Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 14:47)
idomu , o vaiku tu irgi daug nenesiojai ant ranku?

Mano vaikai laukan šikti nevedami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 14:49)
Mano vaikai laukan šikti nevedami smile.gif

as gi ne to klausiau, vaiksu savo daug nesiojai ant ranku ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 14:51)
as gi ne to klausiau, vaiksu savo daug nesiojai ant ranku ar ne?

Durnas klausimas. Aišku, kad nešiojau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 14:54)
Durnas klausimas. Aišku, kad nešiojau.

Kodel durnas? ne visi nesioja, kiti laiko loveleje paguldytus ar vezimukyje, i vaikstynes ikelia, i maniezus. Sakau uzkliuvo tau suniuku nesiojimas, tai gal esi salininke nenesioti ir vaiku? nes nu kodel tada suniukai uzkliutu nesiojami?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 14:55)
Kodel durnas? ne visi nesioja, kiti laiko loveleje paguldytus ar vezimukyje, i vaikstynes ikelia, i maniezus. Sakau uzkliuvo tau suniuku nesiojimas, tai gal esi salininke nenesioti ir vaiku? nes nu kodel tada suniukai uzkliutu nesiojami?

Tu bl vaikus nuo šunų skirk.
Mano šuo mažas, bet įgalus vaikščioti pats. Ant rankų nešuosi jei daug žmonių, ir išauginau ne psichinį, bijantį namie likti, o normalų šunį.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 14:45)
biggrin.gif pasakė rankinuko mama 4u.gif

nepavydėk, kad tavo durnesnis. Daugiau dėmesio skirk vietoje šūdo rašinėjimo ir galėsi džiaugtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 14:58)
Mano šuo mažas, bet įgalus vaikščioti pats. Ant rankų nešuosi jei daug žmonių, ir išauginau ne psichinį, bijantį namie likti, o normalų šunį.

o tai tu gal mano darbuotoja ar su elfais skraidai, kad matai kaip aš nešuosi ar veduosi?
Atsakyti

nu. Pastebi kaip jos gerai susidraugavo? Viena kitą atrado, abi gyvūnų kankintojos ir šiaip nelaimingos

Čia akmenukas į mano daržą?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 06, 15:02)
nepavydėk, kad tavo durnesnis. Daugiau dėmesio skirk vietoje šūdo rašinėjimo ir galėsi džiaugtis smile.gif
Papildyta:

o tai tu gal mano darbuotoja ar su elfais skraidai, kad matai kaip aš nešuosi ar veduosi?

Kas durnesnis? Mano šuo labai protingas. Stabilus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 14:58)

Mokejimas vaikscioti tau esminis momentas? Tai kai vaikai ismoko vaikscioti ju nebenesiojai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 15:08)
Mokejimas vaikscioti tau esminis momentas? Tai kai vaikai ismoko vaikscioti ju nebenesiojai?

Dar klausiu- tavo vaikai šika lauke?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 06, 15:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72578741" data-time="1578314476"><div><p>nu. Pastebi kaip jos gerai susidraugavo? Viena kitą atrado, abi gyvūnų kankintojos ir šiaip nelaimingos</p></div></blockquote><p>Čia akmenukas į mano daržą?</p>

ar tu Montekrista?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 15:11)

o prie ko nešiojimas ir šikimas lauke?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 15:11)

niekaip as nesuprantu, kaip sikimas kazkur suristas su nesiojimu? tai kudikius nesiojai , nes jie siko lauke? blink.gif
sakai sunu nereikia nesioti, nes jie moka vaiskcioti, klausiu ar tai ir vaiku nebereikia nesioti, kai ismoksta vaikscioti?
Vienu zodziu vaikus nesiojai tik todel,kad jie nemokejo vaikscioti ir kai reikejo perkelti juos is a i b taska? ar teisingai suprantu ?
Atsakyti