Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 25, 22:19)
Issimatuokite visus variantus ant saves ir paziurekite kaip sau graziausiai jauciates smile.gif 

lemputes ant eglutes gi grazu ax.gif
dar turiu tokia rusva su baltais taskiukais - labai romantiska, bet iskirpte giloka unsure.gif
tai geriau raudona jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 22:06)
aciu uz pasiulyma, jei pasinaudociau, tai tikrai galeciau megautis laisve iki gyvenimo pabaigos  lotuliukas.gif
Papildyta:

nea, siandien susirasem, matem po viena neaiskia veido foto  biggrin.gif
ryt einam susitikt  ax.gif
va kaip su tais aklais buna  biggrin.gif
nunesiu su ta raudona  biggrin.gif  siaip jos modelis kuklus, bet spalva gryna raudona, prie mano tamsiu plauku...
gal ka kukliau?  unsure.gif  rolleyes.gif

nu pliam, į aklą neičiau su suknelėm, gal ten pasirodys po to koks apybaisis, pasimaskavęs po tipo neryškia foto https://media.gettyi...ure-id156303400
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 07 25, 13:03)
Neistikimybe tai santikiu seimoje pasekme, bet ne krizes sukelejas. Vadinasi tie mieli, brangus zmones, uzmigo nat lauru, kazka pramiegojo.

Vagyste darbe tai pasekme, kad mazai mokejo. Kysius ima nes maza alga.
Mane aplamai juokina, kai neistikimybes problemos sprendziamos labiau mylint isdavika, ar dar ka del jo darant.

5 kirciai bizunu kas diena, va kas gali padet. Na nesu tikras, ne biblijoje siule akmenimis spresti problema, cia manau rimtesnis problemos sprendimo kelias

Siaip pagalvojau, kaip siuvinejimas gali suartinti vyra su zmona.

Vyrai galvoja kad zvejyba gali suartinti ar sporto varzybu ziurejimas.
Taip pat naivu...

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 25, 22:07)
Dievazi, nors su savo metais jauciames gerai, bet gi smagu kai pajaunina biggrin.gif

As savaitgali klube buvau, apsauginis prisistate rimtu veidu :"kiek tau metu?" . nu sakau kas cia per klausimai, ko cia prisip... prie manes del tu metu biggrin.gif Tai "ar zinote kad alkoholis tik nuo 20 metu"  lotuliukas.gif  Nebuciau pagalvojus kad ant tiek jaunai atrodau  biggrin.gif  wub.gif

man maxėje prieš porą mėnesių alaus nenorėjo parduoti, aš nė neįkirtau kas yra, sako jūsų dokumentas biggrin.gif blink.gif aš taip atsilošiau net irgi jau nemaniau, kad taip jau ant tiek gerai pas mane viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 25, 22:25)
nu pliam, į aklą neičiau su suknelėm, gal ten pasirodys po to koks apybaisis, pasimaskavęs po tipo neryškia foto https://media.gettyi...ure-id156303400

kodel i akla suknele netinka? su kuklia iskirpte ir iki keliu? viesoje vietoje, kur yra daug zmoniu?
Atsakyti

lemputes ant eglutes gi grazu ax.gif
dar turiu tokia rusva su baltais taskiukais - labai romantiska, bet iskirpte giloka unsure.gif
tai geriau raudona jau biggrin.gif

veidrodis atsakys, kad labiau tinka. O iskirpte taigi gerai, kur dar jei ne pasimatyme rodyti. Nebent koks psichas bus  :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 25, 22:12)
Pasiguosiu... man labai sunki diena siandien...

1.Sugedo auto, dirzelis kuri keite pries savaite. Esu viduri Anglijos, viesbutyje. Davaziavau kazkiap. Buvo like 2km
Reikia kokio serviso ieskotis aplink ar gal pats pakeisiu...

2. Siandien pirma karta per2 meus reikejo dirbti darbe pilna diena. Kazkokia gamykla, kurioje nera interneto tycia... tipo saugumo tikslams, VPN kazkoks yra bet jie linke sumoket uz vizita bet neduot tai sefas mane ir atsiunte... blogai... Pradejau galvot o jeigu reiktu kas diena dirbti.
Prisimenu po baigimo paskyre mane ir ten teko dirbti, tai galvojau negi iki gyvenimo galo kas diena reikes i darba eiti? Bet exuosvis surado darba kur nereikia... Tai nuo to laiko ir neinu...

3. UK karsta nezmoniskai, apie 28-32 diena (kaip LT nesenai buvo), vaziuojant Vokietijoje perkaitau ir persalau vienu metu nes galvai karsta o kondicionierius pucia salti. Tai dar susirgau

4. Mobilus telefonas kazkas nutiko vienas klavisas neveikia... Dabr normaliu mobiliaku nelabia yra pirkti - vien smartfoninis meslas. Turiu toki rankineje, bet visur nepasitampysi. Reikia maziuko po kaklu dar vieno, kd 2 SIM palaikytu Bluetoooth.
Sunku toki rasti...

Dar nelaimiu, bet jau smukesnes...

alia gi rimts, kaip nukerėtas koks. Ex gal neseniai kokias foto užlikusias kartu peržiūrėjo mirksiukas.gif
paguosiu tiek, kad ir pas mus avarija buvo, vamzdis sudurniavo, gaminam vakarienę, girdim tik ūžesys toks aplink žžžžžžžžž, nesuprantam dar kas yra ir kad dės vanduo pro spintelės duris iš po kriauklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 25, 22:29)
veidrodis atsakys, kad labiau tinka. O iskirpte taigi gerai, kur dar jei ne pasimatyme rodyti. Nebent koks psichas bus  biggrin.gif </p>

su mano "turtu" net ir nedidele iskirpte atrodo vulgarokai unsure.gif tai gal as ja paliksiu treciam pasimatymui, jei toks butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 25, 22:29)
Nebent koks psichas bus 

As ii akla pasimatyma neiciau. gaila butu laiko...
Jei kazkas eina, tai matyt laiko negaila, kazkoks nevykelis... pakviete kazkuri ir jau laimingas...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 22:27)
kodel i akla suknele netinka? su kuklia iskirpte ir iki keliu? viesoje vietoje, kur yra daug zmoniu?

nes JIS gali būti (pasirodyti) to nevertas biggrin.gif mirksiukas.gif
bet jei dėl savęs labai norisi, tai ok
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 25, 22:30)
alia gi rimts, kaip nukerėtas koks. Ex gal neseniai kokias foto užlikusias kartu peržiūrėjo mirksiukas.gif
paguosiu tiek, kad ir pas mus avarija buvo, vamzdis sudurniavo, gaminam vakarienę, girdim tik ūžesys toks aplink žžžžžžžžž, nesuprantam dar kas yra ir kad dės vanduo pro spintelės duris iš po kriauklės biggrin.gif

Matyt pacios nutraukas irgi ex ziurejo... koks sutapimas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 25, 22:35)
Matyt pacios nutraukas irgi ex ziurejo... koks sutapimas

ne, pas mane rimčiau gali būti, aš su rimtesniais nežmogais reikalų turiu biggrin.gif
Atsakyti