Na kaio cia pasakius. Gali buti, kad tas poreikis nebus patenkintaa ir del to nebus terpes rastis meilei. O kai vienaa ilga laika kencia nuo trukumo ar pertekliaus, ar kazkas smarkiai nedera, tai rimtaa trukdis...
Į temą pasakysiu... turėjai vieną tokią draugę(..?), kuri atkakliai mėgino atskirti "dvaisiškąjį" aš nuo kūniškojo. Ar reikėtų sakyti tiksliau, buvo susižavėjusi mano protu / kognityviniais gebėjimais, bet ne emocine puse..? Turbūt nieko keisto tuomet, kad tas jos susižavėjimas į įsimylėjimą taip ir neperaugo..?
Atvažiuoja tokia va po 6(!) savaičių nesimatymo. Ir tempia tave IŠ KARTO į kažkokį koncertą. Po.kui man tas tavo koncertas (koks jis bebuvęs ten), jei aš tavęęęs noriu pirmiausia. Maslowo piramidė, beibi. Nes kas bus, jei bandysim ją apverst -- Pirma "pavalgom", tada kultūrinamės ;) -- Ne visoms suprast tą. O kaip ir elementaru juk..?
Rašykit mergaitės "į temą". Užkniso mane čia jūsų tie dol.bani vegaaaniški / sveikuoliški paistalai, Ne tam tą temutę buvau atnaujinęs pagal aną Kakavos_ryte "divertismentą", pleee
Na nezinau, man geriems santykiams neuztenka dvasines meiles, reikia ir kuniskos
ir kazkokiu dirbtinu ribu nepaišau, kas yra normalu, o kas jau nebe. Kaip zmones poroje susitaria, tai ir yra normalu.