Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 09, 17:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72564061" data-time="1575898651"><div><p>Papildyta:
šaunuolė (tik kavos gal tomis dienomis nereiktų)</p></div></blockquote><p>Na,jau ne.Be dozės niekaip negaliu.Jei negerčiau kavos,tai kam ir begyventi,?</p>

suprantu, bet jei jau valaisi, tai valytis reik. Vietoje kavos stipresnės arbatos gi gali tomis dienomis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 09, 17:41)
suprantu, bet jei jau valaisi, tai valytis reik. Vietoje kavos stipresnės arbatos gi gali tomis dienomis

Slykstus tavo valymasis su tavo aprasyrltom klizmom.Ne kava ar arbata uzsislepkt

. biggrin.gif
Tai kaip su tos temos dingusiu ir hedyy ieskomu vyru?
Kur tavo galios? biggrin.gif
Papildyta:

Slykstus tavo valymasis su tavo aprasyrltom klizmom.Ne kava ar arbata uzsislepkt

. biggrin.gif
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 09, 13:18)
Tai tu ir parasyk kaip tu paprasytum tos valstybes,  kad isbrauktu? Ka pagal tave reiskia- isbrauktu? Tusinuku? Kaip tu tai padarytum? Kodel neparasai?
Taigi tau ir sakom, kad teismas priimtu sprendima ne del skyrybu, o del iraso panaikinimo, o tai reiskia, kad nutruksta jusu civiliniai santykiai. Jus ne sutuoktiniai teisiskai.

Nera valstybinej santuokoj ubunte. Tikrai neieskosiu, bet jinai vienoj emigrantu temoj patarinejo kitoms, kad jei galvoji emugruot - tai neapsimoka tuoktis oficialiai

Papildyta:
Tai tu ir parasyk kaip tu paprasytum tos valstybes,  kad isbrauktu? Ka pagal tave reiskia- isbrauktu? Tusinuku? Kaip tu tai padarytum? Kodel neparasai?
Taigi tau ir sakom, kad teismas priimtu sprendima ne del skyrybu, o del iraso panaikinimo, o tai reiskia, kad nutruksta jusu civiliniai santykiai. Jus ne sutuoktiniai teisiskai.

Nera valstybinej santuokoj ubunte. Tikrai neieskosiu, bet jinai vienoj emigrantu temoj patarinejo kitoms, kad jei galvoji emugruot - tai neapsimoka tuoktis oficialiai

Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 09, 23:18)

. biggrin.gif

kokios temos? nėra jokios tokios temos, vėl balti arkliai tau skraido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 09, 23:18)

Jei vienisa moteris tai gauna busta nemokama, o tai nemenka paspirtis. Gal ir vyras turejo atokiau laikytis, nes tikrina...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 09, 23:25)
kokios temos? nėra jokios tokios temos, vėl balti arkliai tau skraido biggrin.gif

Yra yra, tik istrinta nematoma.
Ten paprasiau kad surastum mirusi milijonieriu kuris slaptoje saskaitoje turi pinigu.. Ar kur auksa uzkases... O ir siaip pasnekek su numireliais ivairiu epochu del uzkastu auksu ir brangakmeniu
Atsakyti
nail.gif popc1.gif
pradalzenyje sleduet........ bigsmile.gif
Papildyta:

netrukdyk talentui skleistis biggrin.gif
Atsakyti

Neber, nes istryne.
Tai jo neugebejai rast dingusio zmogaus? biggrin.gif Tai irodymas, kad tu sm ezoteriniu paistalu nuokvaka. 4u.gif
Papildyta:

Neber, nes istryne.
Tai jo neugebejai rast dingusio zmogaus? biggrin.gif Tai irodymas, kad tu sm ezoteriniu paistalu nuokvaka. 4u.gif
Atsakyti

Tai nėra organizmo valymas.Tiesiog vieną dieną per savaitę kukliau valgau.Organizmas ne kanalizacijos vamzdis, kad jį reikėtų valyti.Mūsų kūnas taip sukurtas,kad kol patys nesugadinam,geba susitvarkyti pats.

Hedy tema matyt ištrinta.Man irgi buvo įdomu,kuo čia viskas baigsis.

Atsakyti
Mylimuke, aš kartais darau iškrovos dieną. Bet dabar labai aptingau-tom dienom būna šalčiau ir mažiau darbingesnė, tai reikia surasti tinkamą laiką. Bet po to skonio receptoriai geriau veikia, kažkaip norisi sveikesnių produktų..O kažkada virškinimo negalavimus buvau gerai sutvarkiusi būtent su tomis iškrovos dienomis, na, buvau jauna ir kvaila, nesupratau kokias nesąmones valgau ir buvau biški prisidirbusi...

