Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

šauniai smile.gif

aš su veganiškais kepiniais nemoku eksperimentuoti. Imu tik konkretų receptą, kuris jau veganų išbandytas ir nieko nekeičiu, nes bijau. Nes tiesiog neišeina man kitaip, nesu labai gera virtuvės šeimininkė. Paprastus patiekalus kasdienai tai puikiai padarau, bet jei ko sudėtingiau, tai jau reikia atsargiai. Neseniai net blynai neišėjo. Atrodo kas ten gali neišeiti? Net sodos dėjau (kepimo miltelių neturėjau), o jų net negalėjau apversti keptuvėje. Tai galiausiai suverčiau į kepimo indą ir kepiau orkaitėje kaip pyragą/apkepą, bet irgi nei šis, nei tas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 21, 14:39)
šauniai smile.gif

aš su veganiškais kepiniais nemoku eksperimentuoti. Imu tik konkretų receptą, kuris jau veganų išbandytas ir nieko nekeičiu, nes bijau. Nes tiesiog neišeina man kitaip, nesu labai gera virtuvės šeimininkė. Paprastus patiekalus kasdienai tai puikiai padarau, bet jei ko sudėtingiau, tai jau reikia atsargiai. Neseniai net blynai neišėjo. Atrodo kas ten gali neišeiti? Net sodos dėjau (kepimo miltelių neturėjau), o jų net negalėjau apversti keptuvėje. Tai galiausiai suverčiau į kepimo indą ir kepiau orkaitėje kaip pyragą/apkepą, bet irgi nei šis, nei tas gavosi.

Buna buna
Pas mane labai daug migdolu miltu lieka nuo augalinio pieno gamybos, tai ju bet kur neidesi, blynai limpa labai nuo ju prie keptuves ir siaip keista tesla, tai teko ieskot konkreciu receptu. As dazniausiai pirmakart padarau pagal recepta, o paskui eksperimentuoju smile.gif
Anadien kokius tobulus kukulius dariau, net MB sake, kad skanu kaip mesa lotuliukas.gif bet vegetariski, ne veganiski.
https://www.nidosrec...omidoru-padaze/

O ka tu paprastom dienom gamini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 gruodžio 2019 - 13:50
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 21, 13:49)
Buna buna
Pas mane labai daug migdolu miltu lieka nuo augalinio pieno gamybos, tai ju bet kur neidesi, blynai limpa labai nuo ju prie keptuves ir siaip keista tesla, tai teko ieskot konkreciu receptu. As dazniausiai pirmakart padarau pagal recepta, o paskui eksperimentuoju smile.gif
Anadien kokius tobulus kukulius dariau, net MB sake, kad skanu kaip mesa lotuliukas.gif bet vegetariski, ne veganiski.
https://www.nidosrec...omidoru-padaze/

O ka tu paprastom dienom gamini?

šiandien mungytės (mung pupuolės tos mažos žalios) troškintos su salieru ir šaldytų daržovių rinkiniu (ten kalafiorai, morkos, cukinijos ir kažkiek žalių ankštinių pupelių ankščių) tai čia vietoje kokio karbanado sakykim
ir + avižų košė
aišku, žalių daržovių bliūdą dar irgi darom vistiek
Atsakyti
Blynam labai svarbu pati keptuve, jos karstis. Tesla gali buti per skysta kartais. As tai nemoku pagal receptus dazniausiai iprovizuoju biggrin.gif
Labai gera keptuve netycia nusipirkau, musu susigadino, tai ant greicio paemiau is lidlo tokia dengta kazkokia akmens mase, superine keptuve, nesvyla visai. ir dar vis dziaugiuosi savo slow cooker puodu, kaip patogu sumeti ka nori virti ar kepti, ijungi ir po keliu valandu valgai, gali isvaziuoti i miesta apsipirkti ir randi siltus pietus smile.gif
Siandien nusivariau nuo koju, bet visiem dovanos supirktos, maistai supirkti, ramybe, siemet daug laisvu dienu iki Kuciu tai pasidarysim daug ka is anksto. Pamenu kai dirbdavau restorane, tai panasiai kaip Listeja budavo pats bizekas pries sventes dazniausiai dirbdavau ir per Kucias, tiek kad jau bosai zinojo, kad mes svenciam kitaip, tai isleisdavo anksciau, bet nera to blogo, kas neiseitu i gera, taip gime tradicija, kad vyras ruosia beveik visus Kuciu valgius , kepa kuciukus biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit moterys,
ar pirkot vynotekoje kokiu delikatesu, sakysim ikru?
Kaip kokybe?
naujiems metams reikia ir vestuviu metinems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 gruodžio 2019 - 22:39
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 21, 22:28)
taip gime tradicija, kad vyras ruosia beveik visus Kuciu valgius , kepa kuciukus biggrin.gif

