Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

dar i sveikatos, jogos ir arranged marriage tema smile.gif
kai paskaciau, cia kad tetos ir kitos gimines moterys rupinasi vaikino suporavimu, prisiminiau, ka snekejom apie tas vedybas , kai pora parenkama tevu, seneliu...
taigi ,kaip zinot dirbu su indais ir pakistaneicias ir .t.t, ir su jais daznai pasnekam, man idomiau daznai su jais bendrauti, nei su airiais, nes visgi visi esam tie emgirantai, ir net kazkaip kultura man ju artimesne, nei airiu...ir siaip man labai idomu pazinti kitas kulturas...
vienas vaikinas is Indijos, baiges elektronikos inzinerijos magistratura ( cia, kad nemanytumet, kad koks berastis ) su juo isisnekejom apie joga, taip aisku zinau, kad tai, ka mes vadinam joga tera fizine manksta, kuri man patinka, bet tai toli nuo tikros jogos. Taigi, jis man zinoma ta patvirtino, papasakojo siek tiek apie savo seneli, kuris visa gyvenima praktikuoja pranajama ir turi issiugdes galimybe pvz buti kelias valandas po vandeniu. Visa tai imanoma, bet tai nera tik kazkokie pratimai, tai visas gyvenimo budas, jie nevalgo gyv kilmes porduktu, isskyrus piena tam tikru paros metu ir karves savos, mylimos, laisvai begyvenancios, nevalgo cesnaku ir daugumos sakniniu darzoviu ir t.t.. Pries atliekant asanas, pasakojo kiek laiko reikia nevalgyti ir kiek vandens isgerti ir t.t. vienu zodziu man buvo toks vauu , esu aisku apie viska girdejusi, bet taip gyvai susidurti su zmonem, kurie prie to prisiliecia...jis pats sake siek tiek praktikuoja, bet ne tiek, kaip senelis, be to atvyko i Airija ir gyvenimo budas cia jau kinta...
Sis vaikinas ves jo tevu isrinkta mergina sake, ir tai jam taip naturalu, kaip ir mums susirasti patiem. Bet as manau turint tokius senelius as irgi jauciu jiem patikeciau savo vyro isrinkima biggrin.gif ju pziuris aplamai gana rimtas ir sisteminis i seimos kurima, daug smulkiu ritualu, ir sakyciau net daugiau samoningumo... jie tuodamiesi zino, kad rieks dirbti, kad reiks stengtis vienas kita padaryti laimingus, dziuginti, deti pastangas...
pas mus daznai buna toks visiskas nemastymas, reikia gero vyro, vaiku ir viskas tuom ir baigiasi visos zinios, norai ir planai dazniausia....taip pat pas mus turiu omeny visa Europa, labai reta bun aismintingi tevai ri proteviai, kurie galetu kazka doro patarti..todel gristant prie pirmines minties, abejoju ar tetos, mamos, mociutes pas mus gali padeti issirinkti antra puse... nu nebent pacio suskurusios tikrai darnes seimas ir neziuri tik savanaudisku, egoistiniu tikslu...is relaiu pavzydziu, kas is pazystamu, giminaiciu tuokesi daugiau del tevu spaudimo ar jiem aptarus, tos visos poros issikyre arba nelaimingos...nes tas matymas pas mus labai siauras, vyras, jei pasiturintis ar perspektyviam darbe, vaidnasi geras bus , o jei dar negeria tai is vis vos ne svenatasis lotuliukas.gif
bet apie suderinamuma, matyma vaiko savo ir kito charaketerio nelabai kas ka nusimano....gal mes palamai per mazai skiriam laiko sau, saves pazinimui, ir tuo paciu artimuju pazinimui, tikram, nepavirsutiniskam, ivairiom praktikom, kurios atnestu nusirmainima, samoninguma, pazinima...
gal del to tiek vienisu zmoniu ir santykiuose taip pat...tie visi patogumai, modernumai, technologijos atitolino zmones ir vienus nuo kitu ir nuo pacio saves...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 25, 11:27)
sunku mesti ta zalinga iproti ;) jei nera priklausomybes seksui tai ko eiti pas kita ?? skaniau gamina -pavalgyti ?? 
man tai- kaip liga .

