QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 23:40)
čia viskas tavo
mes asocialai? ar tikrai? bijotum tu velnio, jei Dievo nebijai

ne veltui matyt baudžia?
cambala
2014 04 30, 07:20
Paskelbta: #228
https://www.supermam...?...3793&st=252
Labai pavargau per paskutinius metus. Pavargau ne tik emociskai, bet ir fiziskai. Nes 1.5 metu patys
su vyru remontavom mamos buta(kurio didesne nei puse dalis po tam tikru ivykiu yra mano brolio ). Remontavom ne todel, kad man reikia, o t
odel, kad mama ir vaikas miegotu ne vienam kambary, o turetu atskirus. Tai 1.5 metu kiekviena diena namuose atkariauji (na budavo ir neblogu dienu), skalbi, valgyt priruosi, vyras is darbo atvaziuoja, vaziuoji remontuotis.
Dabar jau isikelem, visiems patogiau, mama turi grazu, sviesu ir jauku kambari, TV ijungiu,
Ir savoj situacijoj dabar jau nezinau ar as viska dariau kaip reikejo. Kartais pagalvoju, kad tiek privargau, o mano broliui jokio nuovargio, kartais pagalvoju, ka ir jis galvoja.
O galvoja turbut kaip man gerai dabar, gyvenu dideliam plote, naudojuosi mamos pensija... Ir va cia pas mane gaunasi viduj sumaistis, jau nezinau ar as aplamai teisingai viska dariau.
Mano. Ir?
Mes tai dabar name gyvenam ir jau 2019 baigiasi

.
Dar kazka ikelk, kad nusiglusintum visai

.
Nes lutuke rase, kad mano mama su sunum vienu kambariu dalinasi , neva 2016. Tai jau progresa atradai?
Papildyta:
Mandaverte, metukais uzsiglusinai - kazka lutuke vapejo apie 2016, neva mano vaikas su mama kambariu dalinasi, cia jau ikelei 2014, kur jau mama savo kambari turi

. Skaiciuot mokat abi? Ir kaip jums sekasi viena kitai genitalijas laizyt?
Zvairai skaitai ir info zvaira neva dalinies

.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 23:18)
Tu paciu metu, kaip ir tu po mano
tikrai nusistekenai.
Tu gluse, geriau eik vyrui oralini padaryk, kurio vargselis taip prase, tai tau grindis ir indus isplaus.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 23:18)
Tu paciu metu, kaip ir tu po mano
tikrai nusistekenai.
Tu gluse, geriau eik vyrui oralini padaryk, kurio vargselis taip prase, tai tau grindis ir indus isplaus.