Pasiguosiu... man labai sunki diena siandien...
1.Sugedo auto, dirzelis kuri keite pries savaite. Esu viduri Anglijos, viesbutyje. Davaziavau kazkiap. Buvo like 2km
Reikia kokio serviso ieskotis aplink ar gal pats pakeisiu...
2. Siandien pirma karta per2 meus reikejo dirbti darbe pilna diena. Kazkokia gamykla, kurioje nera interneto tycia... tipo saugumo tikslams, VPN kazkoks yra bet jie linke sumoket uz vizita bet neduot tai sefas mane ir atsiunte... blogai... Pradejau galvot o jeigu reiktu kas diena dirbti.
Prisimenu po baigimo paskyre mane ir ten teko dirbti, tai galvojau negi iki gyvenimo galo kas diena reikes i darba eiti? Bet exuosvis surado darba kur nereikia... Tai nuo to laiko ir neinu...
3. UK karsta nezmoniskai, apie 28-32 diena (kaip LT nesenai buvo), vaziuojant Vokietijoje perkaitau ir persalau vienu metu nes galvai karsta o kondicionierius pucia salti. Tai dar susirgau
4. Mobilus telefonas kazkas nutiko vienas klavisas neveikia... Dabr normaliu mobiliaku nelabia yra pirkti - vien smartfoninis meslas. Turiu toki rankineje, bet visur nepasitampysi. Reikia maziuko po kaklu dar vieno, kd 2 SIM palaikytu Bluetoooth.
Sunku toki rasti...
Dar nelaimiu, bet jau smukesnes...
alia gi rimts, kaip nukerėtas koks. Ex gal neseniai kokias foto užlikusias kartu peržiūrėjo
paguosiu tiek, kad ir pas mus avarija buvo, vamzdis sudurniavo, gaminam vakarienę, girdim tik ūžesys toks aplink žžžžžžžžž, nesuprantam dar kas yra ir kad dės vanduo pro spintelės duris iš po kriauklės