skaniau gamina pavalgyt lotuliukas.gif oi, kad tik del to eitu pas kitas lotuliukas.gif
nezinau del ko eina pas kitas, kitus, cia jau tu , kas eina reiktu paklausti...

kur pasakojau apie drauge kuri beveik 2 metus susitikinejo su vedusiu vyru, tai kiek pasakojo, kad tas vyras senai buvo vedes savo zmona, jausmai prableso, jie susitiko isizienbe aistra, ir nebegalejo susivaldyti, pas kitas nevaiksciojo tik pas ja, paskui jei issikyre, jis pasiliko su zmona, nes va dalintis turtus ir pradeti vel nuo nulio nesinorejo, vadinasi meiles is tikro nebuvo, buvo tik svieziena, aistra, nuodemes saldumas.... nezinau kaip jis ten toliau gyvena, o ji susirado vyra, susituoke ir augina vaika...Ji siaip visa gyvenima buvo pries tokius santykiu ssu vedusiu, bet va kaip kartais gyvenimas ima ir pasijuokai is musu ir mus pratestuoja, kiek mes atstovesim savo idealus, vertybes biggrin.gif
Atsakyti

Man, tarkim, tai visada patiko žiauriai pasileidusios, jei ką... :D Ir santuokai, ne "šiaip tik" ;)

Neteisinga tavo teorija, Listeika :P -- Nėra čia JOKIO paradokso, ta prasme :P

https://www.youtube....h?v=huZTRymyfpU

Gal tiksliau reikėtų sakyti ne pasileidusi, o su patirtimi.

Įdomiai išeina, jei vyras yra turėję n+k partnerių, jis skaitosi su patirtimi.O jei moteris turėjusi daugiau nei du partnerius, jau vadinama pasileidusi. :hmm:

Ir dar man nesuvokiamas paradoksas, santuokai ieškoma nekaltos, o paskui vaikštoma pas kitas, nerimtas ir patyrusias.Tai kaip čia yra?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 25, 10:58)
o ir as galvoju kad pazintyse dazna velniu prisveitusi yra ;)

Turejau kazkada anketa draugas.lt, tiesa neilgai. Tai budavo, kad susirasinejam, ka nors normalaus parasau, atraso taip, tarsi poslybe buciau parasiusi, vel ka nors normalaus parasau, vel atraso tarsi buciau nu jau labai kazka nesvankaus parasiusi.
Taigi vyra daznai mato tai, ka nori matyti mirksiukas.gif
Kai atsakiau, kad su nepazistamu zmogumi apie nesvankybes nesirasinesiu, buvau isvadinta davatka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 11:59)
Man, tarkim, tai visada patiko žiauriai pasileidusios, jei ką... biggrin.gif Ir santuokai, ne "šiaip tik" ;)

Dar ziurint, su kuo tas pasileidimas ax.gif
Jei tarp dvieju zmoniu, tai viskas Ok, bet jei daugiau, tai man cia jau blaskymasis butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 25, 11:16)
TO Liutuke -bet netikiu tuo mitu, kad va reikai issilakstyti ir tada busi istikimas, manau atvirksciai, tas kas lakste daug greiciau gali paslysti
  As kazkada rukiau ,megau del malonumo (12m nerukau)  -  nepakenciu rukanciu ,smirda
priklausomybe keksui -tai liga ,rukymas alhogolizmas ir  mirksiukas.gif  cia tas pats vienoje rankineje

Pritiariu. Zmogui pazinojusi tik viena partneri, sunku zengti pirma zingsni i nezinomybe. Karta nuklydus i svetimas lankas, antras kartas bus zymiai lengvesnis, nes keliukas jau pramintas.
Atsakyti

Moonte, cia gal labai nuo zmogaus priklauso. Man pirmas kartas buvo labai ryztingas, o va i kaire taip niekada ir nesiryzau.  :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 25, 11:27)
sunku mesti ta zalinga iproti ;) jei nera priklausomybes seksui tai ko eiti pas kita ?? skaniau gamina -pavalgyti ?? 
man tai- kaip liga .

