Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 25, 13:21)
As kalbu apskritai apie laiko leidima, ka galima rinktis vietoj siuvinejimo. Gali buti ir pramoga, ir saviugda.
O del veiklu tai prastai informuota esate, jeigu zinote tik komercinius ziopciojanciu pupyciu koncertus. Yra ir dabar tu bendruomeniu rateliu, isskirtinai moterisku arba misriu, yra ir dideliu choru ir mazu dainavimo rateliu, gali rinktis ka nori dainuoti. O koncertai, teatrai, filmai ir kt dalykai kiekvienam pagal skoni juk. Parodos, ekskursijos, sportai visokie koliu nori. Faina kad galima rinktis tiek. Ir pasirinkimo laisve nebutinai reiskia, kad zmones puola i komercija ir susvetimeja. Net ir cia galima rinktis, ar nori sumoket ir gaut all inclusive, ar pabut truputi laukinis pirmykstis, viska pats

Manot supras?
Abejoju. Itariu zmogus tai nepatyrusiam, o svarbiausia, neorinciam tai suprasti, patirti neimanoma ka paaiskinti.

Siaip pagalvojau, kaip siuvinejimas gali suartinti vyra su zmona.

Kai kalba eina apie kulturini rengini, zinau, kad po renginio zmones aptaria matyta, pasidalina ispudziais, teigiamom emocijom. Analogiskai keliaujant, net skaitant knygas.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 13:42)
<p>O dabar pamirštam viską, ką prieš tai rašiau. Ir skaitom Vydūną.
</p><p></p><p>Vydūnas apie meilę:
</p><p></p><p>1. Tie, kas tikrai myli, vienas iš kito nieko nenori ir nelaukia. Tesirūpina tik tuo, kaip jam ar jai savo meilę parodyti. Meilė sau nieko n<span>ereikalauja, o tik dalina. </span></p><div><p>2. Kas tikrai myli, nepažįsta nepasitikėjimo. Jis myli taip pat, nepaisant to, kaip mylimoji ar mylimasis į tai atsiliepia.</p><p>3. Meilė kyla iš žmogaus branduolio. Nepažindamas savęs, žmogus nežino ir kas yra tikroj meilė.</p><p>4. Tikrai save pažinęs žmogus, gyvai jaučiantis savo dvasią-sielą ir jos ryšius su viskuo, kas yra, žino, kad yra vienas, vienui vienas. Jei žmogus to nesuvokia, kaip dažniausiai būna, ir gyvena aklais įprasto gyvenimo papročiais, tai skaudžiausioji tiesa, - kad jis yra vienui vienas - apsireikš jam mirties valandą.</p><p>5. Aišku, kad iš meilės kyla visa tai, kas yra. Ji yra visa ko pradžia. Meilė yra patsai kūrėjas. Dievas yra meilė - byloja šventraščiai, o išmintingieji sako, kad meilė yra vienybės sąmonė. Per šią vienybę galima susiliesti su kitu žmogumi, kuris taipogi jaučiasi vieningas su visumos Šaltiniu - Dievu. Nėra kito kelio.
</p><p></p><p>Varau į Tibetą iš karto. Kaži ar užteks 7 metų ten tik. Kaip Bradui Pittui..?? biggrin.gif
</p><p>p.s. tik neklauskit, kodėl / kur dingsiu vėl. Skaitykit nuo pradžių ;)
</p></div><p></p>

cia darbe yra laiko Vyduna skaityti? bigsmile.gif
bet grazu...
Atsakyti

As kalbu apskritai apie laiko leidima, ka galima rinktis vietoj siuvinejimo. Gali buti ir pramoga, ir saviugda.
O del veiklu tai prastai informuota esate, jeigu zinote tik komercinius ziopciojanciu pupyciu koncertus. Yra ir dabar tu bendruomeniu rateliu, isskirtinai moterisku arba misriu, yra ir dideliu choru ir mazu dainavimo rateliu, gali rinktis ka nori dainuoti. O koncertai, teatrai, filmai ir kt dalykai kiekvienam pagal skoni juk. Parodos, ekskursijos, sportai visokie koliu nori. Faina kad galima rinktis tiek. Ir pasirinkimo laisve nebutinai reiskia, kad zmones puola i komercija ir susvetimeja. Net ir cia galima rinktis, ar nori sumoket ir gaut all inclusive, ar pabut truputi laukinis pirmykstis, viska pats

Kalbant apie moteru « ratelius » yra Lean In organizacija. As nzn kaip Lt, bet kur as gyvenu, tai jos labai aktyvios, organizuoja kas  menesi po kokius mokymus. Nueinu daznai

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 13:49)
cia darbe yra laiko Vyduna skaityti?  bigsmile.gif
bet grazu...

