai sviesybei rasau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 14:58)
oi , rimtai ,kaip cia as, persiprasau labiausiai, nepaziurejau kokiai sviesybei rasau lotuliukas.gif

nu... pameni kaip jki "džiaugėsi" kin kūdikiu, kaip "sveikino"? tai va, netrukdyk jai, lai žiba ir šviečia toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 14:59)
nu... pameni kaip jki "džiaugėsi" kin kūdikiu, kaip "sveikino"? tai va, netrukdyk jai, lai žiba ir šviečia toliau biggrin.gif

jo ... kazin del ko nebesinori cia nieko pasakoti zmonem, dar pvz kaip pries 6 m papasakoji ir dar kai kas vis narsto viska po kauliuka su savo fantazijom biggrin.gif

Atsakyti

Is_sviesos, mes ne vakar gi gimem, kiek turi? apie 5 -7 m, jei ir tiek, jei is vis nori vaiku, o ar pastosi ar ne tai ir suzinosim anksciau ar veliau, nebent net pagimdziusi slepsi. biggrin.gif
Keistai tu viska supranti, labai keistai, gal pas pacia baimes ir projektuoji i kitus?....Given tau gi is geros dusios patarinejo, o ne pagiezos kazkokios...
Pastojimas ir vaikai is vis stebuklas, nebutinai viskas paaiskinama per moksline prizme, labai tikiuosi. kad susilauksi ne vieno vaiko ir pati visa tai suprasi. 4u.gif

Ka suprasiu? Tu dabar parasei, kaip kitos nares "kai sulauksi, mano amziaus - suprasi". Nepereisiu as prie pseudomokslo, nei daugiavaike mama tapus, nei su amziumi.

O uz linkejimus, aciu.

p.s. As ne apie Given ir kalbejau. Ji nors ir patarimus dalina, bet palinkejimais piktais nesimeto. :)

Atsakyti

Gal cia ne tiek pagieza, kiek noras pasirodyti visaziniu viskame, nors tai paprasciu paprasciausias diletantizmas. Kiek buvo diskusiju apue ligas - tiesiog verkti is gailescio norisi beskaitant kaip moteris gali buti tokia neisprususi ir taip apsijuokineti.
Pradedant kad sperma jau vaikas, baigiant satjom...
Papildyta:

As manau, kad ir pagieza, ir visaziniskumas. Jei butu tik antras variantas, tai nei is sio nei is to, del kitos temos susikirtus neatsirastu "kai vaiku turesi (jei pavyks)". :)

As tuo metu nei i viena toki nesureagavau, bet prisimint tai prisimenu. :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 14:53)

As su vedusiais vyrais nesiduodu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 14:26)
Nesakyk kad oastoviai nuoga miegi biggrin.gif

Kokie 8-9 metai miegu visiskai nuoga, kiekviena nakti. Na neskaitant, buna, kad luztu vakare prie filmo su kokiu rubeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 15:06)
Ka suprasiu? Tu dabar parasei, kaip kitos nares "kai sulauksi, mano amziaus - suprasi". Nepereisiu as prie pseudomokslo, nei daugiavaike mama tapus, nei su amziumi.
O uz linkejimus, aciu.
p.s. As ne apie Given ir kalbejau. Ji nors ir patarimus dalina, bet palinkejimais piktais nesimeto. smile.gif

Kad ne viskas del ko galva dabar dedi taip ir buna relaybeje, butent geras pasakymas biggrin.gif Tu man mane siek tiek primeni jaunysteje biggrin.gif

O kas metosi tokiais palinkejimais? blink.gif
Atsakyti