Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 22:58)
Reziume- vargse moteryte laksto po caro riuriko postus ir iesko ikalciu..🤣🤣🤣.
Nusistekenusi visai smile.gif .

Tu paciu metu, kaip ir tu po mano mirksiukas.gif
tikrai nusistekenai.
Atsakyti
cambsė https://www.youtube....h?v=Z8qU0GdW88Q yra ir jos minimas pedofilas, kuriam ji staipėsi, o kaip gi be jo? biggrin.gif
Atsakyti
nu va kalbejom apie pica Airijoje, taigi kuom blogesne nei Italijoje, nu be to aisku, kad pomidorai ne ka tik nuskinti, prinoke po Italijos saule  ir suris ne ka tik is  pamelsto pieno ? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 gruodžio 2019 - 23:28
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 23:05)
visų kitų senos žinutės galioja, tik tavo ne? ką tu sakai? biggrin.gif idiotė įgimta esi ir ne kitaip. Pati rašei, nes dar bent tiek sąžinės turi, kai visiškai su elfais kalbėsi, eisi į tokių namus ir vaikas tavęs nežiūrės. Tai ko vertas tas tavo gimdymas? vistiek dvėsi viena biggrin.gif

Galioja. Kad ir emsio temoj tavoji, kai su sugyventiniu daznai pykstieks. Pries 1.5 metu.
Kam man kelt, jei jau buvau ikelus, abortine bevaike tu?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 23:22)
<div>nu va kalbejom apie pica Airijoje, taigi kuom blogesne nei Italijoje, nu be to aisku, kad pomidorai ne ka tik nuskinti, prinoke po Italijos saule  ir suris ne ka tik is  pamelsto pieno ? smile.gif</div>
<div> </div>
<div></div>
<div> </div>
<div> </div>
<div><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/Gregorys-Garden-122680714428557/'>https://www.facebook.com/Gregorys-Garden-122680714428557/</a></div>

Gluse su picom nerimsta... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 23:19)
cambsė https://www.youtube....h?v=Z8qU0GdW88Q yra ir jos minimas pedofilas, kuriam ji staipėsi, o kaip gi be jo? biggrin.gif

Cia tas, pries kuri tau tevai liepe ledus laizyt uz bonke?
Net nezejau, apgailetini asocialai esat...😣
Papildyta:
quote=Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.
[/quote]
Priedurne tu, nes jis su ramia ir normalia vaika supuoja. O tu tik jorka... biggrin.gif Todel ir sedi per naujus viena.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 23:34)
Cia tas, pries kuri tau tevai liepe ledus laizyt uz bonke?
Net nezejau, apgailetini asocialai esat...😣

čia viskas tavo 4u.gif
mes asocialai? ar tikrai? bijotum tu velnio, jei Dievo nebijai rolleyes.gif ne veltui matyt baudžia?

cambala
2014 04 30, 07:20
Paskelbta: #228

https://www.supermam...?...3793&st=252

Labai pavargau per paskutinius metus. Pavargau ne tik emociskai, bet ir fiziskai. Nes 1.5 metu patys su vyru remontavom mamos buta(kurio didesne nei puse dalis po tam tikru ivykiu yra mano brolio ). Remontavom ne todel, kad man reikia, o todel, kad mama ir vaikas miegotu ne vienam kambary, o turetu atskirus. Tai 1.5 metu kiekviena diena namuose atkariauji (na budavo ir neblogu dienu), skalbi, valgyt priruosi, vyras is darbo atvaziuoja, vaziuoji remontuotis. Dabar jau isikelem, visiems patogiau, mama turi grazu, sviesu ir jauku kambari, TV ijungiu,
Ir savoj situacijoj dabar jau nezinau ar as viska dariau kaip reikejo. Kartais pagalvoju, kad tiek privargau, o mano broliui jokio nuovargio, kartais pagalvoju, ka ir jis galvoja. O galvoja turbut kaip man gerai dabar, gyvenu dideliam plote, naudojuosi mamos pensija... Ir va cia pas mane gaunasi viduj sumaistis, jau nezinau ar as aplamai teisingai viska dariau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 23:40)
čia viskas tavo 4u.gif
mes asocialai? ar tikrai? bijotum tu velnio, jei Dievo nebijai rolleyes.gif ne veltui matyt baudžia?

cambala
2014 04 30, 07:20
Paskelbta: #228

https://www.supermam...?...3793&st=252

Labai pavargau per paskutinius metus. Pavargau ne tik emociskai, bet ir fiziskai. Nes 1.5 metu patys su vyru remontavom mamos buta(kurio didesne nei puse dalis po tam tikru ivykiu yra mano brolio   ). Remontavom ne todel, kad man reikia, o todel, kad mama ir vaikas miegotu ne vienam kambary, o turetu atskirus. Tai 1.5 metu kiekviena diena namuose atkariauji (na budavo ir neblogu dienu), skalbi, valgyt priruosi, vyras is darbo atvaziuoja, vaziuoji remontuotis. Dabar jau isikelem, visiems patogiau, mama turi grazu, sviesu ir jauku kambari, TV ijungiu,
Ir savoj situacijoj dabar jau nezinau ar as viska dariau kaip reikejo. Kartais pagalvoju, kad tiek privargau, o mano broliui jokio nuovargio, kartais pagalvoju, ka ir jis galvoja. O galvoja turbut kaip man gerai dabar, gyvenu dideliam plote, naudojuosi mamos pensija... Ir va cia pas mane gaunasi viduj sumaistis, jau nezinau ar as aplamai teisingai viska dariau.

