Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 25, 22:21)
Mes nuo birzlio pradzios miegam atsidare langus ir neuzsikloje. Kaldra isvis spintoje.
Kai atvesta iki 28, skaitau, kad gerai.

Bet yra geru dalyku. Mao viesbucio kambarys lyg butu i saule, bet medziu seselyje, nieko nesimato tik medziu sakos. Tai pakenciama. Nes nera kondincionieriu UK viesbuciuose...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 25, 22:33)
As ii akla pasimatyma neiciau. gaila butu laiko...
Jei kazkas eina, tai matyt laiko negaila, kazkoks nevykelis... pakviete kazkuri ir jau laimingas...

tamsta tinginys ar baisiai uzsiemes? biggrin.gif
viskas paprasciau - issiaiskinom, kad busim toj pacioj vietoj tuo paciu metu, tai ko nesusitikt? biggrin.gif
ir siaip, man akli pasimatymai smagus biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 07 25, 22:34)
nes JIS gali būti (pasirodyti) to nevertas biggrin.gif  mirksiukas.gif
bet jei dėl savęs labai norisi, tai ok

as is esmes beveik visada su suknelemis vaikstau, klausimas, tik kuria apsivilkti is turimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 22:38)
tamsta tinginys ar baisiai uzsiemes?  biggrin.gif

As labai uzsiemes... Vakar atsiguliau i lova 19.00 del viso pikto uzsistaciau zadintuva 8.00 (cia LT laiku, pas man telefonai LT laiku) Na 13 val miegot galvoju gal pakaks.
Ir ka, prikele zadintuvas, o miego taip dar norisi, taip norisi. Dar pusvalandi pasnaudziau.

Tikrai nebutu laiko pasimatymams. Nebent ten jau internete suzibetu dvasiniais lobiais... smile.gif
Tada reiktu eiti i pasimatyma...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 25, 22:43)
As labai uzsiemes... Vakar atsiguliau i lova 19.00 del viso pikto uzsistaciau zadintuva 8.00 (cia LT laiku, pas man telefonai LT laiku) Na 13 val miegot galvoju gal pakaks.
Ir ka, prikele zadintuvas, o miego taip dar norisi, taip norisi. Dar pusvalandi pasnaudziau.

Tikrai nebutu laiko pasimatymams. Nebent ten jau internete suzibetu dvasiniais lobiais... smile.gif
Tada reiktu eiti i pasimatyma...

ei, grizli, gi ne ziema dabar mirksiukas.gif
jei labai noretum, tai ir laiko rastum, ane? mirksiukas.gif biggrin.gif
as, kol laiko turiu, nusprendziau nueiti. Paskui jau reikes ieskoti to laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 22:47)
ei, grizli, gi ne ziema dabar  mirksiukas.gif
jei labai noretum, tai ir laiko rastum, ane?  mirksiukas.gif  biggrin.gif
as, kol laiko turiu, nusprendziau nueiti.  Paskui jau reikes ieskoti to laiko  ax.gif

Eik kiekviena vakara ,o tai liksi senberniu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 25, 23:01)
Eik kiekviena vakara ,o tai liksi senberniu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

senberniu su suknele? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 23:02)
senberniu su suknele?  biggrin.gif

ir butinai nufotkink ji ,ir cia ikelk ,mes aptarsim ... jei klaus sakyk sesei noriu parodyt tave biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
arbuzas, jau kazka pripainiojai arba as minties nepagavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 23:17)
arbuzas, jau  kazka pripainiojai arba as minties nepagavau  biggrin.gif

Matyt biski Arbuzas paskanavo ugninio vandens, tai minti vargu ar pagausi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 25, 23:19)
Matyt biski Arbuzas paskanavo ugninio vandens, tai minti vargu ar pagausi

arba su raudonu vynu kazkam varztus sukiojo, tai ikales ir nusikales minties nebesurezga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 25, 18:53)
kodel nesamone , buna kad pamirsta - mano mama mano tevui pasake - jei pazadi tai istesek o jei negali isteseti tada geriau nezadek ir nesirodyk -taip ir uzaugau be tevo

nesamone, kad vaikui tai geriau, labai neteisingai jusu mama pasielge, bet matomai tetis irgi netrysko noru prisiimti atsakomybe...nemazai tokiu vyru deja...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 20:56)
Uzduosiu durna klausima  biggrin.gif
Kaip manot, kuo apsirengusi rimta mergina turetu eiti i pasimatyma?  ax.gif
Dzinsu nesiulyti.

manyciau, priklausomai nuo vietos , kur eini , o ne nuo zmogaus su kuriuo eini, ka detumetes eidama su draugem ten, ar viena ta pati smile.gif jei i park apasivaikscioti ir dzinsai gerai, jei i restorana aisku kakza solidziau. svarbu patogu butu ir ne nauji rubai, jau ismeginti, nes nepatogumo ir taip uztenka, kad dar ir del rubu jaudintis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 25, 22:06)
nea, siandien susirasem, matem po viena neaiskia veido foto  biggrin.gif
ryt einam susitikt  ax.gif
va kaip su tais aklais buna  biggrin.gif
nunesiu su ta raudona  biggrin.gif  siaip jos modelis kuklus, bet spalva gryna raudona, prie mano tamsiu plauku...
gal ka kukliau?  unsure.gif  rolleyes.gif

vaikinas: as busiu su juoda striuke, 185 ir sveriu 85 kg,
mergina: gerai as irgi busiu su juoda striuke, su metru ir su svarstyklem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 25, 22:07)
<p>Jei būtų Idomucijos valia visos tai dėvetumėme.Bet va,gaila, ne kiekvieno balsas į dangų eina.
</p>

ale nesakykit visai gerai butu, aisku ne karstom dienom lotuliukas.gif ant kiek maziau galvos skausmo ka renktis kas diena lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 25, 22:12)
Pasiguosiu... man labai sunki diena siandien...

1.Sugedo auto, dirzelis kuri keite pries savaite. Esu viduri Anglijos, viesbutyje. Davaziavau kazkiap. Buvo like 2km
Reikia kokio serviso ieskotis aplink ar gal pats pakeisiu...

Dar nelaimiu, bet jau smukesnes...

vienu zodziu reikia atostogu 4u.gif o as tie issitingejau i darba visai nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 25, 22:18)
NESAMONE...
Cia tas pats kaip per 2 vietose eina idomus renginiai ir reikia pasirinkti ar ba is liudesio niekur neiti...
Sako kazkoks asilas nustipo is bado tarp dvieju pilnu edziu... nezinojo is kurios esti.

Taip ir cia. Tiesiog gera  kai mylimai gera, o kai man gera tai irgi mazai gerio jei kazkas trukdys...
Taigi geriau du renginiai vineas po kito... jokio praradimo ir jokiu neigiamu emociju

Is tiesu labai taikliai. Tas baigimas kartu gal ir rodo koki susiderinima, bet gi taip gera matyt kaip kitas kaifuojs, o kai pats uzsiorgazmines taigi kito visai nematai, negirdi ir tt biggrin.gif Du malonumai vienas po kito geriau
Atsakyti