Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 31, 11:53)
Teisinkis kiek nori, isprotejusi senmerge. O kaip sita klaidele pasiaiskinsi? biggrin.gif .
Vnz sakiau gi kad nuprotesi galutinai
Kreipkis po svenciu i psichiatrus, mazu pades dar... 4u.gif .
Siandien vel sm visa diena ir vakara sedesi? biggrin.gif

ten tau turbūt Moderatorė, o ne Monteverte rašė. Tu gi po banu sėdėjai 2 savaites, tai tik modikai tau ir galėjo rašyt 4u.gif Tu gi seklė morka, tai gali pasižiūrėti, kad aš visas šventines dienas iš viso pasijungusi net nebuvau prie jokio forumo bigsmile.gif
Taip, sėdėsiu, su vaisingu diedu, vaisinsimės ir jei kas, tai neabortuosim kaip tu pustakiaušė savo vaiką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 31, 11:55)
ten tau turbūt Moderatorė, o ne Monteverte rašė. Tu gi po banu sėdėjai 2 savaites, tai tik modikai tau ir galėjo rašyt 4u.gif Tu gi seklė morka, tai gali pasižiūrėti, kad aš visas šventines dienas iš viso pasijungusi net nebuvau prie jokio forumo bigsmile.gif
Taip, sėdėsiu, su vaisingu diedu, vaisinsimės ir jei kas, tai neabortuosim kaip tu pustakiaušė savo vaiką tongue.gif

Ko teisinies, beprote? Niekam neidomu prie kokiu tu forumu jungies ar nesijungi.
Kad tau kvankt, tai visada zinojau, bet negalvojau kad ant tiek.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 31, 12:07)
Ko teisinies, beprote? Niekam neidomu prie kokiu tu forumu jungies ar nesijungi.
Kad tau kvankt, tai visada zinojau, bet negalvojau kad ant tiek.

Apsidairyk ar tik ne aplink tave tas beprotnamis? Taip dzinktelėjo galvelėn banas, kad nebežinai jau kaip vyniotis? Praleidai dvi savaites, tai bandai į traukinį įšokt? Sakai pakursi atgalinėmis datomis "įvykių" lyg čia būtum dalyvavus, o ne po banu sėdėjus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 31, 12:09)
Apsidairyk ar tik ne aplink tave tas beprotnamis? Taip dzinktelėjo galvelėn banas, kad nebežinai jau kaip vyniotis? Praleidai dvi savaites, tai bandai į traukinį įšokt? Sakai pakursi atgalinėmis datomis "įvykių" lyg čia būtum dalyvavus, o ne po banu sėdėjus? biggrin.gif

Beprote, jokiu banu nieks niekam neskiria. Atgaliniu datu nera. Yra tavo debilizmas az.
Dar po banu dvi savaites sausio gale sedesiu. Kur silta, palmes ir vandenynas tongue.gif .
Ziurek kad tik nesusuktu taves, isprotejusi bobele biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 31, 10:53)

Ar nors viena rase, kad TIK JOS PACIOS malonumai jai rupi?  ax.gif
Man rodos, dauguma sutiko, kad abieju svarbus.

Vyro malonumai svarbesni.
Moterys turi ir kitokiu malonumu, sakysim pasidaro vaikus savo malonumui.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 31, 12:18)
Beprote, jokiu banu nieks niekam neskiria. Atgaliniu datu nera. Yra tavo debilizmas az.
Dar  po banu dvi savaites sausio gale sedesiu. Kur silta, palmes ir vandenynas tongue.gif .
Ziurek kad tik nesusuktu taves, isprotejusi bobele biggrin.gif .

jei tu šiltai ir laimingai sėdėtum ir tavo karma tau nebūtų pabilsnojusi ir tavo šūdas nebūtų tau suėjęs atgal, tai būtum tu linksma, laiminga ir sąmokslo teorijų nekurtum kaip tave kažkas gąsdina. Doras žmogus nebijo nieko. O toks kaip tu, tai aišku turi ko bijot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 31, 12:23)
jei tu šiltai ir laimingai sėdėtum ir tavo karma tau nebūtų pabilsnojusi ir tavo šūdas nebūtų tau suėjęs atgal, tai būtum tu linksma, laiminga ir sąmokslo teorijų nekurtum kaip tave kažkas gąsdina. Doras žmogus nebijo nieko. O toks kaip tu, tai aišku turi ko bijot biggrin.gif

Beprotes senmerges nera ko bijot. Tu tik ligonis. Kai jau tavo debilizmai uzklius aplinkiniams gyvai - tave tiesiog uzdarys. O dabar gasdink, pazvengsim😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 31, 12:30)
Beprotes senmerges nera ko bijot. Tu tik ligonis. Kai jau tavo debilizmai uzklius aplinkiniams gyvai - tave tiesiog uzdarys. O dabar gasdink, pazvengsim😂.

iš patirties rašai? ilgam buvo uždarę? biggrin.gif
Atsakyti
Cambala,
tikrai, kur printscreenas? Negrazu, jei meluoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 31, 12:52)
Cambala,
tikrai, kur printscreenas? Negrazu, jei meluoji ax.gif

ligoniams būdinga. Šiaip tai ir print screeną ligonis gali užsakyti, kad kas nupieštų, ne problema gi. Kuo ji daugiau užsiima nei supermama? Tik įdomu ką ji darys, kai aš paprašysiu moderatorės patvirtinti, kad nieko jai nesiunčiau? Įtariu apšauks, kad moderatorė mano draugė ir mane gina biggrin.gif
Atsakyti
Nemeluoju. Naudojuos lieciamu ekranu copy, paskui ikeliu.
Kaip kad cia

, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.

Cia Montevertes postas. Pasitikrint galima cia
https://www.supermam...?...45163&st=60
Pats paskutinis jos postas.
Taip kad ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 31 gruodžio 2019 - 13:01
QUOTE(cambala @ 2019 12 31, 12:57)
Nemeluoju. Naudojuos lieciamu ekranu copy, paskui ikeliu.
Kaip kad cia

, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru, nes aš Ugnis, tikrąja to žodžio prasme ir labai valdinga moteris.
Cia Montevertes postas. Pasitikrint galima cia

tai jei tu tikrai nemeluoji, tai viskas labai paprasta. Persiųsk iš savo žinučių skyriaus šią tipo mano žinutę visiems, įskaitant ir mane bigsmile.gif Juk supranti, kad persiųsta žinutė turi matytis, kad pirminis kūrėjas buvau aš, o ne tu. Aiškus peradresavimas visiems turi būti nuo Montevertės. Jei to nepadarysi, va tada tikrai tave tavo karma pavys bigsmile.gif
Atsakyti