Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 23, 16:57)
tai kad regis aš taip ir rašiau

Tai ir parasyk - problema kad Europos kulturos patiria kracha pacios savaime.
Europo kulturos yra senos, o senatveje vystosi visokios demencijos, silpnaprotystes...
Sakoma...

Kai Dievai nori nubausti - jie atima prota.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 22, 17:39)
Burbės vyras vėl "dirba"  biggrin.gif o sūnus vėl negrįžo biggrin.gif

Matau tavo vibrikas užsilenkė. biggrin.gif
Atsakyti

Visos damos prie viryklės stovi?Labas rytas :4u:

Jau diena VIENA minute pailgėjo. :yahoo:

Šnd pas vaikus valgome  vakarienę ir skaityk, atlaikyta viena stichinė nelaimė vadinam Kalėdomis.Naujakas jau smulkmena.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 24, 10:47)
<p>Visos damos prie viryklės stovi?Labas rytas 4u.gif
</p><p>Jau diena VIENA minute pailgėjo. yahoo.gif
</p><p> Šnd pas vaikus valgome  vakarienę ir skaityk, atlaikyta viena stichinė nelaimė vadinam Kalėdomis.Naujakas jau smulkmena.
</p>

Kas mes, kokios verges? biggrin.gif
Ryta pradejau ilgu pasivaiksciojimu paupiu, tik kad sulijo, bet oras nuostabus.
Veliau tik lasisa iskepsiu ir salotyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 24, 09:47)
<p>Visos damos prie viryklės stovi?Labas rytas 4u.gif
</p><p>Jau diena VIENA minute pailgėjo. yahoo.gif
</p><p> Šnd pas vaikus valgome  vakarienę ir skaityk, atlaikyta viena stichinė nelaimė vadinam Kalėdomis.Naujakas jau smulkmena.
</p>

Buvau sporto salėj, padrybsojau burbuluose, pirtyje pasikaitinau, galimsiu kažką pirktinio biggrin.gif
Atsakyti

Ot, šaunuolės, vadinasi, kad tik aš virtuvėje dulkinuos :lol:Bet, manęs niekas neverti, aš pati, savo noru. :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 24, 13:07)
Buvau sporto salėj, padrybsojau burbuluose, pirtyje pasikaitinau, galimsiu kažką pirktinio biggrin.gif

O tu isvis negamini?
Atsakyti
Jaukių MJums Kūčių ir Kalėdų, panelės wub.gif kad ir ką kiekvienai šios šventės reikštų, pagonėms, neo-pagonėms, katalikėms, laisvamanėms, ir tt. svarbiausia tegu centre būna meilė....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 24, 14:38)
O tu isvis negamini?

Silkė su pievagrybisis, dviejų rūšių mišrrainė, džiovintos slyvos įdarytos pikantiška mišraine. Kitkas pirkta biggrin.gif mūsų 15 bus prie stalo, suneštinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 24, 13:30)
<p>Ot, šaunuolės, vadinasi, kad tik aš virtuvėje dulkinuos :lol:Bet, manęs niekas neverti, aš pati, savo noru. lotuliukas.gif 
</p>

Aš baigiau. Pas mus visi renkasi, kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 24, 13:30)
<p>Ot, šaunuolės, vadinasi, kad tik aš virtuvėje dulkinuos :lol:Bet, manęs niekas neverti, aš pati, savo noru. lotuliukas.gif 
</p>

Viska suspirkom, o kuciukus teko paciai kepti, nes visi ispirkti buvo. Vakar kepiau, bet kadangi buve sunaus klasiokai pas mus rinkosi, tai surijp visus kuciukus, tiek angliukams jie patiko biggrin.gif . Liko po kokius keturis kiekvienam biggrin.gif Prasimušim.

Tai ką...ir vel metai beveik baigesi

Ramaus Ir magisko Sv.Kuciu vakaro Jums ir Jusu seimoms. Megaukites buvimu kartu.
Linkejimai nuo Burbančios🎄❄️🎁
Atsakyti

Su Šv.Kalėdomis, mielos plepesių draugės.Laimės, meilės,sveikatos ir ramybės jums ir jūsų namams :wub:

Dosnaus Kalėdų senelio h115.gif

Atsakyti