plia, geras, pavydu biggrin.gif nors maniškis labai padeda visada, o kartais gamina ir pats, bet kad visas Kūčias suruoštų, uch, stipru 4u.gif
maniškis tai nuo šiandien jau žvengia, sako tai ką, tikrai pyragą kepsi? (nes šiaip jau labai retai kepu). Sakau, aišku, Dievai laukia, tu negausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 21, 22:28)
taip gime tradicija, kad vyras ruosia beveik visus Kuciu valgius , kepa kuciukus biggrin.gif

cia kazkas suni seria veganiskai, tai nesistebiu, kad vyra irgi galima isdresiruoti visokiu keistu dalyku
Atsakyti
O MB labai retai gamina, nes as isimylejau virtuve tiesiog wub.gif ale reiktu neapsileist, pripras, bus paskui kaip cia https://youtu.be/hxCb9C1bC3w lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 21, 22:51)
cia kazkas suni seria veganiskai, tai nesistebiu, kad vyra irgi galima isdresiruoti visokiu keistu dalyku

Prie ko cia dresiruoti, mano vyrui visada patikdavo gaminti ir skaniai gamina, dar pas tevu gyvendamas ismoko, visada daro troskinius, sriubas skanias. Praeita savaitgali kepe kugeli pvz. Tu ka nepazysti vyru, kurie megsta gaminti? blink.gif Vyro tetis irgi gamindavo ir mano tetis irgi gamindavo, aisku retai, nes mama dazniausiai gamindavo, bet kai mama sirgdavo ar isvaziuodavo kur, tai visada gamindavo ir laukdavo pagyru biggrin.gif sakydavo, kad jis gamina geriau biggrin.gif ir kai vienas gyvendavo, jis visada sau gamidavos normalu maista, sriubas, kotletukus ir tt. nevalge kokiu uzpilamu makaronu smile.gif Siaip maisto gaminimas gi normalus bendrazmogiskas dalykas, dauguma mano draugiu tevai ir siap giminaicia vyrai visi gamina ar gamino, zinoma taip jau susiklosto,kad dazniau moterys gamina, bet niekas is vyru irgi nebega is virtuves. Man irgi patinka gaminti, nes man patinka skaniai valgyti, seima skaniai pamaitinti wub.gif
Atsakyti

O MB labai retai gamina, nes as isimylejau virtuve tiesiog wub.gifale reiktu neapsileist, pripras, bus paskui kaip cia https://youtu.be/hxCb9C1bC3w lotuliukas.gif

Fui, pasižūrėjau, net nuotaika sugedo. :aggressive: Kuilis ir tiek žinių.Dieta jam nepamaišytų, gražus ir neėdęs.

Kiek turėjau kadrų, visi maistą gamindavo, kuris daugiau, kuris mažiau.

Grilio gyvenime nesu kūrusi, ir mėsos nesu kepusi, jei koks vyras kompanijoje būna.Moku, galiu, bet iš principo to nedarau.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 21, 15:22)
šiandien mungytės (mung pupuolės tos mažos žalios) troškintos su salieru ir šaldytų daržovių rinkiniu (ten kalafiorai, morkos, cukinijos ir kažkiek žalių ankštinių pupelių ankščių) tai čia vietoje kokio karbanado sakykim
ir + avižų košė
aišku, žalių daržovių bliūdą dar irgi darom vistiek

Viauk viauk viauk viauuuuuuuuk

Absolutely disgusting
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 22, 00:58)
O MB labai retai gamina, nes as isimylejau virtuve tiesiog wub.gif  ale reiktu neapsileist, pripras, bus paskui kaip cia https://youtu.be/hxCb9C1bC3w lotuliukas.gif

Del savo vaiko nelabai kada ka stengeisi, bet gi diedas - kita kalba, ane? Del jo galima pradeti ir virtuveje pasisukineti

rolleyes.gif rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 22, 10:06)
Viauk viauk viauk viauuuuuuuuk

Absolutely disgusting
Papildyta:

Del savo vaiko nelabai kada ka stengeisi,  bet gi diedas -  kita kalba,  ane? Del jo galima pradeti ir virtuveje pasisukineti

rolleyes.gif  rolleyes.gif .

tai sakai atėjai ir sugadinai gražias diskusijas? ax.gif
Atsakyti