Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 12:06)
Tas tai jo del to ir drauges su cambala  biggrin.gif Viska isterilizuokim ir gyvenkim laimingai anot jos...bet nieko keisto,kai zmones nutole labai nuo gamtos, kai svajone gyventi  didmiescio centre, bute, begti i darba nuo vaiku kuo anksciau, prisipirkti dokumentuotu gyvunu, kurie jauciu tam ir yra, kad tik butu, tai nestebina ir kitas poziuris.

Pradejau mastyt apie papildoma uzdarbi( na taip lengvai, is oro). Mano kacius dokumentuotas, bet nekastruotas. Gal reiktu suvest su tokia pat dokumentuota?
Viena problema - mamyciau senas( 13 m), kazi pagamintu ka? biggrin.gif
Ka manai, gluse?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 08, 13:02)
tema apie vyrus, o jus apie sunpalaikius. Jus vyru nevertos uztenka jums sobaku ir chamiaku

Nu. O tavo zmona vis apsipirkt viena vaziuoja. O gal pasibarskint? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 08, 13:58)
Tai po siai dienai kaimuose daugumas gyviu nei skiepyti,  nei kastruoti. Tie skiepai tai grynai pinigu plovimas

Pasneketum kitaip, jei tavo dvornius mara pasigautu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 08, 14:28)
Pradejau mastyt apie papildoma uzdarbi( na taip lengvai, is oro). Mano kacius dokumentuotas, bet nekastruotas. Gal reiktu suvest su tokia pat dokumentuota?
Ka manai, gluse?
Papildyta:

Nu. O tavo zmona vis apsipirkt viena vaziuoja. O gal pasibarskint? biggrin.gif
Papildyta:

Neužmyžo namų?
Atsakyti
Ka manai, gluse?

nu va matai kokia tu meškos paslaugą savo draugutei padarei, kaip suvarei ją dėl tų kastracijų biggrin.gif taviškis gi be jos pragyvena biggrin.gif
Papildyta:

paskaityk statistiką, miršta ir skiepyti. Ir šiaip dūsk jau, nes vaidini egZpertę, o nieko nerauki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 14:03)
Paskaityk ta straipsni, kuri ikeliau, ten viskas parasyta, prie ko cia dabar 4 rujos per metus ir skandinami gyvunai, gi as visai ne apie tai sneku. doh.gif
As sneku apie mylima, priziurima gyvuna ir kas geriau jo sveikatai, jei imanoma tik peristi kiausintakius, kodel tai nesiuloma, kodel isimami visi organai.

Kodel senatve tau asociajuojasi su ligom? Nera ligu del sanatves tiek pas gyvunus, tiek pas zmogu, ligos atsiranda nuo blogo gyvenimo budo. Kas jum toki mita instaliavo i smegenis?

Bl, durne tu, ar uzsiciaulsi kada nors, nerasius durnysciu? Augina gluse viena vienintele kate, kuri turi savo nuosava vyra ir triedzia apie gyvunu auginima.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 08, 14:30)
Bl, durne tu, ar uzsiciaulsi kada nors, nerasius durnysciu? Augina gluse viena vienintele kate, kuri turi savo nuosava vyra ir triedzia apie gyvunu auginima.

o pas tau zooparkas? zooparko direktorė, blyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 14:28)
Neužmyžo namų?

Ne. Kai gyvenom bute, visalaik nam8e- balkone buvo. Paskui i kita buta persikraustem - tas pats( tik sunkiai prie vietos priprato). Paskui i nuosava nama - irgi sunkiai buvo
Bet po savaites pradejo kist nosi i kiema.
Pora kartu tik buvo primyzes/ prisikes i duso kabina prie isbegimo angos, nes kraikas dvi dienas buvo nevalytas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 14:30)
nu va matai kokia tu meškos paslaugą savo draugutei padarei, kaip suvarei ją dėl tų kastracijų biggrin.gif taviškis gi be jos pragyvena biggrin.gif
Papildyta:

paskaityk statistiką, miršta ir skiepyti. Ir šiaip dūsk jau, nes vaidini egZpertę, o nieko nerauki biggrin.gif

Eik pasiklizmuok savo zolelem, isterike

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 14:19)
debile tu, mano šuo (ne jorkas) vaikšto visur lauke savo kojom, jei kur panešamas, tai įstaigoje kur, pašte pvz. biggrin.gif

Tu nemyli savo suns, jei gedyjies jo veisles
Ups, na savo jorka pirkai uz 140 lt, jis ten net neveislinis, bet vis vien...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 08, 15:28)

Tavo šuo, ziemą vasarą ikalintas lauke voljere, greiciau galus atiduos, nei neskiepyti laisvai po kiema lakstantys dvarniaškos.
Atsakyti
Cambala matau nerimsta mano demesio negavusi. Tai va ji man panasi butu i
Chihuahua - they like attention and are loyal to their owners.

Cambala socialiniuose tinkluose vs camabla realybeje biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Cambala namie su vyro dovanotu chalatuku tik smaragdu ir deimantu truksta, dar nespejo uzsideti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 08, 15:40)

Tu istisai skaiciuoji kitu pinigus, nes pas pacia ju trūkumas?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 08, 14:40)
Ne. Kai gyvenom bute, visalaik nam8e- balkone buvo. Paskui i kita buta persikraustem - tas pats( tik sunkiai prie vietos priprato). Paskui i nuosava nama - irgi sunkiai buvo
Bet po savaites pradejo kist nosi i kiema.
Pora kartu tik buvo primyzes/ prisikes i duso kabina prie isbegimo angos, nes kraikas dvi dienas buvo nevalytas.
Papildyta:

Eik pasiklizmuok savo zolelem, isterike

Papildyta:

tau haliucinacijos debile, iš kur trauki tokias nesąmones?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 15:11)
Oi, pamiršau. Ji būtų gal paprasta juoda katė, bandanti išgyventi gatvėje.

Kvazimodas bando ikasti biggrin.gif
Įdomu kokia dovana kaledine seseriai nupirkai uz vaiku auginima. Zinant tave, tai greiciausiai is Maximos nuolaidų koki šūdnieki.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 14:41)
Cambala matau nerimsta mano demesio negavusi. Tai va ji man panasi butu i
Chihuahua - they like attention and are loyal to their owners.

nesutiksiu žinok, ji šuns vardo neverta
ji yra kas yra: cambala iš cambalidae šeimos smile.gif
Atsakyti