Nus jei ne prie konvejerio sedi ,, o kur prie vartu keldinejimo smile.gif)) dar buna vadybininku ratas zaidzianciu tankiukais vienas su kitu (tankiukus visus isaudo )smile.gif)) na ir galu gale direktoriai -kaip atsipalaidavimo buda atrade -SKAITO VYDUNA biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 13:42)
<p>O dabar pamirštam viską, ką prieš tai rašiau. Ir skaitom Vydūną.
</p><p></p><p>Vydūnas apie meilę:
</p><p></p><p>1. Tie, kas tikrai myli, vienas iš kito nieko nenori ir nelaukia. Tesirūpina tik tuo, kaip jam ar jai savo meilę parodyti. Meilė sau nieko n<span>ereikalauja, o tik dalina. </span></p><div><p>2. Kas tikrai myli, nepažįsta nepasitikėjimo. Jis myli taip pat, nepaisant to, kaip mylimoji ar mylimasis į tai atsiliepia.</p><p>3. Meilė kyla iš žmogaus branduolio. Nepažindamas savęs, žmogus nežino ir kas yra tikroj meilė.</p><p>4. Tikrai save pažinęs žmogus, gyvai jaučiantis savo dvasią-sielą ir jos ryšius su viskuo, kas yra, žino, kad yra vienas, vienui vienas. Jei žmogus to nesuvokia, kaip dažniausiai būna, ir gyvena aklais įprasto gyvenimo papročiais, tai skaudžiausioji tiesa, - kad jis yra vienui vienas - apsireikš jam mirties valandą.</p><p>5. Aišku, kad iš meilės kyla visa tai, kas yra. Ji yra visa ko pradžia. Meilė yra patsai kūrėjas. Dievas yra meilė - byloja šventraščiai, o išmintingieji sako, kad meilė yra vienybės sąmonė. Per šią vienybę galima susiliesti su kitu žmogumi, kuris taipogi jaučiasi vieningas su visumos Šaltiniu - Dievu. Nėra kito kelio.
</p><p></p><p>Varau į Tibetą iš karto. Kaži ar užteks 7 metų ten tik. Kaip Bradui Pittui..?? biggrin.gif
</p><p>p.s. tik neklauskit, kodėl / kur dingsiu vėl. Skaitykit nuo pradžių ;)
</p></div><p></p>

Besalygiska meile tai MEILES ETALONAS. Bet mes gi nuodemingi, tad ir musu meile netobula, tokia kaip mes.

O siaip myleti yra labai nesaugu, ypac taiaktualu vartotoju amziuje.
Atsakyti

Nus jei ne prie konvejerio sedi ,, o kur prie vartu keldinejimo smile.gif)) dar buna vadybininku ratas zaidzianciu tankiukais vienas su kitu (tankiukus visus isaudo )smile.gif)) na ir galu gale direktoriai -kaip atsipalaidavimo buda atrade -SKAITO VYDUNA biggrin.gifbiggrin.gif

Nei vienas atsakymas neteisingas :P

Pamiršot FB. Jis - visagaaaalis :D

Atsakymai patys įkrent tau į kompą, be to. Kaip toj pasakoj apie Ivaną Durnelį... :D

Atsakyti

Besalygiska meile tai MEILES ETALONAS. Bet mes gi nuodemingi, tad ir musu meile netobula, tokia kaip mes.

O siaip myleti yra labai nesaugu, ypac taiaktualu vartotoju amziuje.

Na, pagaliau kažką išgirdau į tą pusę... ;)

Minėtoji draugė siekė (ir tebesiekia) būtent tos etaloninės. Nebus jai lengva... :)

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 12:54)
<p>Į temą pasakysiu... turėjai vieną tokią draugę(..?), kuri atkakliai mėgino atskirti "dvaisiškąjį" aš nuo kūniškojo. Ar reikėtų sakyti tiksliau, buvo susižavėjusi mano protu / kognityviniais gebėjimais, bet ne emocine puse..? Turbūt nieko keisto tuomet, kad tas jos susižavėjimas į įsimylėjimą taip ir neperaugo..?</p>
<p> </p>
<p>Atvažiuoja tokia va po 6(!) savaičių nesimatymo. Ir tempia tave IŠ KARTO į kažkokį koncertą. Po.kui man tas tavo koncertas (koks jis bebuvęs ten), jei aš tavęęęs noriu pirmiausia. Maslowo piramidė, beibi. Nes kas bus, jei bandysim ją apverst tongue.gif -- Pirma "pavalgom", tada kultūrinamės ;) -- Ne visoms suprast tą. O kaip ir elementaru juk..?</p>
<p> </p>
<p>Rašykit mergaitės "į temą". Užkniso mane čia jūsų tie dol.bani vegaaaniški / sveikuoliški paistalai, Ne tam tą temutę buvau atnaujinęs pagal aną Kakavos_ryte "divertismentą", pleee tongue.gif biggrin.gif</p>

oho kazkas kad uzsikomandavo lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 25, 13:03)
Bet tai piktas koks, ryškiai negavęs biggrin.gif

lotuliukas.gif Maslow piramides pamatas neuztikrintas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 25, 13:45)
Kaip taikliai ir graziai  wub.gif  ir kaip pazistama visa tai  wub.gif