Karta man teko stebeti kaip jaunas vyras nuejo i kaire itakotas darbe esancio kolektyvo. Kuo jaunesnis zmogus tuo labiau pasiduoda "bandos" itakai. Paradoksas, metuose vyrai "zile galvon, velnias uodegon" irgi yra lengvai itakojami. Jie ir patys jaucia, kad laikrodukas tiksi, ateina noras pasispardyti irodyti savo vyriskuma, ne vien sau, bet ir kitiems.

Taigi, ne visada vyrai eina i kaire del saves. Parasiau ir pagalvojau, o ir moterys yra kolektyvu t.y. terpes kuriose dirba, mokosi, draugauja itakojamos.

Vnz. visi mes zmones.
Atsakyti

Tai MVM / VMV blogai jau čia būtų..?

Nebūk tu šita Ubuntienė -- žvelk plačiau... :D :D

Cambala, tark savo svarų žodį. Smok, tiksliau :D

Papildyta:
Dar ziurint, su kuo tas pasileidimas ax.gif
Jei tarp dvieju zmoniu, tai viskas Ok, bet jei daugiau, tai man cia jau blaskymasis butu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 12:13)
<p>Moonte, cia gal labai nuo zmogaus priklauso. Man pirmas kartas buvo labai ryztingas, o va i kaire taip niekada ir nesiryzau.  ax.gif​ </p>

Savaime suprantama 4u.gif
Bet tendencija egzistuoja. Zmones bijo zengti pirma zingsni, del nezinomybes baimes. Tai didelis psichologinis stabdis. Tai galima taikyti visom gyvenimo sritim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 liepos 2018 - 11:30

Tai MVM / VMV blogai jau čia būtų..?

Nebūk tu šita Ubuntienė -- žvelk plačiau... :D :D

Cambala, tark savo svarų žodį. Smok, tiksliau :D

Tai ziuret placiau galiu, bet va esu Lean gerbeja - one at a time  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 11:59)
<p>Man, tarkim, tai visada patiko žiauriai pasileidusios, jei ką... biggrin.gif Ir santuokai, ne "šiaip tik" ;)</p>
<p>Neteisinga tavo teorija, Listeika tongue.gif -- Nėra čia JOKIO paradokso, ta prasme tongue.gif
<p> </p>

O vyras negali savo nekalta zmona "istvirkinti" taip, kad patenkintu savo poreikius?
Atsakyti

O vyras negali savo nekalta zmona "istvirkinti" taip, kad patenkintu savo poreikius?

Gali, bet turi buti geras mokytojas  :D 

O dauguma jau nori cia ir dabar ir iskart tokios, kokios nori  :ax:​ 

Atsakyti

Tu dar jauna. Idealiste... :)

Man jau turbūt galioja Moontės žodžiai:

"Paradoksas, metuose vyrai "zile galvon, velnias uodegon" irgi yra lengvai itakojami. Jie ir patys jaucia, kad laikrodukas tiksi, ateina noras pasispardyti irodyti savo vyriskuma, ne vien sau, bet ir kitiems."

Tiksi laikrodėlis

Man ant pagalvėlė

Bėga rodyklėlės

Laiko takeliu...

Tik-tak tik-tak tik-tak :D :D

Tai ziuret placiau galiu, bet va esu Lean gerbeja - one at a time  :lol:

Atsakyti