O man patinka toks oras!! Nekenčiu minuso. Ok, lai būna sniegas kokį mėnesį, kad vaikai pasidžiaugtų ir visi kiti, mėgstantys šaltį biggrin.gif Aišku, saulės žiauriai žiauriai trūksta, bet kai minusas aš negaliu normaliai jaustis, geriau jau va +4 ir rūkas man tinka, ir tas apniukimas, vakar vaikštinėjau po miestą ir kaifavau smile.gif Yra gi nenormalių žmonių biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 09, 14:45)
Jei taip baisiai būtų, visi visavalgiai butu ismire  tongue.gif
Lisiteja,
Ar ne tu kartais darai iskrovos diena?

Atsakyti

O man patinka toks oras!! Nekenčiu minuso. Ok, lai būna sniegas kokį mėnesį, kad vaikai pasidžiaugtų ir visi kiti, mėgstantys šaltį biggrin.gifAišku, saulės žiauriai žiauriai trūksta, bet kai minusas aš negaliu normaliai jaustis, geriau jau va +4 ir rūkas man tinka, ir tas apniukimas, vakar vaikštinėjau po miestą ir kaifavau smile.gifYra gi nenormalių žmonių biggrin.gif

Man minuso irgi nereikia.Man ideali žiema -5 šalčio, saulė ir 5 cm sniego.

Bet tu girdėtum kaip mano klientai rauda  :oh: Kam slidinėti norisi, kas ledo žvejybai pasiilgęs,kam žvėris miške skaičiuoti reikia.Medžiotojas  mat vakar kėdėn papuolęs buvo.Vnž varguolių choras kažkoks :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 gruodžio 2019 - 08:18
Jau įsivaizduoju tuos dejavimus smile.gif Pamatysi, kai pasnigs ir atšals, vėl pasipils lavina, kad pravažiuoti neįmanoma, kad kelių nevalo, kad sniegas ne toks kaip prieš 40 metų ir panašiai biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 10, 08:17)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72564442" data-time="1575957668">
<div>
<p>O man patinka toks oras!! Nekenčiu minuso. Ok, lai būna sniegas kokį mėnesį, kad vaikai pasidžiaugtų ir visi kiti, mėgstantys šaltį vartotojo įkelta nuotraukaAišku, saulės žiauriai žiauriai trūksta, bet kai minusas aš negaliu normaliai jaustis, geriau jau va +4 ir rūkas man tinka, ir tas apniukimas, vakar vaikštinėjau po miestą ir kaifavau vartotojo įkelta nuotraukaYra gi nenormalių žmonių vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man minuso irgi nereikia.Man ideali žiema -5 šalčio, saulė ir 5 cm sniego.</p>
<p>Bet tu girdėtum kaip mano klientai rauda  doh.gif Kam slidinėti norisi, kas ledo žvejybai pasiilgęs,kam žvėris miške skaičiuoti reikia.Medžiotojas  mat vakar kėdėn papuolęs buvo.Vnž varguolių choras kažkoks lotuliukas.gif</p>

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 10, 09:29)
Jau įsivaizduoju tuos dejavimus smile.gif Pamatysi, kai pasnigs ir atšals, vėl pasipils lavina, kad pravažiuoti neįmanoma, kad kelių nevalo, kad sniegas ne toks kaip prieš 40 metų ir panašiai  biggrin.gif

Tikrai ne toks! Atsimenu, mane maza privyniodavo i kailinius taip, kad pajudet negaledavau lotuliukas.gif isodindavo i rogutes ir tempdavo, tai sniego virs galvos praktiskai budavo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 10, 00:04)
Neber, nes istryne.
Tai jo  neugebejai rast dingusio zmogaus? biggrin.gif Tai irodymas, kad tu sm ezoteriniu paistalu nuokvaka. 4u.gif
Papildyta:

Neber, nes istryne.
Tai jo  neugebejai rast dingusio zmogaus? biggrin.gif Tai irodymas, kad tu sm ezoteriniu paistalu nuokvaka. 4u.gif

ištrynė tai tavo smegenis biggrin.gif
nuokvaka, tai dar kai kažko yra, o pas tave iš viso tuščia net skamba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 10, 06:15)
Organizmas ne kanalizacijos vamzdis, kad jį reikėtų valyti.
Mūsų kūnas taip sukurtas,kad kol patys nesugadinam,geba susitvarkyti pats.

kodėl ne? tikrai rastum pas ką toks, nes kaip pati rašai, būna jau suvarytų ir nebesugebančių apsivalyti
Papildyta:
ir pagal apklausas tas pats, žiema - nekenčiamiausia https://www.gismeteo...emegsta-ziemos/
Atsakyti