Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 13:36)
tu funkcija uzsistatyk, ignoravimo manes ir nematysi, jei mano zinutes taip tave veikia  biggrin.gif kas zmones per verkslentojai, tai ko is vis tada ateini ? lotuliukas.gif

Yra. Bet tada tokia labai nesamone gaunasi, nes tu istisai atsakineji i kiekvieno nario posta.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 14:36)
tu funkcija uzsistatyk, ignoravimo manes ir nematysi, jei mano zinutes taip tave veikia  biggrin.gif kas zmones per verkslentojai, tai ko is vis tada ateini ? lotuliukas.gif

O ko tu verksleni, kad tave cia skriaudzia, ir neignoruoji?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 05, 13:57)
Yra. Bet tada tokia labai nesamone gaunasi, nes tu istisai atsakineji i kiekvieno nario posta.

kokia dar nesamone? uzbluokuoji ir nematai, kame bedos? ar tave vercia kas man atsakineti, mane komentuoti, skaityti? kaip is darzelio abi pabegusios lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 05, 14:04)
O ko tu verksleni, kad tave cia skriaudzia, ir neignoruoji?

mazia miegojai, kad haliucinuoti pradejai? kur kada sakiau, kad mane kas cia skriaudzia? blink.gif lotuliukas.gif
cia gal jus su bambaliene isivaizduojat kad kazka skriaudziat lotuliukas.gif rimtai vaiku darzelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gruodžio 2019 - 14:07
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 14:06)
kokia dar nesamone? uzbluokuoji ir nematai, kame bedos? ar tave vercia kas man atsakineti, mane komentuoti, skaityti? kaip is darzelio abi pabegusios lotuliukas.gif
Papildyta:

mazia miegojai, kad haliucinuoti pradejai? kur kada sakiau, kad mane kas cia skriaudzia? blink.gif  lotuliukas.gif
cia gal jus su bambaliene isivaizduojat kad kazka skriaudziat lotuliukas.gif rimtai vaiku darzelis  biggrin.gif

biggrin.gif https://www.youtube....h?v=NF1nwGEf7aY

https://www.youtube....h?v=mOxL6JU5EIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 gruodžio 2019 - 14:14
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 05, 14:12)

lotuliukas.gif

bet fainas siaip filmukas is vis seni tokie gana sviesus buvo su prasmem graziom, dabar tai visokie pokemonai teletabiai belyciai... unsure.gif Matyt jom neleido ju ziureti, kad tokios piktos uzaugo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 14:17)
lotuliukas.gif

bet fainas siaip filmukas is vis seni tokie gana sviesus buvo su prasmem graziom, dabar tai visokie pokemonai teletabiai belyciai... unsure.gif Matyt  jom neleido ju ziureti, kad tokios piktos uzaugo lotuliukas.gif

arba perdaug įsijautė, taip ir liko multike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 05, 14:18)
arba perdaug įsijautė, taip ir liko multike smile.gif

nu jo sakau, kaip is darzelio, protelis ir nebesubrendo kazkokie duhinimai vis vaidenasi, verhai, ciucikai, skriaudimai doh.gif net uz tokias svetima geda apima... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 14:06)
Papildyta:

mazia miegojai, kad haliucinuoti pradejai? kur kada sakiau, kad mane kas cia skriaudzia? blink.gif  lotuliukas.gif
cia gal jus su bambaliene isivaizduojat kad kazka skriaudziat lotuliukas.gif rimtai vaiku darzelis  biggrin.gif

O tai ne tu rasinejai graudulingas zinutes, kad viska ka tu ikeli, niekam niekas neidomu, tik saiposi visos?.
Tada dar tau hmm bande paaiskint, bet argi tu suprasi...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 14:36)

Gal tu neaiskink ka man daryti. Pav. su stalu. Kiek gali ignoruot sedinti ir nesamones kalbanti zmogu? Atsistoji ir nueini nuo stalo, ka ir darau. Palieku erdve tau, nes be SM nieko neturi.
Visose temose tu. Kasdien skundiesi koks nuobodus tavo darbas, nera ka veikti, stumi dienas veltui. Apgailetina. Eitum ieskot kazko idomaus, kur tobulet galima, bet per skystas protelis, kad i normalu priimtu.
Atsakyti
Tuoj Kaledos, o jus vis pykstatės ir pykstatės

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 05, 14:36)
Gal tu  neaiskink ka man daryti. Pav. su stalu. Kiek gali ignoruot sedinti ir nesamones kalbanti zmogu? Atsistoji ir nueini nuo stalo, ka ir darau. Palieku erdve tau, nes be SM nieko neturi.
Visose temose tu. Kasdien skundiesi koks nuobodus tavo darbas, nera ka veikti, stumi dienas veltui. Apgailetina. Eitum ieskot kazko idomaus, kur tobulet galima, bet per skystas protelis, kad i normalu priimtu.

Matai tavo ir beda yra - tavo fantazija, kokie tau dar stalai, forumas cia FORUMAS, internetinis, ka nori skaitai, ka nori praleidi mirksiukas.gif erdve cia begaline, jos nereikia niekam uzleisti, tilpsi nepergyvenk console.gif NE STALAS CIA, tikrai tikrai ne stalas lotuliukas.gif patikek manim nors si karta lotuliukas.gif
O kam , jei gerai moka, ar sakau, kad man blogai? lotuliukas.gif kai, jei atsibos tai ir eisiu mirksiukas.gif
Nu, jei per skystas, tai ka man dabar daryti, yra kaip yra gi, tai ir dirbu pagal galimybes biggrin.gif kur man iki jusu visaziniu su tobulais gyvenimais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 05, 14:38)
Tuoj Kaledos,  o jus vis pykstatės ir pykstatės

kas cia pykstasi? bigsmile.gif cia mane linksmina drauges lotuliukas.gif as gi draugiu neturiu gyvenime ir siaip viskas prastai pas mane, tai va nors cia imaginary friends palinksmina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

klausimas buvo per radija, be ko Kaledos butu geresnes? kaip jums atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gruodžio 2019 - 14:58
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 15:02)
klausimas buvo per radija, be ko Kaledos butu geresnes? kaip jums atrodo?

neprovokuok biggrin.gif o tai verks po to čia visos, kai parašysiu biggrin.gif
Atsakyti