Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 21:15)

išaiškink tada man daabr viską apie energiją, jei neišaiškinsi dabar, esi ir būsi idiotė 4u.gif

Zeek, viskas labai paprasta, kas liecia tavo ezoterines energijas, skrajojimus visatoj, karmas ir moksla bei jo isvadas.
Paimkim pavyzdi kaip tave - mokslas medicina irode, kad tokios jaunystej besiabortuodamos negali veliau pastoti. Tu gi rasei, kad nuo 13 duodavais su bernais, iki to buvai tevo vaikas, po to jau motina aptarinejai savo bedas ir ji tave vedziojo... Tavo ezoteriniam pasauly tai vadinama karma - nuzudei ir del to tokia vienatve turi. Bet mokslas vis tik moksliskai paaiskina tavo bedas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 21:21)
Tu isdrisai suabejoti musu karalienes istorijom ir jos proto galimybem  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:

iki NT nebuvo gi krikscionybes, tai judeju religija ir zudyti zmogui buvo draudziama, bet galima buvo isakius, leidus Dievui, uz bausme ar pan. Gi buvo 10 Dievo isakymu, kur veinas i sju NEZUDYK.
Su NT atejo atleidimo, atgailos, meiles artimui idejos, bent mums taip teigiama smile.gif

taip biggrin.gif ir net nedegsiu pragare, aš juk nekrikšta, tai man negalioja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 21:22)
Zeek, viskas labai paprasta, kas liecia tavo ezoterines energijas, skrajojimus visatoj, karmas ir moksla bei jo isvadas.
Paimkim pavyzdi kaip tave - mokslas medicina irode, kad tokios jaunystej besiabortuodamos negali veliau pastoti. Tu gi rasei, kad nuo 13 duodavais su bernais, iki to buvai tevo vaikas, po to jau motina aptarinejai savo bedas ir ji tave vedziojo... Tavo ezoteriniam pasauly tai vadinama karma - nuzudei ir del to tokia vienatve turi. Bet mokslas vis tik moksliskai paaiskina tavo bedas.

tai tu su savo motina tik tiek tesugebėjai bendrauti? aptarinėti bėdas nuo bernų ir abortus kartu daryt? bet nu tiksliai, viskas susisieja dabar į logišką seką. Ne veltui juk ne tu savo mamai kaip dukra geriausia draugė buvai, o tave motina su savo gerute marčia aptarinėjo ir pirštais rodė bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 21:37)
taip biggrin.gif ir net nedegsiu pragare, aš juk nekrikšta, tai man negalioja biggrin.gif
Papildyta:

tai tu su savo motina tik tiek tesugebėjai bendrauti? aptarinėti bėdas nuo bernų ir abortus kartu daryt? bet nu tiksliai, viskas susisieja dabar į logišką seką. Ne veltui juk ne tu savo mamai kaip dukra geriausia draugė buvai, o tave motina su savo gerute marčia aptarinėjo ir pirštais rodė bigsmile.gif

Tu dabar jau uzsiduchinusi, tau met pragaro nereikia biggrin.gif .

Tai gi tu rasei savo jaunystes bedas, ne as. biggrin.gif
Tu gi jorka supuoji ir meluoji kad vaika turi.
Vargsele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 04 gruodžio 2019 - 21:41
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 21:40)
Tu dabar jau uzsiduchinusi, tau met pragaro nereikia biggrin.gif .

Tai gi tu rasei savo jaunystes bedas, ne as. biggrin.gif
Tu gi jorka supuoji ir meluoji kad vaika turi.
Vargsele 4u.gif

kokias bėdas rašiau? įkelk čia dar kartelį, nes nepamenu ko tais

o kad tu rašei, kad motinai marti žiauriai patinka, labai draugauja, labiau nei su tavim, tai faktas bigsmile.gif
Papildyta:
ir šiaip, tai dar nesupratai, kad dėl tokių debilių ir šniukštinėtojų kaip tu žmonės forumuose meluoja? ir toliau meluos, ir toliau tu teisybės nesužinosi niekada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 21:57)
kokias bėdas rašiau? įkelk čia dar kartelį, nes nepamenu ko tais

o kad tu rašei, kad motinai marti žiauriai patinka, labai draugauja, labiau nei su tavim, tai faktas bigsmile.gif
Papildyta:
ir šiaip, tai dar nesupratai, kad dėl tokių debilių ir šniukštinėtojų kaip tu žmonės forumuose meluoja? ir toliau meluos, ir toliau tu teisybės nesužinosi niekada tongue.gif

