QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 13:05)
<p>Nemėgstu būti kategoriškas, bet šįkart pavarysiu IDOMUČIA stilium.</p>
<p>Lutuke,</p>
<p>esi reto naivumo (vengsiu sąvokos "bukumo" -- nemėgstu atvirų įžeidinėjimų...). Toks nenorėjimas matyti realijų...

</p>
<p>"Niekaip neįtakoja"... -- didesnės nesąmonės neteko dar skaityt... :DDD</p>
<p> </p>
<p>Man bus labai keista, jei taviškis nenuvarys kada į kairę. (Gal jau seniai varinėja..?) -- Tik esi per daug apsalusi nuo savo pačios Tobulo Pasaulio iliuzijų, kad ką nors pastebėtum..??

</p>
Ka padarysi buka tai buka

Ne visi vyrai kabeliai, ir ne visiem svarbiausias poreikis pasidulkinti gyvenime, bet tai vyrai ir yra santuokoje
o kas jums keista kazkaip manes tikrai nejaudina , bet man butu keista, jei jus sugebetumet susikurti ilgalaikius santykius is to ka ir kaip iki siol rasot...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 13:12)
jus ne is tos puses ziurit. kai sekso poroje nera arba jis kaip cia pasakius... tai slopsta bendrumo jausmas, o tai neigiamai itakoja meiles jausma.
<p>as nerasiau, kad su kiekvienu nauju einu ryztingai, cia tik su pirmu giliai ikvepiau ir pirmyn, nes nu labai patikimas atrode. paskui vos neistekejau uz jo, bet nusprendziau, kad gal anksti dar teket

</p>
Ne zinokit tikrai taip nera, isvirksciai ziurit

meiles jausmo neitakoja fiziniai dalykai, atvirksciai meiles jausmas itakoja mus...patikekit, jau kame kame, bet tame turiu patirties
gal bereikalo?
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 13:18)
<p>Dar viena teoretikė. Nesvarbu jai nei charakterių skirtumai, ar temperamentų. Maždaug "belskite ir jums bus atidaryta". "Ir tai yra faktas!" (iš "Šauniojo kareivio Šveiko nuotykių" šita jau ;) )</p>
<p>Neatidaro jis vis dar durų..? Per mažai spaudi akseleratorių, reiškia...

-- Nesvarbu, kad mašina į uola atsirėmusi jau. Vis tiek spausk... kol sudeginsi dvižoką. O gal uola atsivers... a vdrug

</p>
<p>Žavios jūs panos. Aš jus myyyyliu

))</p>
tik tos teoretikes, palei jus, viska praktikoje praejusios
nesuderinami zmones vienas kito nepamilsta
o jei turit omeny tik susibegimus del sekso, aisku, kad cia nebutinai zmones ims ir susiderins....