Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 31, 09:16)
tai ką, pamatysime gražų skaičių, ne? duota mums? beje, paskutinį ar ne? juk jau mūsų akys nieko gražesnio šiame gyvenime nebeišvys? ten koks nors 2035 ar 2057, net ir 2022 jeu nebe tas...
tai va, pasisekė mums smile.gif

Tai gal kas dar sulauks 2100? biggrin.gif
2020 02 02 data labai grazi, visokioms ten vestuvems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 31, 08:52)
Tai gal kas dar sulauks 2100? biggrin.gif
2020 02 02 data labai grazi, visokioms ten vestuvems  biggrin.gif

tik kad šalta biggrin.gif jei Lietuvoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 31 gruodžio 2019 - 09:07

Kažkaip nesureikšminu skaičių.Nei kuo graži,nei kuo įpatinga.Data ir tiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gruodžio 2019 - 09:23
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 31, 09:23)
<p>Kažkaip nesureikšminu skaičių.Nei kuo graži,nei kuo įpatinga.Data ir tiek.</p>

tai ką ten daugiau švęst, jei ne skaičių tada? kas ta sausio 1? ar pavasaris, ar vasara prasideda ar šiaip kokia nors astronominė planetų projekcija kokia? vat būtent, kad absoliutus nulis, tik data ir dažnai nauji, blogesni, daugiau varžantys įstatymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 31, 10:07)
tik kad šalta biggrin.gif jei Lietuvoje

O gal visai smagu, jeigu ziema butu grazi balta. Mano ex kolega vede ziema, sausio menesi, buvo gal -20 tada. Bet uztat sake kiek pinigu sutaupe del nesezono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 30, 21:49)
įkelk ką parašiau, dūra biggrin.gif
dūrai jau rodosi, bet ji vistiek nesižegnoja biggrin.gif
oi kaip tu norėjai čia pasėdėt, net virei visa iš pykčio, bet negalėjai biggrin.gif

Beprote, nerasinek man i az savo paistalu.
Sakiau, kad nukvaksi kaip Vaizgante.
Ikelsiu, jei nori, bet po Nauju. Sedek ir laik
Dabar laiko neturiu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 31, 07:18)
<p>Cambala,na kas tau?    vartotojo įkelta nuotrauka   Žinau, sunku tiems,kas dirba aptarnavimo sferoje,su žmonėmis, gerai nervus patampo, bet gi ne šitaip  blink.gif  
</p><p> Varau į darbelį,tik pusę dienos padirbu ir galima naujus sutikinėti.Salotos išsluoksniuotos, kepsniukus draugė atsiveš, pirkia blizga, visi artimieji sveiki ir gyvi, ko dar reikia norėti? Ir diena ilgėti pradėjo, gyvenk ir žvenk biggrin.gif                                                           
</p>

Jei tavo klientai bjaurus, tai as savom nesiskundziu tongue.gif .
Bet va isijungiu sm, o ten forumo burtinyke per kucias apie savo elfus ir dvasias i az nusipaisto gasdindama.
Va tikrai kad gyvenk ir zvenk😂😂.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 31, 07:59)
Labas rytas  4u.gif

Ir ka man tai primena g.gif biggrin.gif

Kam puldinet i krasturinumus? Viskas teisingai parasyta. bet jei moteris troksta ir dazniau - jokios tragedijos.

Kam reikalingos bobos kurios tik galvoja apie malonumus sau? Niekam nereikalingos, nebent turi daug pinigu ir gali sudominti koki zhigolo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 31, 11:22)
Kam puldinet i krasturinumus?  Viskas teisingai parasyta.  bet jei moteris troksta ir dazniau - jokios tragedijos.

Kam reikalingos bobos kurios tik galvoja apie malonumus sau? Niekam nereikalingos, nebent turi daug pinigu ir gali sudominti koki zhigolo

Ar nors viena rase, kad TIK JOS PACIOS malonumai jai rupi? ax.gif
Man rodos, dauguma sutiko, kad abieju svarbus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 31, 11:22)
Kam puldinet i krasturinumus?  Viskas teisingai parasyta.  bet jei moteris troksta ir dazniau - jokios tragedijos.

Ar nors viena rase, kad TIK JOS PACIOS malonumai jai rupi? ax.gif
Man rodos, dauguma sutiko, kad abieju svarbus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 31, 10:11)
Beprote, nerasinek man i az savo paistalu.
Sakiau, kad nukvaksi kaip Vaizgante.
Ikelsiu, jei nori, bet po Nauju. Sedek ir laik
Dabar laiko neturiu.
Papildyta:

Jei tavo klientai bjaurus, tai as savom nesiskundziu tongue.gif .
Bet va isijungiu sm, o ten forumo burtinyke per kucias apie savo elfus ir dvasias i az nusipaisto gasdindama.
Va tikrai kad gyvenk ir zvenk😂😂.

sukursi?
įsivalzduojat, debilė sėdės ir kurs, neva aš rašiau blink.gif juk jei jau turėtų tipo mano žinutę, taigi kelių sekundžių darbas įkelt. Visiškai nuprotėjo. Gaila, kad dabar tokie durni laikai, kad tokių neuždarinėja ir leidžia jiems plaikstytis visuomenėje
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 31, 11:16)
sukursi?
įsivalzduojat, debilė sėdės ir kurs, neva aš rašiau blink.gif juk jei jau turėtų tipo mano žinutę, taigi kelių sekundžių darbas įkelt. Visiškai nuprotėjo. Gaila, kad dabar tokie durni laikai, kad tokių neuždarinėja ir leidžia jiems plaikstytis visuomenėje

Super senbuvis
, 2019 12
24 19:34

Šiandiena yra ta diena, kuri gali pakeisti tavo likimą. Tu turi atsiprašyti mano Dievų, nes mano Karo Dievas yra užsirūstinęs ant tavęs. Aš valdau Visatos jegas, jos man pranašauja ateitį. Jei neatsiprašysi manęs ir mano Dievų - tau bus blogai.

Papildyta:
Monteverte, zvengas tai juodas, bet tu kreipkis i psichiatrus. Tau visai blogai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 31, 11:35)
Super senbuvis
, 2019 12
24  19:34

Šiandiena yra ta diena, kuri gali pakeisti tavo likimą. Tu turi atsiprašyti mano Dievų, nes mano Karo Dievas yra užsirūstinęs ant tavęs. Aš valdau Visatos jegas, jos man pranašauja ateitį. Jei neatsiprašysi manęs ir mano Dievų - tau bus blogai.

Papildyta:
Monteverte, zvengas tai juodas, bet tu kreipkis i psichiatrus. Tau visai blogai.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kur print screen? šitokia nesąmonę bet kas gali parašyti.
Be to, aš nevartoju žodžio šiandiena, visada rašau šiandien. Ir tikrai neparašyčiau "jegas" biggrin.gif
Prasta tu baba jaga, labai prasta, koščiej tu, kauliukas bepapis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 31, 11:16)

įsivalzduojat

Teisinkis kiek nori, isprotejusi senmerge. O kaip sita klaidele pasiaiskinsi? biggrin.gif .
Vnz sakiau gi kad nuprotesi galutinai
Kreipkis po svenciu i psichiatrus, mazu pades dar... 4u.gif .
Siandien vel sm visa diena ir vakara sedesi? biggrin.gif
Atsakyti