Kad tave tavo mocia pas gine vaikystej vedziojo. Iki to buvai tevo vaikas, po to pastojimo jau mocios. Aborto auka tu.
Eik ir kniskis 2000 su virs savo zinutese, aborto auka 4u.gif .
Eik bilobil grauzt, senmerge nevaisinga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 22:04)
Kad tave tavo mocia  pas gine vaikystej vedziojo. Iki to buvai tevo vaikas, po to pastojimo jau mocios.  Aborto auka tu.
Eik ir kniskis 2000 su virs savo zinutese, aborto auka  4u.gif .
Eik bilobil grauzt, senmerge nevaisinga 4u.gif .

kad nevedžiojo. Vėl pagal save sprendi, nes per anksti su žulikais duotis pradėjai biggrin.gif Vaiką tai čia tu nuosavą abortuoti norėjai blink.gif
išmylėtoji ir ne aborto auka biggrin.gif

cambala post 2014 03 25, 18:07
Paskelbta: #164
Super senbuvis
Grupė: Senbuviai
Žinutės: 4793
Prisijungė: 2012 08 09
Apdovanojimų: 0

Mano mamos pati geriauisia drauge tai buvo jos marti. Na tiek snekedavo, tiek draugaudavo ir apsnekedavo mane(o ypac brolienei tai kazkoks nepaaiskinamas pavydo jausmas nezinia del ko).
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 11 18, 23:26)
nemegstu sneket-rasyt siaip sau,bet jei siuo metu suzinociau, kad esu nestuke.gif , tikrai rnkciausi ta nuodeminga sprendima... :verysad: . Tikrai gyvenime yra isimtiniu atveju, negalima vadovautis vien teiginiu -NEZUDYK, DIEVAS DAVE BURNA - DUOS IR DUONOS...Pas kiekviena moteri- mergina  yra savas gyvenimas ir mes spaudydamos klavisus, tikrai ne pacios geriausios patarejos kaip elgtis vienokioj ar kitokioj situacijoj... :verysad:

rolleyes.gif

dar kas nors apie mane bus, dieviškoji tu mūsų sąžiningoji cambsele?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 22:37)
kad nevedžiojo. Vėl pagal save sprendi, nes per anksti su žulikais duotis pradėjai biggrin.gif Vaiką tai čia tu nuosavą abortuoti norėjai blink.gif
išmylėtoji ir ne aborto auka biggrin.gif

cambala post 2014 03 25, 18:07
Paskelbta: #164
Super senbuvis
Grupė: Senbuviai
Žinutės: 4793
Prisijungė: 2012 08 09
Apdovanojimų: 0

Mano mamos pati geriauisia drauge tai buvo jos marti. Na tiek snekedavo, tiek draugaudavo ir apsnekedavo mane(o ypac brolienei tai kazkoks nepaaiskinamas pavydo jausmas nezinia del ko).
Papildyta:

rolleyes.gif

dar kas nors apie mane bus, dieviškoji tu mūsų sąžiningoji cambsele?

