Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 06, 14:40)
papešioja ten tave biškį už kasyčių? biggrin.gif

Ten baisios postsovietines skyles, tik siaubiakus filmuoti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 06, 15:16)
Ten baisios postsovietines skyles, tik siaubiakus filmuoti

gamta?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 06, 15:12)
o prie ko nešiojimas ir šikimas lauke?

ir as ta bandau suzinoti ir suprasti? taip iseina ji nesiojo vaikus tik tada kai jie siko lauke? blink.gif bigsmile.gif blink.gif
As tai vaikus nesiojau, kad buti prie jo prisiglaudus,miela prisiglausti prie mylimo zmogaus, kad jie jaustu mama salia ir pan. Tai suprantu, jei turi mylima sunkiuka, zinoma jo nenesiosi kaip leliuko, bet panesioti kartais, taigi, tas pats tai buvimas prisiglaudus prie mylimos butybes arba rupestis, jei reikia ten pvz per didele bala perlipti, kai vaika pakelsi ir pernesi taip ir sunkiuka mazesni, zinoma kokio vilksunio nepanesi gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 15:20)
ir as ta bandau suzinoti ir suprasti? taip iseina ji nesiojo vaikus tik tada kai jie siko lauke? blink.gif  bigsmile.gif  blink.gif
As tai vaikus nesiojau, kad buti prie jo prisiglaudus,miela prisiglausti prie mylimo zmogaus, kad jie jaustu mama salia ir pan. Tai suprantu, jei turi mylima sunkiuka, zinoma jo nenesiosi kaip leliuko, bet panesioti kartais, taigi, tas pats tai buvimas prisiglaudus prie mylimos butybes arba rupestis, jei reikia ten pvz per didele bala perlipti, kai vaika pakelsi ir pernesi taip ir sunkiuka mazesni, zinoma kokio vilksunio nepanesi gal  biggrin.gif

Aš tai vaikų šunimis nelaikau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 06, 15:17)

Rusu laikais Slovakijoje buvo grazu, kelemes i kalnus keltuvais... Bet dabar yra kur kas geresniu vietu. Slovakijoje pigus alus. 1.5 litro bambalys - 1 euras, ivairiu rusiu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 15:23)

Tu gali praplesti sia logika ir kaip ji surista su mano zinute? As siaip irgi nelaikau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 15:26)
Tu gali praplesti sia logika ir kaip ji surista su mano zinute? As siaip irgi nelaikau.

Skaityk ką pati rašai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 15:23)

o tai kur parašyta, kad tik vaikus galima panešti, o šuns ne? tu ir kitose srityse gyvenime tokia blokuota ir užspausta? užuojauta tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 15:29)
Skaityk ką pati rašai.

tai tu gal dar karta perskaityk, ka as parasiau. Tai kodel tada nesiojai vaikus, o sunu nenori panesti?
As pvz ir savo suaugusia kate paneisoju kartais, nugi miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 15:48)
tai tu gal dar karta perskaityk, ka as parasiau. Tai kodel tada nesiojai vaikus, o sunu nenori panesti?
As pvz ir savo suaugusia kate paneisoju kartais, nugi miela  biggrin.gif

šiukštu nenešiok, o tai pataps nestabili biggrin.gif ji ką pas tave, nesavarankiška? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 13:26)
tiksliai ypac lauke ir ne 20 val doh.gif

Kokiom debilem reikia but, kad galvot, jei kau suo turi voljera - jis ten pastoviai sedi uzdarytas...
Nors jorko seimiminkei sito mesuprast, o glusa lutuke net suns neturi... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 06, 13:42)

Dar viena fantaziorka. Tai pabandyk varna i mokykla leisti, gal skaiciuos ir rasys, kaip pirmokas?

😂😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 06, 15:02)
nepavydėk, kad tavo durnesnis. Daugiau dėmesio skirk vietoje šūdo rašinėjimo ir galėsi džiaugtis smile.gif
Papildyta:

o tai tu gal mano darbuotoja ar su elfais skraidai, kad matai kaip aš nešuosi ar veduosi?

Nesakyk kad meturi savo jorkui tasytes biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 15:20)

As tai vaikus nesiojau, kad buti prie jo prisiglaudus,miela prisiglausti prie mylimo zmogaus, kad jie jaustu mama salia ir pan. Tai suprantu, jei turi mylima sunkiuka, zinoma jo nenesiosi kaip leliuko, bet panesioti kartais, taigi, tas pats tai buvimas prisiglaudus prie mylimos butybes arba rupestis, jei reikia ten pvz per didele bala perlipti, kai vaika pakelsi ir pernesi taip ir sunkiuka mazesni, zinoma kokio vilksunio nepanesi gal  biggrin.gif

Tau, glusai, ir rasoma, kad montevertei suo vaika atstoja ir jos jorkas kai atrodo vunderciucius.
.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 15:49)
Mano vaikai laukan šikti nevedami smile.gif

Tavo vaikus tavo sesuo uzaugino, ne tu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 06, 15:41)
nu. Pastebi kaip jos gerai susidraugavo? Viena kitą atrado, abi gyvūnų kankintojos ir šiaip nelaimingos

Tokia tokią sutiko
Atsakyti