Mano. Ir?
Mes tai dabar name gyvenam ir jau 2019 baigiasi smile.gif .
Dar kazka ikelk, kad nusiglusintum visai biggrin.gif .
Nes lutuke rase, kad mano mama su sunum vienu kambariu dalinasi , neva 2016. Tai jau progresa atradai? bigsmile.gif
Papildyta:
Mandaverte, metukais uzsiglusinai - kazka lutuke vapejo apie 2016, neva mano vaikas su mama kambariu dalinasi, cia jau ikelei 2014, kur jau mama savo kambari turi biggrin.gif . Skaiciuot mokat abi? Ir kaip jums sekasi viena kitai genitalijas laizyt? biggrin.gif

Zvairai skaitai ir info zvaira neva dalinies rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 23:18)
Tu paciu metu, kaip ir tu po mano  mirksiukas.gif
tikrai nusistekenai.

Tu gluse, geriau eik vyrui oralini padaryk, kurio vargselis taip prase, tai tau grindis ir indus isplaus.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 23:18)
Tu paciu metu, kaip ir tu po mano  mirksiukas.gif
tikrai nusistekenai.

Tu gluse, geriau eik vyrui oralini padaryk, kurio vargselis taip prase, tai tau grindis ir indus isplaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 gruodžio 2019 - 00:13
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 00:22)
<div>nu va kalbejom apie pica Airijoje, taigi kuom blogesne nei Italijoje, nu be to aisku, kad pomidorai ne ka tik nuskinti, prinoke po Italijos saule  ir suris ne ka tik is  pamelsto pieno ? smile.gif</div>
<div> </div>
<div></div>
<div> </div>
<div> </div>
<div><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/Gregorys-Garden-122680714428557/'>https://www.facebook.com/Gregorys-Garden-122680714428557/</a></div>

Tikrai labai adekvatu picu skoni lyginti is foto. rolleyes.gif

Va ka airiai gero daro, tai likeri biggrin.gif Vakar su MB prilaizem lauktuviu, puse nakties uzmigt negalejau rolleyes.gif
Papildyta:

Kur perkat gera patalyne?
Atsakyti

Man tinka ir patinka lietuvių gamybos patalynė.Pasidairinėk  Merkio patalynė.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 23:57)
Mes tai dabar name gyvenam ir jau 2019 baigiasi  smile.gif .

uochachachachaha biggrin.gif name, joooo biggrin.gif nameeeeeee me me be be, Ožys beee biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 05, 09:47)
<p>Man tinka ir patinka lietuvių gamybos patalynė.Pasidairinėk  Merkio patalynė.</p>

pritariu
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 05, 10:47)
<p>Man tinka ir patinka lietuvių gamybos patalynė.Pasidairinėk  Merkio patalynė.</p>

Turejau omeny uzvalakalus, jais lyg neprekiauja?
Pacius patalus is kazkieno ten vilnos turiu jau tuoj 15 metu ir dar tiek pat nesiosiu 👍
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 05, 09:53)
uochachachachaha biggrin.gif name, joooo biggrin.gif nameeeeeee me me be be, Ožys beee biggrin.gif  4u.gif

Uzsiduchinai visai ir isprotejai, susimakalavai datose biggrin.gif .
Kokia geda, kokia geda, senmerge skaiciuoti nemoka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 05, 10:06)
Uzsiduchinai visai ir isprotejai, susimakalavai datose biggrin.gif .
Kokia geda, kokia geda, senmerge skaiciuoti nemoka 4u.gif .

vaikeli, pas tave "namas atsirado" grynai tada, kai Lutukė paminėjo, kad gyvena name biggrin.gif 4u.gif tu gi su ja visą laiką varžaisi, vargšelė tu mūsų 4u.gif tave dar labai sunervino tas, kad jos vyras nebedirba toli. O tavasis tai retai namuose būna, pati rašei. Jeigu reikės - įkelsiu.
Kaip gi tu būsi prastesnė už Lutukę? Tu juk negali, tai kūri mums čia visiems pasakas kas dieną biggrin.gif
Esi apgailėtina, bendrautum kaip žmogus, niekas nieko nesakytų. O dabar glušė esi 4u.gif
Atsakyti