Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 05, 11:38)
Nu tai pas tave su atmintim ne to kazkas. Rasiau neutraliom temom, kad ir pvz apie vakaro isejima su paltais ur aukstakulniais. O kai tu neturi palto zieminio( cia rasau ne tidel, kad neturi 4u.gif ) ir rasei kad i aukstakulnius taves niekas neispaus, tai diskusija nusirito iki to, jog parasei, kad prie egles tik muzikai su auto vaziuoja biggrin.gif .
Tu, mocia, kartais i save pasiziurek biggrin.gif  4u.gif .

O as vistik laukiu kada tu apie L kazka grazaus parasysi biggrin.gif  wub.gif . I mane tai nezeek, as tai boba bjauri, o va tu per adventa gi galetum L pamalonint, o ne tik skriaust biggrin.gif .
Papildyta:

O kokioj pardej yra katei?

ne LT.pirkau Debenhams,kazkokie zali ale sokoladai,gal ir as tokiu nevalgyciau biggrin.gif
Atsakyti
Jau radau fera.lt. Reiks uzsakyt.
Nes snd kikoj suniui nupirkau, katem neturi. Kazkaip pagalvojau vienas tures, kitas ne biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 12:30)
As turiu irgi pora vilnoniu dekiu, bet as juos sklabimo masinoje vasara sklabiu ir paskui lauke isdziuna, kaip ir sintetines kaldras ir medvilnines, net nezinau kurios geriausios, kartais us veina smagiau, kartai su kita biggrin.gif

Aha, idomu, kaip i namudine skalbianke sukist vilnone 220x200 kaldra rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 05, 12:38)
Nu tai pas tave su atmintim ne to kazkas. Rasiau neutraliom temom, kad ir pvz apie vakaro isejima su paltais ur aukstakulniais. O kai tu neturi palto zieminio( cia rasau ne tidel, kad neturi 4u.gif ) ir rasei kad i aukstakulnius taves niekas neispaus, tai diskusija nusirito iki to, jog parasei, kad prie egles tik muzikai su auto vaziuoja biggrin.gif .
Tu, mocia, kartais i save pasiziurek biggrin.gif  4u.gif .

O as vistik laukiu kada tu apie L kazka grazaus parasysi biggrin.gif  wub.gif . I mane tai nezeek, as tai boba bjauri, o va tu per adventa gi galetum L pamalonint, o ne tik skriaust biggrin.gif .
Papildyta:

O kokioj pardej yra katei?

Nu teip, zieminio neturiu, uztat turiu du rudeninius lotuliukas.gif siandien kaip tik kuiciau spinta, su kuo cia reiks i opera eit, matyt su striuke teks lotuliukas.gif
O i masiskus renginius tikrai tik durniai su masinom vaziuoja rolleyes.gif uzkemsa visa miesta, gaista savo ir kitu laika, kai visuomeniniu arba savomis kojelemis pasiektu taska dukart greiciau ax.gif na i baliu galima su taxi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 05, 11:38)
I mane tai nezeek, as tai boba bjauri, o va tu per adventa gi galetum L pamalonint, o ne tik skriaust biggrin.gif .

Tu rimtai manai, kad cia kazkas kazka skriaudzia? blink.gif o su kastuveliais per galva netranko tau? tu ne bjauri boba, tu suvaikejusi ir visai nukvakusi jau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 05, 12:07)
Aha, idomu, kaip i namudine skalbianke sukist vilnone 220x200 kaldra  rolleyes.gif
Papildyta:

Nu teip, zieminio neturiu, uztat turiu du rudeninius lotuliukas.gif  siandien kaip tik kuiciau spinta, su kuo cia reiks i opera eit, matyt su striuke teks lotuliukas.gif
O i masiskus renginius tikrai tik durniai su masinom vaziuoja  rolleyes.gif  uzkemsa visa miesta, gaista savo ir kitu laika, kai visuomeniniu arba savomis kojelemis pasiektu taska dukart greiciau  ax.gif  na i baliu galima su taxi  ax.gif

Sukist galima. Bet kad svariai issiskalbia ir issiskalauja tai kazin. Toks turis vistik sukistas doh.gif - visi mikrobai ir purvai susisuka ir tiek.