Taip ir galvojau, kad tai patyrusios moterys mane supras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 13:18)
<p>Dar viena teoretikė. Nesvarbu jai nei charakterių skirtumai, ar temperamentų. Maždaug "belskite ir jums bus atidaryta". "Ir tai yra faktas!" (iš "Šauniojo kareivio Šveiko nuotykių" šita jau ;) )<...>

Nesutinku.
Aš važinėju dviračiu su savo bernais, nes jiems tas patinka ir jie kreizeja.
Vyras atsistojo wake’inti, nes aš galvą pametus. Likusius bernus irgi į tai įtraukiau.
Psio, varau toliau “skandintis”.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 13:05)
<p>Nemėgstu būti kategoriškas, bet šįkart pavarysiu IDOMUČIA stilium.</p>
<p>Lutuke,</p>
<p>esi reto naivumo (vengsiu sąvokos "bukumo" -- nemėgstu atvirų įžeidinėjimų...). Toks nenorėjimas matyti realijų... biggrin.gif</p>
<p>"Niekaip neįtakoja"... -- didesnės nesąmonės neteko dar skaityt... :DDD</p>
<p> </p>
<p>Man bus labai keista, jei taviškis nenuvarys kada į kairę. (Gal jau seniai varinėja..?) -- Tik esi per daug apsalusi nuo savo pačios Tobulo Pasaulio iliuzijų, kad ką nors pastebėtum..?? tongue.gif</p>

Ka padarysi buka tai buka lotuliukas.gif
Ne visi vyrai kabeliai, ir ne visiem svarbiausias poreikis pasidulkinti gyvenime, bet tai vyrai ir yra santuokoje mirksiukas.gif
o kas jums keista kazkaip manes tikrai nejaudina , bet man butu keista, jei jus sugebetumet susikurti ilgalaikius santykius is to ka ir kaip iki siol rasot... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 13:12)
jus ne is tos puses ziurit. kai sekso poroje nera arba jis kaip cia pasakius... tai slopsta bendrumo jausmas, o tai neigiamai itakoja meiles jausma.
<p>as nerasiau, kad su kiekvienu nauju einu ryztingai, cia tik su pirmu giliai ikvepiau ir pirmyn, nes nu labai patikimas atrode. paskui vos neistekejau uz jo, bet nusprendziau, kad gal anksti dar teket   rolleyes.gif </p>

Ne zinokit tikrai taip nera, isvirksciai ziurit smile.gif meiles jausmo neitakoja fiziniai dalykai, atvirksciai meiles jausmas itakoja mus...patikekit, jau kame kame, bet tame turiu patirties biggrin.gif

gal bereikalo? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 07 25, 13:18)
<p>Dar viena teoretikė. Nesvarbu jai nei charakterių skirtumai, ar temperamentų. Maždaug "belskite ir jums bus atidaryta". "Ir tai yra faktas!" (iš "Šauniojo kareivio Šveiko nuotykių" šita jau ;) )</p>

<p>Neatidaro jis vis dar durų..? Per mažai spaudi akseleratorių, reiškia... biggrin.gif -- Nesvarbu, kad mašina į uola atsirėmusi jau. Vis tiek spausk... kol sudeginsi dvižoką. O gal uola atsivers... a vdrug tongue.gif</p>

<p>Žavios jūs panos. Aš jus myyyyliu smile.gif))</p>

tik tos teoretikes, palei jus, viska praktikoje praejusios mirksiukas.gif
nesuderinami zmones vienas kito nepamilsta mirksiukas.gif
o jei turit omeny tik susibegimus del sekso, aisku, kad cia nebutinai zmones ims ir susiderins....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 25, 14:18)
Ne zinokit tikrai taip nera, isvirksciai ziurit smile.gif meiles jausmo neitakoja fiziniai dalykai, atvirksciai meiles jausmas itakoja mus...patikekit, jau kame kame, bet tame turiu patirties  biggrin.gif

gal bereikalo?  bigsmile.gif

tai tik jusu nuomone. o mano patirtis kitokia.
nemanau, kad be reikalo. kiek zinau, jis jau pakeites 3 zmonas, o vaiku skaiciaus jau net nezinau, tik zinau, kad dar uz santuoku ribu pametes ax.gif jauna buvau ir naivi, kai galvojau, kad jis patikimas rolleyes.gif
Atsakyti