Bus. Nes mano broliene grynai kaip tu - visko pavydi. O dabar, kai mama pas mus name turi savo silta sauleta kambari - bijo net i svecius atvaziuot. Vargsas brolis vienas vaziuoja( taip kaip tavo sugyventinis chliupikas) pasveikint su sventem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 22:45)
Bus. Nes mano broliene grynai kaip tu - visko pavydi. O dabar, kai mama pas mus name turi savo silta sauleta kambari - bijo net i svecius atvaziuot. Vargsas brolis vienas vaziuoja( taip kaip tavo sugyventinis chliupikas) pasveikint su sventem tongue.gif

bet tai kaip tau visi visko pavydi ai nai nai biggrin.gif tik ko? proto neturėjimo? sunkios naštos, darbo neturėjimo, nemylinčio ir nepadedančio vyro? kad motina nemylėjo ir kad tu tėvo savo nemylėjai? kad su giminėm nesutari?
sek tu tas savo pasakas nykštukams, joks normalus žmogus vistiek tavim netiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 22:37)
kad nevedžiojo. Vėl pagal save sprendi, nes per anksti su žulikais duotis pradėjai biggrin.gif Vaiką tai čia tu nuosavą abortuoti norėjai

Vedziojo. Atsirask savo zinutes, kuria tevai uz bonke kaimynui pedofilui pardave ( staipeis kaip moteriske, 12 os metu mergaite, tau tevas liepe ledus laizyt,...l) pedofilu seimynelei augai. Nenuostabu, kad isaugai sociopate 4u.gif
Su zuliku draugavau 19 ikos tongue.gif .
Vaiko abortai buvo aptarinejami su tavo kurv*yte given, kuri bet kokiu atveju siule is neprietelio gimdyt.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 22:48)
bet tai kaip tau visi visko pavydi ai nai nai biggrin.gif tik ko? proto neturėjimo? sunkios naštos, darbo neturėjimo, nemylinčio ir nepadedančio vyro? kad motina nemylėjo ir kad tu tėvo savo nemylėjai? kad su giminėm nesutari?
sek tu tas savo pasakas nykštukams, joks normalus žmogus vistiek tavim netiki biggrin.gif

O ar tu normali, nusistekenusi vaikystes abortinyke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 22:50)
Vedziojo. Atsirask savo zinutes, kuria tevai uz bonke kaimynui pedofilui pardave ( staipeis kaip moteriske, 12 os metu mergaite, tau tevas liepe ledus laizyt,...l) pedofilu seimynelei augai. Nenuostabu, kad isaugai sociopate 4u.gif
Su zuliku draugavau 19 ikos tongue.gif .
Vaiko abortai buvo aptarinejami su tavo kurv*yte given, kuri bet kokiu atveju siule is neprietelio gimdyt.

nėra tokių žinučių forume. Kas tikrai yra, tai tavo ištiškę smegenėlės biggrin.gif
esi nemylima, niekas nuo tavęs nepriklauso, sėdi po diedo padu ir esi beprotė. Te nors baliuončiką biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Reziume- vargse moteryte laksto po caro riuriko postus ir iesko ikalciu..🤣🤣🤣.
Nusistekenusi visai smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 22:53)
nėra tokių žinučių forume. Kas tikrai yra, tai tavo ištiškę smegenėlės biggrin.gif
esi nemylima, niekas nuo tavęs nepriklauso, sėdi po diedo padu ir esi beprotė. Te nors baliuončiką biggrin.gif  4u.gif

Yra. Todel ir uzsiduchinai, aborto auka.
Te 4u.gif

Teip, kai tave pamurkdai i tavo nevaisinguma ar neemima
Ai zmonas - visiskai nusistekeni biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 22:58)
Reziume- vargse moteryte laksto po caro riuriko postus ir iesko ikalciu..🤣🤣🤣.
Nusistekenusi visai smile.gif .
Papildyta:

Yra. Todel ir uzsiduchinai, aborto auka.
Te 4u.gif

Teip, kai tave pamurkdai i tavo nevaisinguma ar neemima
Ai zmonas - visiskai nusistekeni biggrin.gif .

visų kitų senos žinutės galioja, tik tavo ne? ką tu sakai? biggrin.gif idiotė įgimta esi ir ne kitaip. Pati rašei, nes dar bent tiek sąžinės turi, kai visiškai su elfais kalbėsi, eisi į tokių namus ir vaikas tavęs nežiūrės. Tai ko vertas tas tavo gimdymas? vistiek dvėsi viena biggrin.gif
Atsakyti