Na man iki centro vaziuot 10-15 min. As nesiruosiu pestute tokio atstumo eit. Ir priperstam trulike ar autike irgi nesiruosiu stovet, kur visi koseja ciaudeja aplink, ir kur prakaituotos riebaluotos rankenos/ laikikliai.
O tu eik pestute arba truliku, gal dar skupi esi, uz stovejina nenori moket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 gruodžio 2019 - 12:33
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 05, 12:07)
Aha, idomu, kaip i namudine skalbianke sukist vilnone 220x200 kaldra  rolleyes.gif
Papildyta:

Nu teip, zieminio neturiu, uztat turiu du rudeninius lotuliukas.gif  siandien kaip tik kuiciau spinta, su kuo cia reiks i opera eit, matyt su striuke teks lotuliukas.gif
O i masiskus renginius tikrai tik durniai su masinom vaziuoja  rolleyes.gif  uzkemsa visa miesta, gaista savo ir kitu laika, kai visuomeniniu arba savomis kojelemis pasiektu taska dukart greiciau  ax.gif  na i baliu galima su taxi  ax.gif

As sukisu 2x2, pas mane didele masina skalbimo biggrin.gif o kai buvo mazesne as vonioje plaudavau, man kazkaip norisi vandenyje isplauti , nepatinka man cheminis valymas. Dar, kai vaikai buvo leliukai ir pirkau jiems merino vilnos rubelisu is https://www.rasakila.lt/ tai ten isigijau toki lanolina berods vadinasi ,kad perskalauti vilnonius rubus, kad vilnos gerosios savybes isliktu, galima ji ir ant patalynes panaudoti. Jie ,beja, ir patalynes geros turi. Mano drauge pirko su silku tai labai patenkinta.

Kaip gerai, kad Airijoje ir nereikia tu tikru zieminiu nei rubu, nei batu, sutaupom biggrin.gif Turiu ilga juoda striuke paparsta, tai man ji visur prie visko tinka. biggrin.gif Dar turiu irgi vilnoni paltuka, labai smagus, irgi skalbiau skalbimo masinoje, ant vilnos programos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gruodžio 2019 - 12:18
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 05, 12:10)
Tu rimtai manai, kad cia kazkas kazka skriaudzia? blink.gif  o su kastuveliais per galva netranko tau? tu ne bjauri boba, tu suvaikejusi ir visai nukvakusi jau... unsure.gif

Kimsk savo susmirdusia srebtuve. Ar tave siandien cia kas kalbino, kad vel raunies? Ar tau asmeniskai kazka rasiau, gluse?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 05, 13:12)
Sukist galima. Bet kad svariai issiskalbia ir issiskalauja tai kazin. Toks turis vistik sukistas doh.gif - visi mikrobai ir purvai susisuka ir tiek.

Na man iki centro vaziuot 10-15 min. As nesiruosiu pestute tokio atstumo eit. Ir priperstam trulike ar autike irgi nesiruosiu stovet, kur visi koseja  ciaudeja  aplink, ir kur prakaituotos riebaluotos rankenos/ laikikliai.
O tu eik pestute arba truliku, gal dar skupi esi, uz stovejina nenori moket.

Jei tu miesto pakrasty gyveni, tau gal su masina geriau. Bet as netoli centro, man nueiti 20min gal, beprotybe vaziuot su masina, kai grustis gatveje reikia, tada dar pusvalandi laisvo parkingo ieskoti ir vis tiek iki vietos reikia eiti. Kaimietiskas mentalitetas noret centre prie duru pasistatyt masina...

O as savo kaldros nesukisu net, didele ir stora. Nevargstu, nunesu i eko valyma be chemijos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 05, 12:26)
Cambala
Tai nebutina rasyt kazka grazaus apie M L, galima gi SIAIP rasyti, neutraliom temom, bent kartais, ne?

Pritariu, galima. Bet bent man neidomu, kai cia kasdien sedi ubunte. Ka beparasysi, ateina ir kisasi, nors jos niekas nekalbina.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 05, 13:14)
Jei tu miesto pakrasty gyveni, tau gal su masina geriau. Bet as netoli centro, man nueiti 20min gal, beprotybe vaziuot su masina, kai grustis gatveje reikia, tada dar pusvalandi laisvo parkingo ieskoti ir vis tiek iki vietos reikia eiti. Kaimietiskas mentalitetas noret centre prie duru pasistatyt masina...

O as savo kaldros nesukisu net, didele ir stora. Nevargstu, nunesu i eko valyma be chemijos.

Beprotybe yra gyventi sausakimsam mieste, na nebent esi "prie meno" ir reikia senamiesti buto prestizinio, ar siaip prie pinigo ir reikia kazko prestizinio.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 05, 13:18)
Pritariu, galima. Bet bent man neidomu, kai cia kasdien sedi ubunte. Ka beparasysi, ateina ir kisasi, nors jos niekas nekalbina.

Nu. Va paskutinis pavyzdys
Snekejom apie tai kas su kuo eis i tetra/ opera. Na vienos su paltais, kitos su striukem. Ne tame esme, jei nori ir atrodo tinkama striuke, tegu eina su striuke biggrin.gif .
Bet atejo ubunte ir kisa savo trigrasi apie savo Airija, kur jai labai gerai ir nereikia ziemai jokiu siltu striukiu ar paltu😂😂.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 05, 13:18)

tu funkcija uzsistatyk, ignoravimo manes ir nematysi, jei mano zinutes taip tave veikia biggrin.gif kas zmones per verkslentojai, tai ko is vis tada ateini ? lotuliukas.gif
Atsakyti